To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

gawron - 01-03-2012, 11:13

hehe jakoś zapomniałem wspomniec:)
Metoda3 - 01-03-2012, 11:43

gawron cały mój gal był w idealnym stanie dlatego do dziś nie mogę przeboleć że już go niema.

PS a tak przy okazji to co muszę zrobić żeby można było kliknąć u mnie pomógł??

bongo_22 - 01-03-2012, 11:56

Metoda3, żeby kliknąć pomógł, musisz być założycielem tematu i klikasz osobie, która odpowie na Twój problem - inaczej nie można. Dlatego tak jak pisałem wcześniej, zakładajcie nowe tematy a nie walcie wszystkiego od sasa do lasa w tym bo ktoś pisze o jednym, ktoś inny o drugim i zaczyna się wszystko mieszać. Trzeba potem szukać gdzie na co jest odpowiedź... A tak swoją drogą jak z walką o OC od gościa, który przejechał Ci gala?
Metoda3 - 01-03-2012, 14:56

Koleś był na szczęście ubezpieczony w PZU i już miałem oględziny i przyznali mi zadowalającą mnie kwotę. Fizycznie jeszcze nie mam kasy na koncie, ale mają 30 dni od zgłoszenia szkody więc myślę że będzie ok.
koliber124 - 09-03-2012, 21:31

Spocik już nie długo...................... coraz bliżej......................
Kto będzie??????????? Przyznać się.....................bez bicia :axe:

galantfanradom - 09-03-2012, 21:33

Ja się wybieram!
koliber124 - 09-03-2012, 21:35

Nie wiem jak wy, ale zauważyłem w ostatnim czasie, że sporo galantów pojawiło się na Radomiu o dziwo, nie wspominając o Cari. Zaczepcie kulturka ludziów, co by się poznać z nami chcieli hehe :mrgreen:

[ Dodano: 09-03-2012, 21:37 ]
galantfanradom Ty to wiem że będziesz nawet gdybyś nie odpisał hehe

galantfanradom - 09-03-2012, 21:59

Cytat:

A skąd u Ciebie taka pewność?

koliber124 - 09-03-2012, 22:02

galantfanradom napisał/a:
Cytat:

bo Ty stary wiarus jesteś i Tobie nie trzeba dwa razy powtarzać hehe

galantfanradom - 09-03-2012, 22:05

koliber124 napisał/a:
Cytat:

bo Ty stary wiarus jesteś i Tobie nie trzeba dwa razy powtarzać hehe

Chciałem powiedzieć, że będę... jak mnie żona puści! :badgrin:

motke - 09-03-2012, 23:28

koliber124 napisał/a:
Kto będzie??????????? Przyznać się.....................bez bicia :axe:

Ja będę na 90%. Przyjadę tak na 2 godzinki, chyba że żonka pozwoli na dłużej. Ale knajpę za 15 zeta na pewno zahaczę :D

koliber124 napisał/a:
ale zauważyłem w ostatnim czasie, że sporo galantów pojawiło się na Radomiu o dziwo, nie wspominając o Cari. Zaczepcie kulturka ludziów, co by się poznać z nami chcieli

może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to?

MKV - 10-03-2012, 00:13

Mam nadzieję, że 17.03 wreszcie na spota dopisze nam pogoda. Po wpisach na forum zapowiada się rekordowa frekwencja! :roll: I znowu odwiedzą nas goście ze stolicy! Już się nie mogę doczekać. :twisted:

Kurcze sam bym do Was na spot wpadł ale wtedy na nartach będę niestety :/

Metoda3 - 10-03-2012, 09:29

Ja przyjadę obitym niestety.
koliber124 - 10-03-2012, 11:04

motke napisał/a:
może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to?

Powiem szczerze, że ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie. Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali. Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi :D ). Ja jestem bardzo za i odniosę się do mojego podpisu nad zdjęciem w każdym poście, po to go tam ulokowałem
pozdr :twisted: :twisted: :twisted:

MKV - 10-03-2012, 11:37

koliber124 napisał/a:
motke napisał/a:

Powiem szczerze, że ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie. Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali. Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi :D ). Ja jestem bardzo za i odniosę się do mojego podpisu nad zdjęciem w każdym poście, po to go tam ulokowałem
pozdr :twisted: :twisted: :twisted:

W Klub Suzuki Polska takie coś stosujemy od dawna - jest to bardzo dobra rzecz do zdobywania nowych klubowiczów/forumowiczów.
Mamy wersje większe i z ostatniego wydania również małe mieszczące się w portfelu.
Idąc ulica zawsze można wsunąć między szybę a uszczelkę szyby w drzwiach kierowcy albo po prostu dać osobiście bo i tak nie raz się zdarzało.
Co do kosztów to my dla klubowiczów mamy składkę roczną i z tego jest to finansowane, a jako że jedna osoba z zarządu ma własną firmę poligraficzną w Łodzi to nawet taniej to chyba wychodzi :)