To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne

radek79 - 13-11-2010, 17:54

Piotr Z napisał
Cytat:
szkoda że za pięć dwunasta zmieniacie godzinę spotu, mam gości w niedziele i specjalnie prosiłem aby przyjechali po 16, wchodzę na forum a tu taka niespodzianka.Szykowałem się już od dawna i niestety w takiej sytuacji się nie pojawię a szkoda.

a coś się zmieniło bo ja wybieram się na 15.00

Seichan - 13-11-2010, 19:15

Piotr Z napisał/a:
szkoda że za pięć dwunasta zmieniacie godzinę spotu

Póki co z tego co czytam, to nic nie jest przesądzone i mod nie zdecydował autorytatywnie o zmianie godziny. Dlatego nie przekreślaj z góry spotu, bo żadne wiążące decyzje jeszcze nie zapadły. Sama czekam na ostateczną decyzję w tym zakresie ;)

bastek - 13-11-2010, 19:39

żeby nie zapeszać, ale ja też się szykuję -pierwszy raz. zezwolenie rodzinne mam. pasuje na 15, góra 16 - późniejsza godz. odpada ze względu na porę dziecięco-kąpielową :)
ps a to mycie obowiązkowe? zakurzony jest, ale - raz srebrny, więc prawie nie widać, dwa - może na zdjęciach da się wykorektorować? :)

Seichan - 13-11-2010, 19:44

Zawsze kubicomaniacy mogą przyjechać z godzinnym poślizgiem :twisted: 2 turę się dla nich zrobi ;)
Ale tak jak napisałam powyżej - niech zdecyduje mod ;)

bastek1 napisał/a:
ps a to mycie obowiązkowe? zakurzony jest, ale - raz srebrny, więc prawie nie widać, dwa - może na zdjęciach da się wykorektorować?

Obowiązkowe nie jest, ale spot jest dobrym powodem, żeby chociaż raz w miesiącu umyć samochód :mrgreen:

bastek - 13-11-2010, 19:45

Soner napisał/a:
A spotkania i ewentualne zdjęcia nabiorą charakteru po zmroku.

"zdjęcia to obrazy malowane światłem"
zbycho77 napisał/a:
aby spoty nie pokrywały się z wyścigami F1, które często są w popołudniowych godzinach

można via radio posłuchać

Andrew - 13-11-2010, 19:56

Czekam również na decyzję MODA o godzinie spotu... Co do mycia samochodu to moje obydwa brudne, że aż strach :roll: Nie było czasu umyć...
tomasek - 14-11-2010, 01:10

Ja mogę być normalnie czyli o 15 więc jak czekacie na moją decyzję to bardzo proszę,SPOT ZACZYNAMY O 15 :P pozdrawiam wszystkich Mod Tomek :lol:
Andrew - 14-11-2010, 10:00

tomasek6 napisał/a:
Ja mogę być normalnie czyli o 15 więc jak czekacie na moją decyzję to bardzo proszę,SPOT ZACZYNAMY O 15
No to mnie raczej nie będzie niestety :cry:
Seichan - 14-11-2010, 10:55

andrew84 napisał/a:
No to mnie raczej nie będzie niestety :cry:

Przyjeżdżaj ;) Coś mi się wydaje, że spot będzie dziś dwuetapowy, bo fani F1 przyjadą dopiero po wyścigu ;) Co wytrwalsi dotrwają do drugiej części spotu :mrgreen:
A zdjęcia się potem dosztukuje i poskleja, że niby wszyscy razem w jednym czasie byliśmy ;)

pawela - 14-11-2010, 11:03

mnie nie będzie, ale tomek możesz zawinąć do mnie po karty przed spotem, mam kilka ;)
tomasek - 14-11-2010, 11:54

A no będę i zawinę karty dla MM :mrgreen:

[ Dodano: 14-11-2010, 11:58 ]
i tak jak pisałem pogoda jest bo zamawiałem więc pewnie trochę pobędziemy :lol:

Dabadee - 14-11-2010, 17:46

Wrzucam fotki :mrgreen:
jakość kiepska bo już za ciemno było ale coś tam widać :wink:

Uploaded with ImageShack.us

Na przyszłość trzeba na początku zdjęcia robić bo szybko niektórzy uciekają i ich nie ma na zdjęciach.

tomasek - 14-11-2010, 19:58

Miło dzisiaj było :mrgreen: pogoda była zamówiona i Misiów troszkę przybyło :lol: w sumie naliczono 20 :shock: i spora rotacja :lol: a na kolejny spocik pogoda już zarezerwowana więc będzie się działo :lol:
Andrew - 14-11-2010, 20:01

tomasek6 napisał/a:
a na kolejny spocik pogoda już zarezerwowana więc będzie się działo :lol:
Kiedy następny, bo muszę zaplanować sobie, żebym gości nie miał, bo dziś nie mogłem się niestety wyrwać. 20 miśków to sporo :shock: z moim by było 21 :D
Seichan - 14-11-2010, 20:22

andrew84 napisał/a:
Kiedy następny

Zgodnie z ROZPISKĄ kolejny spot 12 grudnia 2010 r.

tomasek6 napisał/a:
i spora rotacja

Za miesiąc już nie będzie F1, więc jest nadzieja, że wszyscy razem w jednym czasie się zjawią ;)

A miśków sporo - oby ta tendencja się utrzymała :mrgreen: