Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Efa! - 24-04-2010, 13:02
A u mnie pogoda nie może się zdecydować, czy woli być nazywana zimą, czy latem :/ Jak nie wieje, to gorąco, jak zawieje, to mrozi...
Wiecie, zaczynam dostrzegać coraz więcej ciemnych stron tego mojego stanu błogosławionego. Pryszcze jak za starych trądzikowych czasów, a do tego swędzące. Krew z dziąseł. Chroniczna bezsenność. Płakanie bez powodu. Niemożliwość chodzenia po schodach bez zadyszki - a właściwie to w ogóle niedługo chyba zacznę mieszkać pod domem, bo schodów nie pokonam. Nogi jak dwie serdelki (po cholerę one tak przytyły, no?). A do tego cokolwiek przy gotowaniu upuszczę, to zamiast na podłogę, to zlatuje mi na brzuch. I chodzę poplamiona
Istna masakra. A miało być tak pięknie
sieegurd - 24-04-2010, 13:36
| Efa! napisał/a: | A u mnie pogoda nie może się zdecydować, czy woli być nazywana zimą, czy latem :/ Jak nie wieje, to gorąco, jak zawieje, to mrozi...
Wiecie, zaczynam dostrzegać coraz więcej ciemnych stron tego mojego stanu błogosławionego. Pryszcze jak za starych trądzikowych czasów, a do tego swędzące. Krew z dziąseł. Chroniczna bezsenność. Płakanie bez powodu. Niemożliwość chodzenia po schodach bez zadyszki - a właściwie to w ogóle niedługo chyba zacznę mieszkać pod domem, bo schodów nie pokonam. Nogi jak dwie serdelki (po cholerę one tak przytyły, no?). A do tego cokolwiek przy gotowaniu upuszczę, to zamiast na podłogę, to zlatuje mi na brzuch. I chodzę poplamiona
Istna masakra. A miało być tak pięknie |
Czyżby się dziewczynka kroiła? Daj spokój Efcia na pewno nie jest tak źle Ale z tym brzuchem to masz rację - moja luba też chodzi uflajana
jacek11 - 26-04-2010, 16:02
| Efa! napisał/a: | A miało być tak pięknie |
No przecież jest pięknie
Jassmina - 26-04-2010, 18:26
...wszystko wskazuje na to, że nam również rodzina się powiększy
...o pięknego3-diamentowca!!!
Ale póki co ciiiiiiiiiiiiiiii nie zapeszam....będzie na podwórku, będziemy się chwalić!
stary alfer - 26-04-2010, 19:32
| Jassmina napisał/a: | ...wszystko wskazuje na to, że nam również rodzina się powiększy |
Jaśka oczywiście nie doczytałem i pędziłem z gratami.
Łe...
Kaucz - 26-04-2010, 21:15
Strasznie mnie korci ostatnio, żeby zrobić prawko na motor ;P. Na przyszły sezon uzbierać kaskę i kupić sobie jakieś ładne Virago albo GSkę.... ehh... marzenia
Nikka - 27-04-2010, 09:25
Żesz no kurna, czy te ciąże to zaraźliwe jakieś?? Ktoś rozpyla plemniki w powietrzu??? Oszaleję gdzie sie nie obejrzeć tam same ciężarówki... Nie tam żebym miała coś przeciw tylko .... a z resztą.. nieważne...
Gratuluje szczęśliwie zaciążonym
Jasss... ale z tą rodziną to jak dokładnie? bo równie dobrze można się spodziewać że np. Gacek tatusiem będzie.
Efa Córa jak malowana będzie a "po wszystkim" szybko zapomnisz o "minusach" ciąży...
dopisane
i ja też gapa nie doczytałam... ale przyznaj Jasss że byłam blisko
Jassmina - 27-04-2010, 09:37
He he he!
Teraz dopiero mam ubaw!
Bo po mydło to kucać trzeba!
A serio to mam nadzieję Efcia, że już więcej ciężarówkowych utrudnień życiowych nie będzie niż jest No i, że plamy z ubrań się spiorą
Efa! - 27-04-2010, 13:52
Hehe, żeby to takie proste było... byście mnie zobaczyli, to byście nie uwierzyli, że to ta sama ja. Jestem w 5 miesiącu, a w lustrze widzę, że wyglądam jak mega prosiak
Jedyny plus to to, że mam teraz biust DD albo E, co mi się podoba, podoba i jeszcze raz podoba. Niesamowita odmiana po "dużym B" (ale o fotki nawet nie prosić, nie pokażę )
Hubeeert - 27-04-2010, 18:43
Gdzieś na Forum było to B w kostiumie z diamentami
Marcin-Krak - 27-04-2010, 21:46
| Hubeeert napisał/a: | Gdzieś na Forum było to B w kostiumie z diamentami |
Czyżbyś miał na myśli mój dawny avatar
Czy może jakieś zdjęcie o którym nie wiem
Hubeeert - 27-04-2010, 21:47
To było zanim się tu pojawiłeś
Jassmina - 28-04-2010, 07:38
Z wielkim zaangażowaniem i bardzo aktywnie oglądałam wczoraj "Kolekcjonera Kości" z Andżeliną Dżoli i Denzelem Łoszingtonem...
Bardzo zacny film.
Śniło mi się że Trawor chciał mi zrobić trepanację czaszki korkociągiem....
Nikka - 28-04-2010, 08:15
Dobrze że ja patrzałam Dziewice w TeFałEnie przynajmniej koszmarów nocnych nie miałam...
sieegurd - 28-04-2010, 08:18
| Jassmina napisał/a: | Z wielkim zaangażowaniem i bardzo aktywnie oglądałam wczoraj "Kolekcjonera Kości" z Andżeliną Dżoli i Denzelem Łoszingtonem...
Bardzo zacny film. |
I my razem z żonką oglądaliśmy Ja już chyba 3 raz Aktorzy świetni, to i film dobry
| Jassmina napisał/a: | Śniło mi się że Trawor chciał mi zrobić trepanację czaszki korkociągiem.... |
Efekt uboczny wczuwania się w oglądany filmek
|
|
|