Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne
mario mario - 14-11-2010, 20:27
Wiecie co, byłem 3 raz na spocie licząc od marca, ale teraz i pogoda dopisała i towarzystwo, naprawdę coś się działo. Jeszce trochę widać brak znajomości pomiędzy nami, ale systematyczne spoty nadrąbią te braki. Fajna atmosfera, mili ludzie, i 10 galantów na spocie. Już dzisiaj planuję następny spot. Kiedy to będzie ?.
[ Dodano: 14-11-2010, 20:36 ]
Już wiemy. 12.12
Seichan - 14-11-2010, 20:43
mario mario napisał/a: | Jeszce trochę widać brak znajomości pomiędzy nami, ale systematyczne spoty nadrąbią te braki. |
Dlatego są też spoty piwkowe Wprawdzie póki co odbył się zaledwie 1 taki spot, ale idea żyje i pewnie niedługo temat zostanie odświeżony A że spotkania przy piwie też są wskazane i zalecane - może więcej mitsumaniaków zdecyduje się na taką formę integracji
zbycho77 - 14-11-2010, 21:35
andrew84 napisał/a: | z moim by było 21 |
a z moim 22
Spoxik - 14-11-2010, 22:24
tomasek6 napisał/a: | w sumie naliczono 20 |
a wziąłeś pod uwagę mój spóźniony??
tomasek - 15-11-2010, 06:17
Spoxik napisał/a: |
a wziąłeś pod uwagę mój spóźniony?? | Ale oczywiście jak bym mógł ominąć
Soner - 15-11-2010, 08:00
No właśnie by było a Ciebie nie było. Jakaś konferencja się przytrafiła?
No i oczywiście kolega zwerbowany w czerwonej Cari - taki miły akcent.
Seichan - 15-11-2010, 08:52
Soner napisał/a: | No i oczywiście kolega zwerbowany w czerwonej Cari - taki miły akcent. |
Coś mnie ominęło jak widzę Ale miło, że grono MM się powiększa
zbycho77 - 15-11-2010, 09:17
Soner napisał/a: | a z moim 22
No właśnie by było a Ciebie nie było. Jakaś konferencja się przytrafiła? |
No niestety nie wyrobiłem się, miałem prywatny wypad w Polskę. Miałem w planach się wyrobić na spota, ale jak to nieraz bywa - nie dałem rady.
Do następnego zatem.
dominikgogo - 15-11-2010, 12:00
też byłem ale jako osoba a misiek na żyletki . dobrze że nie ma na zdjęciach obciachowego auta którym przyjechałem Pozdro dla wszystkich MM
Markus6 - 15-11-2010, 14:29
A ja zaprosiłem siostrę bo kupiła colta
mario mario - 15-11-2010, 17:51
Seichan napisał/a: | Dlatego są też spoty piwkowe Wprawdzie póki co odbył się zaledwie 1 taki spot, ale idea żyje i pewnie niedługo temat zostanie odświeżony A że spotkania przy piwie też są wskazane i zalecane - może więcej mitsumaniaków zdecyduje się na taką formę integracji |
Jestem za, ale muszę znać termin z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem, muszę wypracować sobie czas wolny, nikt nie lubi niespodzianek, moja wife również.
[ Dodano: 15-11-2010, 17:57 ]
dominikgogo napisał/a: | dobrze że nie ma na zdjęciach obciachowego auta którym przyjechałem | koledzy z VAGA by się obrazili.
grzesiopol - 15-11-2010, 22:09
Szkoda, że pracowałem to bym posiedział trochę dłużej. Ale i tak było OK i pogoda też fajna.
tomasek - 16-11-2010, 06:57
fotki te co mi wyszły http://tomasek6.fotosik.pl/albumy/799378.html
Soner - 16-11-2010, 07:01
tomasek6 napisał/a: | A co do spotów to aktualnie zajmujemy 2 miejsce |
musimy się sprężyć bo:
_Slawek_ napisał/a: | za drugie miejsce nie ma pucharu |
Jako że następny będzie po mikołaju i ostatni cykliczny w roku, już teraz odłożyć $ na dojazd a i pewnie można jakiś spóźniony prezencik zafundować miśkom z licznych gadżetów jakie dojdą do MODa Proponuję (pomysł by _Sławek_) troszkę pracy własnej mitsumaniaków, tzn podczas niedzielnych i nie tylko przejażdżek po LBN lub okolicach szukać miejsca do spotu grudniowego (może jakiś lokal?), bo inaczej większość się rozjedzie po kwadransie przez mrozy, oraz miejsca na spoty 2011 <-- takie propozycje też słyszałem. Odstawiać samochody do mechaników już teraz, nie zwlekać na potem, w kalendarzach na czerwono zaznaczać dzień spotów, kombinować łopaty na ewentualne śniegi i odkopywanie i do cyklicznego! A w międzyczasie jakiś spontanik, integracyjny...
P.S. Wnioskując po dwóch pierwszych zdjęciach miejsce spotów zostało wskazane
Seichan - 16-11-2010, 07:52
Soner napisał/a: | P.S. Wnioskując po dwóch pierwszych zdjęciach miejsce spotów zostało wskazane |
Hehehehe trochę daleko trzeba byłoby jechać Dwa pierwsze zdjęcia są z ogólnopolskiego zlotu w Wilkasach pod Giżyckiem
tomasek6 napisał/a: | A co do spotów to aktualnie zajmujemy 2 miejsce |
_Slawek_ napisał/a: | za drugie miejsce nie ma pucharu |
Dokładnie... Może jakiś prezent grudniowy? Sprężyć się i stawić w silnej grupie, coby nie dać innym województwom szans na przebicie nas Sądząc po liście osób z lubelszczyzny powinniśmy dać radę, wystarczy tylko trochę chęci. Jest miesiąc, żeby zaplanować sobie wolne na 12.12 i ściągnąć na zlot więcej forumowiczów
|
|
|