Małopolskie - pozdrowienia mitsu
Marcin-Krak - 28-08-2010, 22:25
A ten czerwony L200 jest z Krakowa
Parkuje w rejonie Alei o ile się nie mylę - pewnie jakiś leasing cy cuś
Ja pozdrawiam Galanta z Olsztyna widzianego na Osiedlu Europejskim.
Pana wąsacza w MSS, który na tym osiedlu wymusił pierwszeństwo na biednym rowerzyście
A na koniec Panią Blondynkę z Outka - ciekawe czy się pojawi na spocie
mystek - 29-08-2010, 21:12
Pozdrawiam 2 Protony Colty (te takie CA0 w sedanie, Wira? Don't know) widziane - pierwszy - w Szczawnicy, bardzo ładny, czarny, na rejestracji KNT, oraz drugi (już brzydszy) widziany przed godziną na ul. Bora-Komorowskiego w Krakowie już oczywiście, oraz wszystkie Miśki widziane w sobotę i dzisiaj na trasie Kraków - Szczawnica - Niedzica - Nowy Targ - Kraków
Marcin-Krak - 29-08-2010, 22:40
Niebieski CA0 w kolorze ex Karolowego widziany na Pl. Wolnica.
A może to Karola Colt był
Aga - 29-08-2010, 23:16
dziękujemy za miłe pozdrowienia od mitsumaniaków w ciemnym lancerku na numerach KR...... w drodze ze zlotu na wysokości Janek
nie wiemy kto to był ale miło było sobie pomachać
karolgt - 29-08-2010, 23:51
Marcin-Krak napisał/a: | Niebieski CA0 w kolorze ex Karolowego widziany na Pl. Wolnica.
A może to Karola Colt był |
no akurat łatwo go poznać, te spoilery oryginalne no i podobno teraz dostał CB-Radio. Ale niestety nie mieszka już w Krakowie, ale mam z nim kontakt na NK:D
fargo - 30-08-2010, 16:27
Aga napisał/a: | dziękujemy za miłe pozdrowienia od mitsumaniaków w ciemnym lancerku na numerach KR...... w drodze ze zlotu na wysokości Janek
nie wiemy kto to był ale miło było sobie pomachać |
Nam też miło było pozdrowić zlotowiczów w długiej drodze do domu
Aga - 30-08-2010, 17:41
fargo napisał/a: | Aga napisał/a: | dziękujemy za miłe pozdrowienia od mitsumaniaków w ciemnym lancerku na numerach KR...... w drodze ze zlotu na wysokości Janek
nie wiemy kto to był ale miło było sobie pomachać |
Nam też miło było pozdrowić zlotowiczów w długiej drodze do domu |
no to się wyjaśniło kto nam tak ładnie machał
szczerze mówiąc, mało zawału nie dostałam, jak zacząłeś trąbić obok nas
ale zaraz nam się przyjemnie zrobiło jak rozpoznaliśmy miśka
DjQuest - 01-09-2010, 19:18
Pozdrowionka dla Qt okolice RM I RP.
mystek - 02-09-2010, 11:28
Uwaga, uwaga... pozdrawiam czarne 3000GT (rzaaadki widok) na tablicach FNM widzianego na ul. 29-listopada kierującego się w stronę placu Imbramowskiego.
FNM to Pomorze lub coś w ten deseń? Wskoczę tam i pozdrowię
gres - 02-09-2010, 14:55
e tam rzadki
nie tak dawno widziałem białe i to z kobietą za sterami
a czerwone mieszka w okoliczkach korzkwi
Że tez mnie nikt nigdy nie pozdrowi
Sikub - 02-09-2010, 15:44
Chyba Geo nie byla u Ciebie oczkiem w glowie ...
FNM to zapewne Lubuskie, nowe miasto czy jakos tak
powodzenia
mystek - 02-09-2010, 20:57
#Gres - czerwone też widziałem, z tym, że parkowało na ul. Dunikowskiego pomiędzy os. Na Lotnisku a Strusia, tam co są nowe miejsca parkingowe. Ale teraz już go nie widuję. Natomiast stoi tam bardzo ładny czarny Galant EA sedan avance. Ale to chyba nie klubowicza żadnego, muszę mu kiedyś rzucić wizytówkę za wycieraczkę.
#Sikub - hehe, geografię uwielbiam ale rejestracjami interesuję się tylko, jak zobaczę coś nowego. Przyznam, że z F na początku jeszcze nie widziałem, dlatego nie wiedziałem skąd to
gres - 03-09-2010, 09:20
to jeszcze dodam że w olkuszu jest.
Właściciel kiedyś miał galanta takiego jak mój - został mu na części. Oglądałem kiedyś jego resztki skrzyni ale ostatecznie nie wziałem. Umówiliśmy się w białym kościele - miałem nadzieje że przyjedzie 3000gt a przyjechał seicento
zenio86 - 05-09-2010, 11:55
Marcin_Krak-
kierownik niebieskiego galanta z europejskiego rowniez pozdrawia
macior - 06-09-2010, 12:55
te wszystkie białe i czerwone L200 z tablicami GA to pojazdy wykonawcy autostrady A4 (między Brzeskiem a Tarnowem), zresztą to już chyba nie zagadka skoro oblepili samochody emblematem firmy
no i niech stracę... też pozdrawiam ich wszystkich
hurtem
|
|
|