Nasze nieMiśki ;-) - Initiale Paris
Fragu - 15-11-2016, 08:44
Cena jest bardzo atrakcyjna i chyba zaryzykuję.
Swoją drogą dużo znajomych na torach jeździ na Zeetexach (używają ich jaka opon deszczowych) i sprawują się one zaskakująco dobrze. Chyba Chiny dogoniły Europę.
Dario1986 - 15-11-2016, 08:56
deejay napisał/a: | Fragu napisał/a: | Bartku Twoje zimowki to Imperiale?
Napiszesz cos o nich, jak sie sprawują? |
Ja do tej pory nie miałem okazji ich przetestować we Wrocławiu na śniegu , ale jeżdząc w kilka ostatnich mroznych dni , nie odczułem żadnego uślizgu itp. , nawet jak próbowałem tego wymusić . Teraz tylko czekać na śnieg i będzie można coś więcej napisać . |
Mój kolega za moją namowa tez je zakupił do A4b6Avant (225/45/17). Póki co ma bardzo podobne spostrzeżenia. Ostatnio zrobił trasę Lublin- Warszawa do mnie i był zdziwiony że sa takie ciche jak na zimówki. jeździł na letnich dunlopach tylko ze dość mocno zużytych, ok 3mm bieżnika i stwierdził że w tych jest dużo ciszej. póki co czeka na śnieg by potestować
Miał też oczywiście śmieszną sytuacje u wulkanizatora który zobaczył chińską oponę i mówi no to będzie zabawa z wyważaniem, i tu się chłop zdziwił bo na pierwsza weszło 15gram odważników i stwierdził ze to chyba jakiś lepszy chińczyk.
Jak dla mnie to są dobre opony za naprawdę dobrą kasę.
sampler - 15-11-2016, 10:39
deejay napisał/a: | Przyszedł czas na kilka nowych gadżetów do korekty lakieru , |
Takie pytanie czym polerujesz przed Menzerną 2500?
deejay - 15-11-2016, 11:33
sampler napisał/a: | deejay napisał/a: | Przyszedł czas na kilka nowych gadżetów do korekty lakieru , |
Takie pytanie czym polerujesz przed Menzerną 2500? |
Wszystko zależy w jakim masz stanie lakier i jakiej pasty wymaga.
sampler - 15-11-2016, 11:55
Ja kupiłem na próbę FF3000 na hologramy i powiem że pasty menzerny są świetne. Teraz chce coś mocniej ściernego. Myślę o FG500. Dobry wybór?
deejay - 15-11-2016, 13:25
Mam 500 jest super na głębokie rysy.
deejay - 15-11-2016, 22:01
Dzisiaj szybka akcja - klocki tył , bo po prostu sie skończyły . Wpadły na testy TRW Ceramiczne , bo zależy mi na czystych felgach , jeśli sie sprawdzą takie same wpadną na przednią oś .
deejay - 13-01-2017, 21:13
Fragu napisał/a: | Bartku Twoje zimowki to Imperiale?
Napiszesz cos o nich, jak sie sprawują? |
Teraz po ostatnich przygodach na polskich drogach , mogę ci napisać w skrócie że zimówki dają radę
Fragu - 14-01-2017, 15:17
deejay, dzięki Widziałem na fejsie, ze niezła przeprawę miałeś
deejay - 14-01-2017, 17:57
Po ostatnim małym incydencie na trasie , zdecydowałem sie w końcu na zakup wideorejestratora do samochodu. Na pokład wskoczyło MIO MiVue 538 Deluxe . Przy okazji dzisiejszego grzebania sie z kabelkami , do bagażnika wskoczyło oświetlenie Led , które idealnie pasowało wymiarami do lampki bagażnika , teraz wieczorem w bagażniku jest jak w dzień

Bizi78 - 14-01-2017, 18:02
deejay napisał/a: | Po ostatnim małym incydencie na trasie , zdecydowałem sie w końcu na zakup wideorejestratora do samochodu. |
Pochwal się, bo nie wszyscy mają fejsa .
deejay - 14-01-2017, 18:16
Bizi78 napisał/a: | Pochwal się, bo nie wszyscy mają fejsa . |
Nie ma o czym pisać , ważne ze wszyscy cali
angelos - 14-01-2017, 20:22
deejay napisał/a: | Bizi78 napisał/a: | Pochwal się, bo nie wszyscy mają fejsa . |
Nie ma o czym pisać , ważne ze wszyscy cali |
Teraz to dopiero ciekawosc wzrosla.
Owczar - 21-01-2017, 00:22
Brat miał ceramiczne trw. Nie wiem jak na tyle, ale ba przodzie nowe tarcze skończyły się z kompletem klocków.
Ja mam na tyle zwykle trw - niczego innego nie było od ręki. Felgi z tyłu są bardziej brudne niż te na przodzie. W dodatku jakieś wtracenie w klocku lekko nacielo tarczę. Także nigdy więcej trw
Widzę też uchwyt na telefon Samsunga dostałem identyczny, fajnie wykonany. Mam zamocowany nawet w tym samym miejscu.
deejay - 21-01-2017, 17:53
Owczar napisał/a: | Brat miał ceramiczne trw. Nie wiem jak na tyle, ale ba przodzie nowe tarcze skończyły się z kompletem klocków. |
Jak na razie jest ok , a przy okazji dzisiaj na budziku pyknęło 240 ...
|
|
|