Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
gawron - 01-03-2012, 11:13
hehe jakoś zapomniałem wspomniec:)
Metoda3 - 01-03-2012, 11:43
gawron cały mój gal był w idealnym stanie dlatego do dziś nie mogę przeboleć że już go niema.
PS a tak przy okazji to co muszę zrobić żeby można było kliknąć u mnie pomógł??
bongo_22 - 01-03-2012, 11:56
Metoda3, żeby kliknąć pomógł, musisz być założycielem tematu i klikasz osobie, która odpowie na Twój problem - inaczej nie można. Dlatego tak jak pisałem wcześniej, zakładajcie nowe tematy a nie walcie wszystkiego od sasa do lasa w tym bo ktoś pisze o jednym, ktoś inny o drugim i zaczyna się wszystko mieszać. Trzeba potem szukać gdzie na co jest odpowiedź... A tak swoją drogą jak z walką o OC od gościa, który przejechał Ci gala?
Metoda3 - 01-03-2012, 14:56
Koleś był na szczęście ubezpieczony w PZU i już miałem oględziny i przyznali mi zadowalającą mnie kwotę. Fizycznie jeszcze nie mam kasy na koncie, ale mają 30 dni od zgłoszenia szkody więc myślę że będzie ok.
koliber124 - 09-03-2012, 21:31
Spocik już nie długo...................... coraz bliżej......................
Kto będzie??????????? Przyznać się.....................bez bicia
galantfanradom - 09-03-2012, 21:33
Ja się wybieram!
koliber124 - 09-03-2012, 21:35
Nie wiem jak wy, ale zauważyłem w ostatnim czasie, że sporo galantów pojawiło się na Radomiu o dziwo, nie wspominając o Cari. Zaczepcie kulturka ludziów, co by się poznać z nami chcieli hehe
[ Dodano: 09-03-2012, 21:37 ]
galantfanradom Ty to wiem że będziesz nawet gdybyś nie odpisał hehe
galantfanradom - 09-03-2012, 21:59
Cytat: | galantfanradom Ty to wiem że będziesz nawet gdybyś nie odpisał hehe |
A skąd u Ciebie taka pewność?
koliber124 - 09-03-2012, 22:02
galantfanradom napisał/a: | Cytat: | galantfanradom Ty to wiem że będziesz nawet gdybyś nie odpisał hehe |
A skąd u Ciebie taka pewność? |
bo Ty stary wiarus jesteś i Tobie nie trzeba dwa razy powtarzać hehe
galantfanradom - 09-03-2012, 22:05
koliber124 napisał/a: | galantfanradom napisał/a: | Cytat: | galantfanradom Ty to wiem że będziesz nawet gdybyś nie odpisał hehe |
A skąd u Ciebie taka pewność? |
bo Ty stary wiarus jesteś i Tobie nie trzeba dwa razy powtarzać hehe |
Chciałem powiedzieć, że będę... jak mnie żona puści!
motke - 09-03-2012, 23:28
koliber124 napisał/a: | Kto będzie??????????? Przyznać się.....................bez bicia |
Ja będę na 90%. Przyjadę tak na 2 godzinki, chyba że żonka pozwoli na dłużej. Ale knajpę za 15 zeta na pewno zahaczę
koliber124 napisał/a: | ale zauważyłem w ostatnim czasie, że sporo galantów pojawiło się na Radomiu o dziwo, nie wspominając o Cari. Zaczepcie kulturka ludziów, co by się poznać z nami chcieli |
może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to?
MKV - 10-03-2012, 00:13
galantfanradom napisał/a: | Mam nadzieję, że 17.03 wreszcie na spota dopisze nam pogoda. Po wpisach na forum zapowiada się rekordowa frekwencja! I znowu odwiedzą nas goście ze stolicy! Już się nie mogę doczekać.
|
Kurcze sam bym do Was na spot wpadł ale wtedy na nartach będę niestety :/
Metoda3 - 10-03-2012, 09:29
Ja przyjadę obitym niestety.
koliber124 - 10-03-2012, 11:04
motke napisał/a: | może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to? |
Powiem szczerze, że ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie. Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali. Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi ). Ja jestem bardzo za i odniosę się do mojego podpisu nad zdjęciem w każdym poście, po to go tam ulokowałem
pozdr
MKV - 10-03-2012, 11:37
koliber124 napisał/a: | motke napisał/a: | może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to? |
Powiem szczerze, że ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie. Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali. Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi ). Ja jestem bardzo za i odniosę się do mojego podpisu nad zdjęciem w każdym poście, po to go tam ulokowałem
pozdr |
W Klub Suzuki Polska takie coś stosujemy od dawna - jest to bardzo dobra rzecz do zdobywania nowych klubowiczów/forumowiczów.
Mamy wersje większe i z ostatniego wydania również małe mieszczące się w portfelu.
Idąc ulica zawsze można wsunąć między szybę a uszczelkę szyby w drzwiach kierowcy albo po prostu dać osobiście bo i tak nie raz się zdarzało.
Co do kosztów to my dla klubowiczów mamy składkę roczną i z tego jest to finansowane, a jako że jedna osoba z zarządu ma własną firmę poligraficzną w Łodzi to nawet taniej to chyba wychodzi
|
|
|