Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
offca - 06-06-2012, 12:38
Yoshiko napisał/a: | JacekeR napisał/a: | Mam pokój tylko 25 m2 |
no mój zaledwie chyba 18
miejsca siedzące raczej po turecku |
Jak ławy nie będzie
Yoshiko - 06-06-2012, 14:59
No to długi weekend czas zacząć
5 dni wolnego
volve - 06-06-2012, 15:00
Jeszcze 40 minut Akurat sobie kosztorys zrobię
offca - 06-06-2012, 15:03
Ja mam długi weekend do 12 jak na razie A pewnie i dłużej będzie
Galancior94 - 06-06-2012, 17:03
A ja tam jade do Międzyzdroi na taką jakby wycieczke szkolną ;D Ale szkoła nam tylko nocleg organizuje, a my musimy we własnym zakresie dojechać i obiady też we własnym zakresie. No i co najważniejsze, możemy robić co chcemy, tylko mamy być przed 23:00 w ośrodku Do soboty Mitsumaniaki
P.S. No może do niedzieli, zależy w jakim będę stanie ;D
Yoshiko - 06-06-2012, 21:12
Galancior94 napisał/a: | A ja tam jade do Międzyzdroi na taką jakby wycieczke szkolną ;D Ale szkoła nam tylko nocleg organizuje, a my musimy we własnym zakresie dojechać i obiady też we własnym zakresie. No i co najważniejsze, możemy robić co chcemy, tylko mamy być przed 23:00 w ośrodku Do soboty Mitsumaniaki |
ło matko to teraz takie są wycieczki szkolne
Galancior94 - 06-06-2012, 21:52
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | A ja tam jade do Międzyzdroi na taką jakby wycieczke szkolną ;D Ale szkoła nam tylko nocleg organizuje, a my musimy we własnym zakresie dojechać i obiady też we własnym zakresie. No i co najważniejsze, możemy robić co chcemy, tylko mamy być przed 23:00 w ośrodku Do soboty Mitsumaniaki |
ło matko to teraz takie są wycieczki szkolne |
Nie wszystkie, ale są takie
offca - 06-06-2012, 21:58
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | A ja tam jade do Międzyzdroi na taką jakby wycieczke szkolną ;D Ale szkoła nam tylko nocleg organizuje, a my musimy we własnym zakresie dojechać i obiady też we własnym zakresie. No i co najważniejsze, możemy robić co chcemy, tylko mamy być przed 23:00 w ośrodku Do soboty Mitsumaniaki |
ło matko to teraz takie są wycieczki szkolne |
To teraz Krystian na żadną nie pojedzie
Yoshiko - 06-06-2012, 22:07
offca napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
Galancior94 napisał/a:
A ja tam jade do Międzyzdroi na taką jakby wycieczke szkolną ;D Ale szkoła nam tylko nocleg organizuje, a my musimy we własnym zakresie dojechać i obiady też we własnym zakresie. No i co najważniejsze, możemy robić co chcemy, tylko mamy być przed 23:00 w ośrodku Do soboty Mitsumaniaki
ło matko to teraz takie są wycieczki szkolne
To teraz Krystian na żadną nie pojedzie |
no właśnie w poniedziałek wyjeżdża
fakt że beż wyżywienia ale mam nadzieję że z porządną opieką
offca - 06-06-2012, 22:11
Jedzie, bo już opłacona Tak byś go pewnie nie puściła
Galancior94 - 06-06-2012, 23:19
Ups, zapomniałem, że Yoshiko, ma syna, chyba młodszego ode mnie. Będę musiał ją jakoś błagać aby go puszczała na wycieczki Czteropak perełki kupie np. i puści go
offca - 06-06-2012, 23:28
Galancior94 napisał/a: | Ups, zapomniałem, że Yoshiko, ma syna, chyba młodszego ode mnie. Będę musiał ją jakoś błagać aby go puszczała na wycieczki Czteropak perełki kupie np. i puści go |
Nie wiem czy akurat piwem ją przekupisz No i myślę, że Krycha sobie w zupełności sam poradzi
Yoshiko - 06-06-2012, 23:29
Galancior94 napisał/a: | Ups, zapomniałem, że Yoshiko, ma syna, chyba młodszego ode mnie |
niom
Galancior94 napisał/a: | Będę musiał ją jakoś błagać aby go puszczała na wycieczki |
e tam błagać nie trzeba - wiem wycieczka to okazja na beztroskie bycie
no przecież wiem też kiedyś jeździłam
Galancior94 napisał/a: | Czteropak perełki kupie |
może być czekam na dostawę
offca - 06-06-2012, 23:30
O widzisz, a ja myślałam, że 4 Perełki Cię nie złamią
Yoshiko - 06-06-2012, 23:33
offca napisał/a: | O widzisz, a ja myślałam, że 4 Perełki Cię nie złamią |
ale ja je chętnie przejmę jako darowiznę a nie jako łapówkę
dobra offca idź do bacy na hale i odbierz pocztę
|
|