Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Efa! - 18-04-2010, 19:34
...że moja dzidzia dzisiaj pierwszy raz mnie kopnęła
Jestem przeszczęśliwa!
sieegurd - 18-04-2010, 19:55
| Efa! napisał/a: | ...że moja dzidzia dzisiaj pierwszy raz mnie kopnęła
Jestem przeszczęśliwa! |
Efka gratulujemy z żoną i cieszymy się razem z Tobą
Bo nasze Maleństwo szaleje strasznie i kopie Elkę po pęcherzu Przedwczoraj skopało mnie po twarzy Jeszcze 2 miechy może bezkarnie kopać staruszków
Qrde "Staruszku" to ja do mojego Padre mówię [/b]
[ Dodano: 18-04-2010, 20:59 ]
| stary alfer napisał/a: | | A jak wróciłem to okazało się, że mam psa... Żona podjęła męska diecezję i pod moją nieobecność kupiła bestię. Rasa shih tzu. |
Hahaha Alfer to pisz, że masz szczurka, a nie psa Tylko ładniej mu z mordki patrzy
| stary alfer napisał/a: | Miał być antyalergiczny (córka czuje się dobrze, ja kicham ) |
Norma Dobrze, że córka się przy nim dobrze czuje
j-rules - 18-04-2010, 20:21
to w ktorym topicu sie na tego q3 umawiamy?
BTW promode to tylko do CA, ogolnie to osp 1.03 na pr 1.32 ) lub 1.31 ;P
zeby nie bylo ze offtop
..ze po tym weekendzie jestem styrany jak sandał pielgrzyma i przez clay weekend nawet nie powachalem piwa
koszmarek - 18-04-2010, 20:21
że jestem wściekła na pewnego osobnika, który sprawił, że Maretzky siedzi tydzień nad wymianą serca gala i to na nic, bo panewki dwie umarły :/ i Bóg jeden wie co jeszcze...
Myślałam, że można kupić uczciwie(nie kota w worku), widocznie nie zawsze a raczej rzadko...
Hubeeert - 18-04-2010, 20:54
| koszmarek napisał/a: | | bo panewki dwie umarły | szkoda że nie sprawdził...
koszmarek - 18-04-2010, 21:26
nie bardzo bylo jak, pan zapewniał, że sprawny i jeździł..
teraz Marek wypatrzył że wiórki znalezione w misce olejowej to panewki z wałka balansowego- nie wiem czy nie mieszam nazw, ale dół silnika trup... pytanie jak się pan forumowicz zachowa...
Maretzky85 - 18-04-2010, 23:00
| siwek napisał/a: | | że za swoją głupotę teraz trzeba zapłacić... |
Oj tak... i za zaufanie też... kupuje sprawny silnik, wkładam, odpalam, rozbieram i w zasadzie wyrzucam dół. Wywalone panewki korbowe, dwie wyplute panewki wałków balansowych z czego jedna zmielona leżała w misce :/
A nie sprawdziłem bo jak wyżej - mam zaufanie do forumowiczów. Nie przesądzam jednak jeszcze, może jest na to jakieś możliwe wytłumaczenie, zobaczymy jutro.
PS. I nie cały tydzień tylko dwa weekendy
McDoune - 19-04-2010, 01:54
psp
dobrze ze Młody ma imieniny dopiero w maju, na razie tatuś testuje
pamar - 19-04-2010, 06:37
| j-rules napisał/a: | | BTW promode to tylko do CA, ogolnie to osp 1.03 na pr 1.32 ) lub 1.31 ;P | ŁOT????
Jassmina - 19-04-2010, 07:48
...sezon pogrzebów na Powązkach....
Dziś Nurowski, w środę Gągor, ogólnie ma się ich tutaj odbyć z 15.
Policja na policji, policją pogania....
cns80 - 19-04-2010, 08:05
| Jassmina napisał/a: | | ogólnie ma się ich tutaj odbyć z 15. | Trochę więcej. 27 grobów mamy gotowych na tę okoliczność.
Jassmina - 19-04-2010, 08:09
Łoj....Cns ma pewnie odciski na rękach od łopaty
Ciekawe jak będzie z przepustowością naszej pięknej ulicy.
Chyba trzeba będzie opracować trasę ewakuacyjną.
Nikka - 19-04-2010, 08:17
| Efa! napisał/a: | moja dzidzia dzisiaj pierwszy raz mnie kopnęła |
Piękne i niepojęte chwile... suuuper
Aż się rozmarzyłam ... wspomnieniowo..
sieegurd - 19-04-2010, 09:11
| McDoune napisał/a: | psp
dobrze ze Młody ma imieniny dopiero w maju, na razie tatuś testuje |
...że PSP to fajna zabawka Jak szwagier zakupił 2, to prawie tydzień na zajęciach nas nie było
Kaucz - 19-04-2010, 16:20
Współlokatora napadli wczoraj jak wracał z roboty :/. Zabrali mu portfel i komórkę, obili twarz i złamali rękę. 3 jakieś młode szczyle. Jak wróci ze szpitala ( pojechał gips założyć z tego co dziewczyna mówi ) to się dowiem jakie okolice. Jak na osiedlu... no cóż... trzeba będzie pałeczkę odkurzyć ...
Poza tym to czekam na tarcze do Gala... i czekam... i czekam... i czekam...
|
|
|