To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

mkm - 08-08-2010, 17:02

Pozdrowienia dla mystek, ktory wyjechał z hamburgerodajni i jechał parkingiem makro i dla srebrnego Lancera z rowerami na dachu na drodze z Olkusza.
Marcin-Krak - 08-08-2010, 21:30

Kto się buja po Krakowie bordowym nowym Lancerem na blachach ze Szczecina?
Poza tym niech pamięta, że w naszym mieście też obowiązuje przepis o jeździe na światłach :mrgreen:

mystek - 08-08-2010, 23:10

#Mkm - kurcze, nie widziałem Cię :) , byłem zapatrzony w takiego czarnego "amerykańca" na parkingu Makro, którego puściłem wcześniej by sobie wyjechał przede mnie :) . Fajna maszyna, ale zapomniałem jego nazwy :oops:

[ Dodano: 18-08-2010, 18:38 ]
Widziana wczoraj czerwona CJtka około godziny 18 na rondzie pod M1 w Krakowie, a za kierownicą prześliczna czarnulka!! Nie wiedziałem, że takie rakiety jeżdżą... takimi rakietami :wink:

mismen1980 - 19-08-2010, 01:11

pozdrawiam miłego kolege z Forda Galaxy posiadacza Sigmy z okolic Suchej Beskidzkej ... miło było pogadać z kimś kto wie że Mitsubishi to nie tylko marka samochodu. Zapraszam kiedyś do nas za górę na cole lub piwko jeśli będziesz miał kierowcę :twisted: ...
HouseM - 19-08-2010, 19:54

Pozdrawiam kolegę klubowicza (zabijcie mnie ale zapomniałem nicka 'wstyd") Czarny Lancer. Dzisiaj pod M1 około 15. Chciałem zatrąbić ale w tym głupim MSS żeby zadziałał klakson to trzeba kluczyki do stacyjki włożyć ... (kretyństwo nawiasem mówiąc)
Kany86 - 22-08-2010, 21:43

Fioletowy galant kombi o rej. KRA widziany na Słowacji ok. 15 km od granicy z Czechami w niedzielę koło 9.30 na pasie w stronę ojczyzny. Jakiś mitsumaniak wracał z wakacji? Pozdrawiam
mystek - 22-08-2010, 22:57

Miał może takie chińskie/japońskie 4 znaki na tylnej klapie? Ten galant cały. Bo jeździ taki właśnie na KRA i jest to Mitsumaniak jakiś. Pozdrawiałem go tutaj raz, ale chyba nie czyta tego wątku.
Silverrr - 24-08-2010, 23:31

Helou :D Chciałem pozdrowić Pana, który dzisiaj wyjeżdżał jasnym Outlanderem spod hotelu Sheraton w Sopocie :D Ja tam pracuję i rano jak szedłem do roboty to zobaczyłem chromowaną naklejkę na lewym boku, ale tylko napis MITSUBISHI MOTORS... nadzieja nie umarła i sprawdziłem ramkę tablicy - Mitsumaniaki! :D Japa od razu się ucieszyła, że swój przyjechał :D Nawet potem obserwowałem z biura wyjazd :D Pan w koszulce w paski. Autko na blachach KRA :) Pozdrawiam serdecznie :D
Kany86 - 26-08-2010, 19:47

Miał może takie chińskie/japońskie 4 znaki na tylnej klapie? Ten galant cały. Bo jeździ taki właśnie na KRA i jest to Mitsumaniak jakiś. Pozdrawiałem go tutaj raz, ale chyba nie czyta tego wątku.

Nie wiem, jechałem w przeciwnym kierunku, jedyne co zauważyłem to rejestrację i trumnę na dachu:)

mystek - 28-08-2010, 10:01

#Kany - to całkiem możliwe, że on. Jego można dośc często spotkać w Krakowie, ja go spotkałem już 3 razy, 3. raz właśnie wczoraj...

Pozdrawiam własnie w/w pana w galancie stojącego przed przejściem dla pieszych na ul. Mikołajczyka przy os. Kalinowym. Ja akurat stałem na przystanku autobusowym :) .

I z dzisiaj - pozdrawiam Pania z czarnego Eclipse'a (to jest chyba 2. gen, już ten taki bez otwieranych lamp) na rejestracji KMI parkującą na ul. Andersa przy os. Strusia.

sieegurd - 28-08-2010, 15:51

Pozdrawiam czerwoną L200 na tablicach GA widzianą w Bochni ok. godz. 12 :)
Adaho_krak - 28-08-2010, 15:59

sieegurd napisał/a:
na tablicach GA

GA to pomorskie, nie małopolskie :P

sieegurd - 28-08-2010, 18:54

Adaho_krak napisał/a:
sieegurd napisał/a:
na tablicach GA

GA to pomorskie, nie małopolskie :P

Co też mnie zdziwiło :D

Adaho_krak - 28-08-2010, 18:58

sieegurd napisał/a: