To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Efa! - 24-04-2010, 13:02

A u mnie pogoda nie może się zdecydować, czy woli być nazywana zimą, czy latem :/ Jak nie wieje, to gorąco, jak zawieje, to mrozi...

Wiecie, zaczynam dostrzegać coraz więcej ciemnych stron tego mojego stanu błogosławionego. Pryszcze jak za starych trądzikowych czasów, a do tego swędzące. Krew z dziąseł. Chroniczna bezsenność. Płakanie bez powodu. Niemożliwość chodzenia po schodach bez zadyszki - a właściwie to w ogóle niedługo chyba zacznę mieszkać pod domem, bo schodów nie pokonam. Nogi jak dwie serdelki (po cholerę one tak przytyły, no?). A do tego cokolwiek przy gotowaniu upuszczę, to zamiast na podłogę, to zlatuje mi na brzuch. I chodzę poplamiona :lol:
Istna masakra. A miało być tak pięknie :lol:

sieegurd - 24-04-2010, 13:36

Efa! napisał/a:
A u mnie pogoda nie może się zdecydować, czy woli być nazywana zimą, czy latem :/ Jak nie wieje, to gorąco, jak zawieje, to mrozi...

Wiecie, zaczynam dostrzegać coraz więcej ciemnych stron tego mojego stanu błogosławionego. Pryszcze jak za starych trądzikowych czasów, a do tego swędzące. Krew z dziąseł. Chroniczna bezsenność. Płakanie bez powodu. Niemożliwość chodzenia po schodach bez zadyszki - a właściwie to w ogóle niedługo chyba zacznę mieszkać pod domem, bo schodów nie pokonam. Nogi jak dwie serdelki (po cholerę one tak przytyły, no?). A do tego cokolwiek przy gotowaniu upuszczę, to zamiast na podłogę, to zlatuje mi na brzuch. I chodzę poplamiona :lol:
Istna masakra. A miało być tak pięknie :lol:

Czyżby się dziewczynka kroiła? :P Daj spokój Efcia na pewno nie jest tak źle :) Ale z tym brzuchem to masz rację - moja luba też chodzi uflajana :D

jacek11 - 26-04-2010, 16:02

Efa! napisał/a:
A miało być tak pięknie :lol:

No przecież jest pięknie :)

Jassmina - 26-04-2010, 18:26

...wszystko wskazuje na to, że nam również rodzina się powiększy :D

...o pięknego3-diamentowca!!! :biggrin:
Ale póki co ciiiiiiiiiiiiiiii nie zapeszam....będzie na podwórku, będziemy się chwalić!

stary alfer - 26-04-2010, 19:32

Jassmina napisał/a:
...wszystko wskazuje na to, że nam również rodzina się powiększy :D

Jaśka oczywiście nie doczytałem i pędziłem z gratami. :mrgreen:

Łe... :D

Kaucz - 26-04-2010, 21:15

Strasznie mnie korci ostatnio, żeby zrobić prawko na motor ;P. Na przyszły sezon uzbierać kaskę i kupić sobie jakieś ładne Virago albo GSkę.... ehh... marzenia :P
Nikka - 27-04-2010, 09:25

Żesz no kurna, czy te ciąże to zaraźliwe jakieś?? Ktoś rozpyla plemniki w powietrzu??? Oszaleję gdzie sie nie obejrzeć tam same ciężarówki... Nie tam żebym miała coś przeciw tylko .... a z resztą.. nieważne...

Gratuluje szczęśliwie zaciążonym

Jasss... ale z tą rodziną to jak dokładnie? bo równie dobrze można się spodziewać że np. Gacek tatusiem będzie.

Efa Córa jak malowana będzie :P a "po wszystkim" szybko zapomnisz o "minusach" ciąży...

dopisane
i ja też gapa nie doczytałam... ale przyznaj Jasss że byłam blisko :P

Jassmina - 27-04-2010, 09:37

He he he! :P
Teraz dopiero mam ubaw! :P :P :P

Bo po mydło to kucać trzeba! :D

A serio to mam nadzieję Efcia, że już więcej ciężarówkowych utrudnień życiowych nie będzie niż jest :) No i, że plamy z ubrań się spiorą ;)

Efa! - 27-04-2010, 13:52

Hehe, żeby to takie proste było... byście mnie zobaczyli, to byście nie uwierzyli, że to ta sama ja. Jestem w 5 miesiącu, a w lustrze widzę, że wyglądam jak mega prosiak :roll:
Jedyny plus to to, że mam teraz biust DD albo E, co mi się podoba, podoba i jeszcze raz podoba. Niesamowita odmiana po "dużym B" :D (ale o fotki nawet nie prosić, nie pokażę :D )

Hubeeert - 27-04-2010, 18:43

Gdzieś na Forum było to B w kostiumie z diamentami ;-)
Marcin-Krak - 27-04-2010, 21:46

Hubeeert napisał/a:
Gdzieś na Forum było to B w kostiumie z diamentami ;-)

Czyżbyś miał na myśli mój dawny avatar :?:
Czy może jakieś zdjęcie o którym nie wiem :?: :mrgreen:

Hubeeert - 27-04-2010, 21:47

To było zanim się tu pojawiłeś ;-)
Jassmina - 28-04-2010, 07:38

Z wielkim zaangażowaniem i bardzo aktywnie oglądałam wczoraj "Kolekcjonera Kości" z Andżeliną Dżoli i Denzelem Łoszingtonem... :wink:
Bardzo zacny film.

Śniło mi się że Trawor chciał mi zrobić trepanację czaszki korkociągiem.... :|

Nikka - 28-04-2010, 08:15

Dobrze że ja patrzałam Dziewice w TeFałEnie przynajmniej koszmarów nocnych nie miałam...
sieegurd - 28-04-2010, 08:18

Jassmina napisał/a:
Z wielkim zaangażowaniem i bardzo aktywnie oglądałam wczoraj "Kolekcjonera Kości" z Andżeliną Dżoli i Denzelem Łoszingtonem... :wink:
Bardzo zacny film.

I my razem z żonką oglądaliśmy :) Ja już chyba 3 raz :P Aktorzy świetni, to i film dobry :P

Jassmina napisał/a:
Śniło mi się że Trawor chciał mi zrobić trepanację czaszki korkociągiem.... :|

Efekt uboczny wczuwania się w oglądany filmek :P