Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
wojzi - 18-02-2013, 12:20
Dzięki wszystkim za super spędzony czas.
Sveno, Magda - szacun za ogarnięcie tego syćkiego.
Mj dzięki za płytki.
A i pozdrowionka dla wszystkich od Rudej.
I też proszę o link do tego ftp co bym mógł pooglądać co i jak. Zdjęć nie robiłem, ale chętnie pooglądam.
komarsnk - 18-02-2013, 12:57
OK - zdjęcia wrzucone (folder komarsnk), można sobie "popaczeć".
Sveno - teraz się wrzucają surowe urywki video - może Ci się przydadzą przy montażu filmu jako jakieś dodatki, przerywniki, detale i inne duperele
Ale nie ściągaj wcześniej jak o 15 bo 120MB na transferze 25kB/s będzie się wysyłało wieki
Blondi - 18-02-2013, 14:06
a moze mi ktos JAK BLONDYNCE wytłumaczyc jak tam wrzucic fotki i jak je sobie sciagnąc?? nigdy tego nie uzywałam więc poprosze łatwo przyswajalna instrukcje
Wojciech Bogacz - 18-02-2013, 14:29
Blondi napisał/a: | a moze mi ktos JAK BLONDYNCE wytłumaczyc jak tam wrzucic fotki i jak je sobie sciagnąc?? nigdy tego nie uzywałam więc poprosze łatwo przyswajalna instrukcje |
Proszę bardzo Blondi
Ściągnij sobie WinSCP (jak polecał Sveno) stąd:
http://winscp.net/download/winscp513.zip
Jest to wersja nie wymagająca instalacji - rozpakuj sobie gdzieś (na pulpit na przykład) i uruchom. W okienku host wpisujesz adres serwera FTP, w login wpisujesz login a w password hasło Wszelkie te dane przesyłam Ci na PW. Potem wystarczy sobie poprzeciągać wybrane foldery z jednego okienka do drugiego (po prawej pewnie będziesz mieć to so na serwerze a po lewej zawartość Twojego komputera).
W analogiczny sposób możesz przesłać swoje własne fotki. Gdyby program coś marudził, że nie może odczytać pliku czy tam czegoś z serwera skopiować to poczekaj z godzinkę, bo może akurat ktoś właśnie wgrywa to te fotki na serwer - trzeba odczekać na aż pliki znajdą się w całości na serwerze
Aha - komarsnk - zrobiłeś na prawdę obłędne fotki Polecam obejrzeć - ten meeeeega szerokokątny obiektyw sprawdził się wysmienicie w tej malutkiej kuchni - powiedziałbym, że teraz wiem co oznacza zakrzywianie czasoprzestrzeni
Poniżej próbka jego Twórczości - to tak dla tych co jeszcze nie wiedzą co ich minęło....
mjsystem - 18-02-2013, 17:04
Marcin-Krak napisał/a: | Jakiś link się pojawi do podziwiania |
Dla tych,co nie byli, tylko po cenzurze
Wojciech Bogacz - 18-02-2013, 17:42
mjsystem napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Jakiś link się pojawi do podziwiania |
Dla tych,co nie byli, tylko po cenzurze |
Dokładnie tak myślę - niech wszyscy powrzucają fotki, przejrzą sobie zdjęcia pozostałych a jak ktoś będzie miał obiekcje co do cenzuralności pewnych plików to się je usunie z serwera a potem będę mógł z tego zrobić ładnie galerię dla wszystkich.
mAGDA - 18-02-2013, 17:53
Adam, super zdjęcia kiedy ich tyle nastrzelaliście?
Bizi78 - 18-02-2013, 18:10
Moje się właśnie ładują .
Filmiki najpierw przerobię na AVI a potem wstawię .
komarsnk - 18-02-2013, 18:16
Magda, no noc była długa więc było kiedy robić
Niemniej nie są zbyt różnorodne - cały czas to samo się dzieje
Siedzą, piją i gadają No ale w tym celu się tam spotkaliśmy myślę
Wojciech Bogacz - 18-02-2013, 18:36
komarsnk napisał/a: | Siedzą, piją i gadają No ale w tym celu się tam spotkaliśmy myślę |
Ot cały sens spotkań w Wierchomli zawarty w jednym zdaniu Efektem ubocznym są interesujące fotki i filmiki.
Jedna prośba Bizi78, - ten przepiękny filmik z grilla to chyba trzeba będzie oficjalnie na YT wrzucić potem...
mjsystem - 18-02-2013, 18:40
Tak więc Wierchomla na wesoło:
No to przyjechaliśmy... Broimy?
Dobrze gada - w górę dziada....
Nie pompuj materaca - każdy ma własne łóżko...
Oni się bawią... a my się kochamy jak dwa aniołki...
Mój pan ma Mitsubishi
Mitsu w świetle lamp..
Bizi78 - 18-02-2013, 19:01
Wojciech Bogacz napisał/a: | ten przepiękny filmik z grilla to chyba trzeba będzie oficjalnie na YT wrzucić potem... |
Jeśli chodzi o Harlem Shake to SVENO musi ogarnąć jakimś programem do obróbki bo jakość nie powala .
Postaram się je jutro wrzucić na serwer .
sveno - 19-02-2013, 01:10
Bizi78 napisał/a: | Filmiki najpierw przerobię na AVI a potem wstawię . | nieeeeee
wrzucaj oryginały, żadnej kompresji, ja sobie poradzę z każdym formatem.
Bizi78 - 19-02-2013, 08:00
Dobra, dobra to wrzucę takie i takie bo niektóre odtwarzacze mają problem z odczytem formatu zapisu Panasonica .
mjsystem - 19-02-2013, 08:13
Moje też wczoraj przeleciały na serwer
|
|
|