[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA
tomekrvf - 16-01-2009, 23:49
Mam już dodatkowe osłony trójkątne do EA. Po przymiarce do samochodu, wychodzi na to że osłony nie pasują do zderzaków od SE i Avance - między osłoną a zderzakiem zostaje puste miejsce i nie ma do czego przymocować osłony. W związku z tym, nie wiem czy jest sens dorabiać osłony według powyższego wzoru.
tommyc1 - 17-01-2009, 08:28
ja mam gala staruskiego, sprzed liftu wiec TAKIE mi pewnie by pasowaly...jak myslicie?
odczuwam permanentny brak trojkatow
Anonymous - 23-01-2009, 21:25
Podziękowania dla autora za fachową akcję z tą płytą. Wczoraj odebrałem przesyłkę w przyszły weekend montuję:)
Pozdro i szacun.
tommyc1 - 24-01-2009, 12:19
Qoolarz napisał/a: | Podziękowania dla autora za fachową akcję z tą płytą. Wczoraj odebrałem przesyłkę w przyszły weekend montuję:)
Pozdro i szacun. |
a masz trojkaty? bo jak nie masz to se ja zamontujesz tak jak ja: w przedpokoju przy szafce na buty
Anonymous - 24-01-2009, 12:33
Cytat: | a masz trojkaty? bo jak nie masz to se ja zamontujesz tak jak ja: w przedpokoju przy szafce na buty
_________________ | przeciez bylo juz nie raz pisane ze plyte montuje sie do plastikow zamocowanych fabrycznie na podluznicach trojkaty nie maja nic wspolnego z mocowaniem plyty-z jej utrzymaniem na swoim miejscu . w zasadzie do zderzaka takiego jaki jest przy Twoim misku montujesz taka plyte do samego zderzaka na odpowiednie kolki i do lapy ktora idzie pod silnikiem i tez bedzie sie trzymac (w przedniej i srodkowej czesci ) wystarczajaco
Anonymous - 24-01-2009, 15:36
hmmm w sumie nie mam trojkątów ale mam jakieś inne płyty pod silnik
Jak mam baze to już coś prooboje zmontować ... jak się nie uda to poczekam na trojkąty
Anonymous - 24-01-2009, 16:14
Qoolarz napisał/a: | mam jakieś inne płyty pod silnik | zrob fotki ...co tam masz
tommyc1 - 24-01-2009, 19:24
przyznaje, ze sam nie probowalem tej plyty montowac tylko przy okazji przegladu poprosilem o to mechanika, a ten stwierdzil, ze brakuje jeszcze jakichs elementow i nie ma za bardzo do czego tej plyty przykrecic...fakt ze to nie byl "galanciarz", wiec moze nie zakumal jak to ma byc...
PiotrBe - 25-01-2009, 17:52
tomekrvf napisał/a: | Mam już dodatkowe osłony trójkątne do EA. Po przymiarce do samochodu, wychodzi na to że osłony nie pasują do zderzaków od SE i Avance - między osłoną a zderzakiem zostaje puste miejsce i nie ma do czego przymocować osłony. W związku z tym, nie wiem czy jest sens dorabiać osłony według powyższego wzoru. |
Jeśli pasuja do aut sprzed liftu to jest sens dorabiać - czhyba, najwyżej najpierw liste chętnych zrobić.
Jeśli jednak nie wyszło by z doróbka, a dokładki byly by Ci zbędne, to chętnie je odkupie, jeśli oczywiście mi spasują, a myślę że tak.
pozdrawiam
Anonymous - 08-02-2009, 17:27
tomekrvf napisał/a: | Mam już dodatkowe osłony trójkątne do EA. | obiecales przeslac te trojkaty do mnie...nie dotarly - ponawiam prosbe
sa osoby ktore zadeklarowaly chec zakupu i wpisaly sie w ostatnia liste(z poczatku roku bodaj) a nie podjely tematu - wysylalem info na maila oraz PW... bez odzewu.
zostaly mi z ostatniego zamowienia od producenta dwa komplety gdyby ktos byl zainteresowany to oddam w inne rece.
Anonymous - 08-02-2009, 18:00
Czy tu chodzi o całą płytę? Jeśli tak to jestem zainteresowany Galant tak jak w info z tym,że robiony na Szwajcarię. Jeśli pasują to biorę
eddi1977 - 09-02-2009, 18:51
Jeśli masz jeszcze te osłony to ja wezmę komplet bo nie wiem czy później nie będę miał problemu z zakupem.
Anonymous - 10-02-2009, 16:37
cuuube, płyta doszła dzięki serdeczne masz u mnie
Bartuś - 11-02-2009, 09:05
Cześć.
Mi też przydała by się taka płyta.
Ile kosztuje???
Czy można zamówić???
Anonymous - 11-02-2009, 09:58
witam
dwie plyty ktore mi pozostaly znalazly juz swoich wlascicieli
ale przez gg odezwal sie przed kilkoma minutami kolega ktory jest rowniez zainteresowany wiec nie pozostaje mi nic innego jak dzwonic do producenta i zamowic plytydla was (bede w niedziele odbieral wiec jesli ktos jeszcze chetny to zapraszam do dopisania sie do listy )
koszt samej plyty to 130zl z przesylka . do SE I Avance'a potrzebne sa dokladki i wtedy koszt 170zl z przesylka
1 . lichwala
2 . Bartuś
|
|
|