To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA

tomekrvf - 16-01-2009, 23:49

Mam już dodatkowe osłony trójkątne do EA. Po przymiarce do samochodu, wychodzi na to że osłony nie pasują do zderzaków od SE i Avance - między osłoną a zderzakiem zostaje puste miejsce i nie ma do czego przymocować osłony. W związku z tym, nie wiem czy jest sens dorabiać osłony według powyższego wzoru.

tommyc1 - 17-01-2009, 08:28

ja mam gala staruskiego, sprzed liftu wiec TAKIE mi pewnie by pasowaly...jak myslicie? :)

odczuwam permanentny brak trojkatow :biggrin:

Anonymous - 23-01-2009, 21:25

Podziękowania dla autora za fachową akcję z tą płytą. Wczoraj odebrałem przesyłkę w przyszły weekend montuję:)

Pozdro i szacun.

tommyc1 - 24-01-2009, 12:19

Qoolarz napisał/a:
Podziękowania dla autora za fachową akcję z tą płytą. Wczoraj odebrałem przesyłkę w przyszły weekend montuję:)

Pozdro i szacun.

a masz trojkaty? bo jak nie masz to se ja zamontujesz tak jak ja: w przedpokoju przy szafce na buty :lol:

Anonymous - 24-01-2009, 12:33

Cytat:
a masz trojkaty? bo jak nie masz to se ja zamontujesz tak jak ja: w przedpokoju przy szafce na buty
przeciez bylo juz nie raz pisane ze plyte montuje sie do plastikow zamocowanych fabrycznie na podluznicach :!: trojkaty nie maja nic wspolnego z mocowaniem plyty-z jej utrzymaniem na swoim miejscu . w zasadzie do zderzaka takiego jaki jest przy Twoim misku montujesz taka plyte do samego zderzaka na odpowiednie kolki i do lapy ktora idzie pod silnikiem i tez bedzie sie trzymac (w przedniej i srodkowej czesci ) wystarczajaco
Anonymous - 24-01-2009, 15:36

hmmm w sumie nie mam trojkątów ale mam jakieś inne płyty pod silnik :P

Jak mam baze to już coś prooboje zmontować ... jak się nie uda to poczekam na trojkąty ;)

Anonymous - 24-01-2009, 16:14

Qoolarz napisał/a:
mam jakieś inne płyty pod silnik
zrob fotki ...co tam masz :?:
tommyc1 - 24-01-2009, 19:24

przyznaje, ze sam nie probowalem tej plyty montowac tylko przy okazji przegladu poprosilem o to mechanika, a ten stwierdzil, ze brakuje jeszcze jakichs elementow i nie ma za bardzo do czego tej plyty przykrecic...fakt ze to nie byl "galanciarz", wiec moze nie zakumal jak to ma byc... :roll:
PiotrBe - 25-01-2009, 17:52

tomekrvf napisał/a:
Mam już dodatkowe osłony trójkątne do EA. Po przymiarce do samochodu, wychodzi na to że osłony nie pasują do zderzaków od SE i Avance - między osłoną a zderzakiem zostaje puste miejsce i nie ma do czego przymocować osłony. W związku z tym, nie wiem czy jest sens dorabiać osłony według powyższego wzoru.

Jeśli pasuja do aut sprzed liftu to jest sens dorabiać - czhyba, najwyżej najpierw liste chętnych zrobić.
Jeśli jednak nie wyszło by z doróbka, a dokładki byly by Ci zbędne, to chętnie je odkupie, jeśli oczywiście mi spasują, a myślę że tak.

pozdrawiam

Anonymous - 08-02-2009, 17:27

tomekrvf napisał/a:
Mam już dodatkowe osłony trójkątne do EA.
obiecales przeslac te trojkaty do mnie...nie dotarly - ponawiam prosbe

sa osoby ktore zadeklarowaly chec zakupu i wpisaly sie w ostatnia liste(z poczatku roku bodaj) a nie podjely tematu - wysylalem info na maila oraz PW... bez odzewu.
zostaly mi z ostatniego zamowienia od producenta dwa komplety gdyby ktos byl zainteresowany to oddam w inne rece.

Anonymous - 08-02-2009, 18:00

Czy tu chodzi o całą płytę? Jeśli tak to jestem zainteresowany Galant tak jak w info z tym,że robiony na Szwajcarię. Jeśli pasują to biorę
eddi1977 - 09-02-2009, 18:51

Jeśli masz jeszcze te osłony to ja wezmę komplet bo nie wiem czy później nie będę miał problemu z zakupem.
Anonymous - 10-02-2009, 16:37

cuuube, płyta doszła dzięki serdeczne masz u mnie :occasion5:
Bartuś - 11-02-2009, 09:05

Cześć.
Mi też przydała by się taka płyta.
Ile kosztuje??? :?:
Czy można zamówić??? :?:

Anonymous - 11-02-2009, 09:58

witam
dwie plyty ktore mi pozostaly znalazly juz swoich wlascicieli :)
ale przez gg odezwal sie przed kilkoma minutami kolega ktory jest rowniez zainteresowany wiec nie pozostaje mi nic innego jak dzwonic do producenta i zamowic plytydla was (bede w niedziele odbieral wiec jesli ktos jeszcze chetny to zapraszam do dopisania sie do listy )
koszt samej plyty to 130zl z przesylka . do SE I Avance'a potrzebne sa dokladki i wtedy koszt 170zl z przesylka

1 . lichwala
2 . Bartuś