To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne

mario mario - 14-11-2010, 20:27

Wiecie co, byłem 3 raz na spocie licząc od marca, ale teraz i pogoda dopisała i towarzystwo, naprawdę coś się działo. Jeszce trochę widać brak znajomości pomiędzy nami, ale systematyczne spoty nadrąbią te braki. Fajna atmosfera, mili ludzie, i 10 galantów na spocie. Już dzisiaj planuję następny spot. Kiedy to będzie ?.

[ Dodano: 14-11-2010, 20:36 ]
Już wiemy. 12.12

Seichan - 14-11-2010, 20:43

mario mario napisał/a:
Jeszce trochę widać brak znajomości pomiędzy nami, ale systematyczne spoty nadrąbią te braki.

Dlatego są też spoty piwkowe ;) Wprawdzie póki co odbył się zaledwie 1 taki spot, ale idea żyje i pewnie niedługo temat zostanie odświeżony :mrgreen: A że spotkania przy piwie też są wskazane i zalecane - może więcej mitsumaniaków zdecyduje się na taką formę integracji :mrgreen:

zbycho77 - 14-11-2010, 21:35

andrew84 napisał/a:
z moim by było 21

a z moim 22 :)

Spoxik - 14-11-2010, 22:24

tomasek6 napisał/a:
w sumie naliczono 20

a wziąłeś pod uwagę mój spóźniony??

tomasek - 15-11-2010, 06:17

Spoxik napisał/a:

a wziąłeś pod uwagę mój spóźniony??
Ale oczywiście :mrgreen: jak bym mógł ominąć :wink:
Soner - 15-11-2010, 08:00

Cytat:
a z moim 22

No właśnie by było a Ciebie nie było. Jakaś konferencja się przytrafiła?
No i oczywiście kolega zwerbowany w czerwonej Cari - taki miły akcent.

Seichan - 15-11-2010, 08:52

Soner napisał/a:
No i oczywiście kolega zwerbowany w czerwonej Cari - taki miły akcent.

Coś mnie ominęło jak widzę ;) Ale miło, że grono MM się powiększa :mrgreen:

zbycho77 - 15-11-2010, 09:17

Soner napisał/a:
a z moim 22

No właśnie by było a Ciebie nie było. Jakaś konferencja się przytrafiła?

No niestety nie wyrobiłem się, miałem prywatny wypad w Polskę. Miałem w planach się wyrobić na spota, ale jak to nieraz bywa - nie dałem rady.
Do następnego zatem.

dominikgogo - 15-11-2010, 12:00

też byłem ale jako osoba 8) a misiek na żyletki :cry: . dobrze że nie ma na zdjęciach obciachowego auta którym przyjechałem :mrgreen: Pozdro dla wszystkich MM
Markus6 - 15-11-2010, 14:29

A ja zaprosiłem siostrę bo kupiła colta :)
mario mario - 15-11-2010, 17:51

Seichan napisał/a:
Dlatego są też spoty piwkowe ;) Wprawdzie póki co odbył się zaledwie 1 taki spot, ale idea żyje i pewnie niedługo temat zostanie odświeżony :mrgreen: A że spotkania przy piwie też są wskazane i zalecane - może więcej mitsumaniaków zdecyduje się na taką formę integracji :mrgreen:

Jestem za, ale muszę znać termin z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem, muszę wypracować sobie czas wolny, nikt nie lubi niespodzianek, moja wife również.

[ Dodano: 15-11-2010, 17:57 ]
dominikgogo napisał/a:
dobrze że nie ma na zdjęciach obciachowego auta którym przyjechałem
koledzy z VAGA by się obrazili.
grzesiopol - 15-11-2010, 22:09

Szkoda, że pracowałem to bym posiedział trochę dłużej. Ale i tak było OK i pogoda też fajna.
tomasek - 16-11-2010, 06:57

fotki te co mi wyszły :lol: http://tomasek6.fotosik.pl/albumy/799378.html
Soner - 16-11-2010, 07:01

tomasek6 napisał/a:
A co do spotów to aktualnie zajmujemy 2 miejsce

musimy się sprężyć bo:
_Slawek_ napisał/a:
za drugie miejsce nie ma pucharu

Jako że następny będzie po mikołaju i ostatni cykliczny w roku, już teraz odłożyć $ na dojazd a i pewnie można jakiś spóźniony prezencik zafundować miśkom z licznych gadżetów jakie dojdą do MODa ;) Proponuję (pomysł by _Sławek_) troszkę pracy własnej mitsumaniaków, tzn podczas niedzielnych i nie tylko przejażdżek po LBN lub okolicach szukać miejsca do spotu grudniowego (może jakiś lokal?), bo inaczej większość się rozjedzie po kwadransie przez mrozy, oraz miejsca na spoty 2011 <-- takie propozycje też słyszałem. Odstawiać samochody do mechaników już teraz, nie zwlekać na potem, w kalendarzach na czerwono zaznaczać dzień spotów, kombinować łopaty na ewentualne śniegi i odkopywanie i do cyklicznego! A w międzyczasie jakiś spontanik, integracyjny...
P.S. Wnioskując po dwóch pierwszych zdjęciach miejsce spotów zostało wskazane :D

Seichan - 16-11-2010, 07:52

Soner napisał/a:
P.S. Wnioskując po dwóch pierwszych zdjęciach miejsce spotów zostało wskazane :D

Hehehehe trochę daleko trzeba byłoby jechać ;) Dwa pierwsze zdjęcia są z ogólnopolskiego zlotu w Wilkasach pod Giżyckiem :mrgreen:

tomasek6 napisał/a:
A co do spotów to aktualnie zajmujemy 2 miejsce

_Slawek_ napisał/a:
za drugie miejsce nie ma pucharu

Dokładnie... Może jakiś prezent grudniowy? Sprężyć się i stawić w silnej grupie, coby nie dać innym województwom szans na przebicie nas ;) Sądząc po liście osób z lubelszczyzny powinniśmy dać radę, wystarczy tylko trochę chęci. Jest miesiąc, żeby zaplanować sobie wolne na 12.12 i ściągnąć na zlot więcej forumowiczów :mrgreen: