Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne
radek79 - 13-11-2010, 17:54
Piotr Z napisał
Cytat: | szkoda że za pięć dwunasta zmieniacie godzinę spotu, mam gości w niedziele i specjalnie prosiłem aby przyjechali po 16, wchodzę na forum a tu taka niespodzianka.Szykowałem się już od dawna i niestety w takiej sytuacji się nie pojawię a szkoda. |
a coś się zmieniło bo ja wybieram się na 15.00
Seichan - 13-11-2010, 19:15
Piotr Z napisał/a: | szkoda że za pięć dwunasta zmieniacie godzinę spotu |
Póki co z tego co czytam, to nic nie jest przesądzone i mod nie zdecydował autorytatywnie o zmianie godziny. Dlatego nie przekreślaj z góry spotu, bo żadne wiążące decyzje jeszcze nie zapadły. Sama czekam na ostateczną decyzję w tym zakresie
bastek - 13-11-2010, 19:39
żeby nie zapeszać, ale ja też się szykuję -pierwszy raz. zezwolenie rodzinne mam. pasuje na 15, góra 16 - późniejsza godz. odpada ze względu na porę dziecięco-kąpielową
ps a to mycie obowiązkowe? zakurzony jest, ale - raz srebrny, więc prawie nie widać, dwa - może na zdjęciach da się wykorektorować?
Seichan - 13-11-2010, 19:44
Zawsze kubicomaniacy mogą przyjechać z godzinnym poślizgiem 2 turę się dla nich zrobi
Ale tak jak napisałam powyżej - niech zdecyduje mod
bastek1 napisał/a: | ps a to mycie obowiązkowe? zakurzony jest, ale - raz srebrny, więc prawie nie widać, dwa - może na zdjęciach da się wykorektorować? |
Obowiązkowe nie jest, ale spot jest dobrym powodem, żeby chociaż raz w miesiącu umyć samochód
bastek - 13-11-2010, 19:45
Soner napisał/a: | A spotkania i ewentualne zdjęcia nabiorą charakteru po zmroku. |
"zdjęcia to obrazy malowane światłem" zbycho77 napisał/a: | aby spoty nie pokrywały się z wyścigami F1, które często są w popołudniowych godzinach |
można via radio posłuchać
Andrew - 13-11-2010, 19:56
Czekam również na decyzję MODA o godzinie spotu... Co do mycia samochodu to moje obydwa brudne, że aż strach Nie było czasu umyć...
tomasek - 14-11-2010, 01:10
Ja mogę być normalnie czyli o 15 więc jak czekacie na moją decyzję to bardzo proszę,SPOT ZACZYNAMY O 15 pozdrawiam wszystkich Mod Tomek
Andrew - 14-11-2010, 10:00
tomasek6 napisał/a: | Ja mogę być normalnie czyli o 15 więc jak czekacie na moją decyzję to bardzo proszę,SPOT ZACZYNAMY O 15 | No to mnie raczej nie będzie niestety
Seichan - 14-11-2010, 10:55
andrew84 napisał/a: | No to mnie raczej nie będzie niestety |
Przyjeżdżaj Coś mi się wydaje, że spot będzie dziś dwuetapowy, bo fani F1 przyjadą dopiero po wyścigu Co wytrwalsi dotrwają do drugiej części spotu
A zdjęcia się potem dosztukuje i poskleja, że niby wszyscy razem w jednym czasie byliśmy
pawela - 14-11-2010, 11:03
mnie nie będzie, ale tomek możesz zawinąć do mnie po karty przed spotem, mam kilka
tomasek - 14-11-2010, 11:54
A no będę i zawinę karty dla MM
[ Dodano: 14-11-2010, 11:58 ]
i tak jak pisałem pogoda jest bo zamawiałem więc pewnie trochę pobędziemy
Dabadee - 14-11-2010, 17:46
Wrzucam fotki
jakość kiepska bo już za ciemno było ale coś tam widać
Uploaded with ImageShack.us
Na przyszłość trzeba na początku zdjęcia robić bo szybko niektórzy uciekają i ich nie ma na zdjęciach.
tomasek - 14-11-2010, 19:58
Miło dzisiaj było pogoda była zamówiona i Misiów troszkę przybyło w sumie naliczono 20 i spora rotacja a na kolejny spocik pogoda już zarezerwowana więc będzie się działo
Andrew - 14-11-2010, 20:01
tomasek6 napisał/a: | a na kolejny spocik pogoda już zarezerwowana więc będzie się działo | Kiedy następny, bo muszę zaplanować sobie, żebym gości nie miał, bo dziś nie mogłem się niestety wyrwać. 20 miśków to sporo z moim by było 21
Seichan - 14-11-2010, 20:22
andrew84 napisał/a: | Kiedy następny |
Zgodnie z ROZPISKĄ kolejny spot 12 grudnia 2010 r.
tomasek6 napisał/a: | i spora rotacja |
Za miesiąc już nie będzie F1, więc jest nadzieja, że wszyscy razem w jednym czasie się zjawią
A miśków sporo - oby ta tendencja się utrzymała
|
|
|