Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
Anonymous - 25-01-2007, 17:53
Słyszałem o Totenhamie jak jechałem autkiem-ale beka ze nie weszła kolejna drużyna z tabeli-heheheheheheheh. Moze to rpzez syf z PZPN i moze wiedza ze zawiesza polska piłke dlatego nie wpuscili Wisły bo by i tak nie mogli grać-wiem ze to nie jest śmieszne co sie dzieje w PZPN ale ja osobiscie kręce beke z tego
Anonymous - 25-01-2007, 21:05
Szkoda ze nie pozwolili Wisle grac , chocby nie awansowali dalej to bylby przynajmniej jakis ciekawy mecz na wiosne z Polska druzyna a tak pozstaje dalej ogladac zachodnie kluby w akcji
Anonymous - 25-01-2007, 21:09
Meteo szkoda szkoda ale co zrobic takie życie
Marcin-Krak - 26-01-2007, 00:25
Cleber, brazylijski obrońca Wisły Kraków, nie zagra przynajmniej przez cztery tygodnie, po tym jak w dzisiejszym sparingowym spotkaniu "Białej Gwiazdy" z Dynamem Drezno (2:0) odniósł kontuzję stawu skokowego.
Super - Błaszczykowski też kontuzjowany - 2 filary nie w pełni przygotowani do sezonu
Kuźba już nie jest piłkarzem Wisły Paszulewicz też
Narzekałem na naszego nowego prezia - a tym czasem koleś ostro się wziął do roboty - oby tak dalej - tylko w druga stronę tzn jakieś wzmocnienia.
sruba - 26-01-2007, 15:51
Marcin-Krak napisał/a: | Paszulewicz też |
a gdzie Paszul poszedl ?
bo cos czytalem, ze Gornik Zabrze go chcial i my zreszta tez, mial wybrac Gdansk, ale u nas cisza...
Kmita Zabierzow ?
Anonymous - 26-01-2007, 21:42
Wzmocnienia tez sie szykuja :
W piątek po południu odbyło się w Krakowie spotkanie przedstawicieli zarządu Wisły Kraków SSA z piłkarzem Widzewa Łódź, Jakubem Wawrzyniakiem. Ustalono wstępne warunki ewentualnego kontraktu z piłkarzem.
W najbliższym czasie Wisła przystąpi do rozmów z Widzewem Łódź na temat warunków transferu 23-letniego obrońcy.
Jakub Wawrzyniak w grudniu 2006 roku zadebiutował w reprezentacji Polski. Znalazł się także w gronie powołanych na pierwsze w tym roku zgrupowanie kadry Leo Beenhakkera. W Orange Ekstraklasie rozegrał 10 spotkań.
Marcin-Krak - 26-01-2007, 23:46
Sruba napisał/a: | a gdzie Paszul poszedl ? |
a pół Polski Go chce - a dokłądniej to za porozumieniem stron mają z nim kontrakt rozwiązać - więc pewnie pójdzie tam gdzie mu najwięcej dadzą
Aha w ostatnim sparingu z Dynem Drezno (III liga niemiecka) 2:0
Świetlica strzelił i Małecki chyba Ja już kiedyś pisałem że Małecki to nadzieja Wisły
I do Błaszczykowskiego i Clebera dołączył znowu Głowacki i Brożkowie - coś nie za ciekawie to wygląda wszystko
McDoune - 27-01-2007, 01:43
Marcin-Krak napisał/a: | Świetlica strzelił |
Stanko Svitlica kocha Cię cała stolica
harpagan - 27-01-2007, 01:49
McDoune napisał/a: |
Stanko Svitlica kocha Cię cała stolica |
Chyba juz nie
McDoune - 27-01-2007, 01:51
harpagan napisał/a: | Chyba juz nie |
e tam, nadal tak
krzywdy nam żadnej nie zrobił, odszedł do Reichu jak każdy, a teraz ciągnie kasę z naszego rywala
harpagan - 27-01-2007, 01:55
krzywdy nam żadnej nie zrobił, odszedł do Reichu jak każdy, a teraz ciągnie kasę z naszego rywala |
Za odejscie do Reichu to ma u mnie piwko bo to normalne ze kazdy sie chce rozwijac i zarobic, ale jak sie opowiada historie ze jesli wróce do Polski to tylko do Legii bo ją mam w sercu, a potem sie smiga do najwiekszego rywala to szacun sie traci
Dla mnie jest sprzedawczyk i tyle
McDoune - 27-01-2007, 01:58
harpagan napisał/a: | Za odejscie do Reichu to ma u mnie piwko bo to normalne ze kazdy sie chce rozwijac i zarobic, ale jak sie opowiada historie ze jesli wróce do Polski to tylko do Legii bo ją mam w sercu, a potem sie smiga do najwiekszego rywala to szacun sie traci
Dla mnie jest sprzedawczyk i tyle |
na pewno masz dużo racji... ale tak między bogiem a prawdą, to jeśli miałbyś na utrzymaniu rodzinę i jedyną sensowną propozycje zarabiania kasy w Wiśle, to nie skorzystał byś ?
No i zawsze może się tłumaczyć że w takiej formie to nie chciał Legii osłabiać i dlatego poszedł do Wisły
harpagan - 27-01-2007, 02:04
na pewno masz dużo racji... ale tak między bogiem a prawdą, to jeśli miałbyś na utrzymaniu rodzinę i jedyną sensowną propozycje zarabiania kasy w Wiśle, to nie skorzystał byś ?
No i zawsze może się tłumaczyć że w takiej formie to nie chciał Legii osłabiać i dlatego poszedł do Wisły |
Na szczescie jestem kibicem i nie mam tych problemow
Nie chce sie stawiac w jego sytuacji zrobil co zrobil i wcale nie mowie ze zrobil zle
Stwierdzam jedynie ze u mnie jako kibica Legii jest przegrany
Mogl nie opowiadac bajek o przywiazaniu do jedynego slusznego klubu
Marcin-Krak - 27-01-2007, 11:37
harpagan napisał/a: | Mogl nie opowiadac bajek o przywiazaniu do jedynego slusznego klubu |
Ale On nic nie mówił o przywiązaniu do Wisły
McDoune napisał/a: | No i zawsze może się tłumaczyć że w takiej formie to nie chciał Legii osłabiać i dlatego poszedł do Wisły |
chyba złośliwy jesteś - bramke strzelił strzelił - następną strzeli za pół roku - i i tak będzie lepszy od Kuźby - a mniej zarabia
Anonymous - 27-01-2007, 13:25
Portugalski Sporting Braga złożył Legii Warszawa konkretną ofertę. 100 tysięcy euro za wypożyczenie Piotra Włodarczyka do końca sezonu plus dodatkowe 200 tysięcy, jeśli latem doszłoby do transferu definitywnego - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
Działacze mistrza Polski zdecydowanie powiedzieli jednak: nie! 30-letnim napastnikiem Legii interesowały się także dwa inne kluby - grecki Iraklis Saloniki i turecki Sakaryaspor.
No to McDoune sie nie ucieszy
|
|
|