To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

motke - 10-03-2012, 13:39

koliber124 napisał/a:
Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali.

No to ludzie odzywać się i pisać co ma być napisane. Myślałem o czymś w kształcie wizytówek (format 90x50 mm). Ja to widzę tak: Logo klubowe na górze, poniżej adres strony i jakiś tekst zachęcający do wejścia na tę stronę. Jakaś taka prosta :P
Co do finansów to nie rozmawiajmy na razie. Jak się uda to będą za darmo. A jak się wyrobimy w tym tygodniu to na spocik przywiózł bym z 500 szt. może 1000 szt. na początek. Tak żeby każdy kto przyjedzie dostał spakowane np. po 50 szt. :D
Ulotka wydaje mi się bez sensu, ponieważ wizytówkę jak kolega MKV napisał można nosić w portfelu, a z ulotkami to już nie za bardzo.

koliber124 napisał/a:
Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi :D

Cieszę się że ty się cieszysz. To się razem pocieszyliśmy :mrgreen:

bongo_22 - 10-03-2012, 13:49

koliber124 napisał/a:
motke napisał/a:
może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to?

Powiem szczerze, że ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie. Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali. Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi :D ). Ja jestem bardzo za i odniosę się do mojego podpisu nad zdjęciem w każdym poście, po to go tam ulokowałem
pozdr :twisted: :twisted: :twisted:

Wizytówki są w naszym Klubie już od kilku lat. koliber124, odnośnie wizytówek kontakt z Piworem, ponieważ jakiś czas temu wspominał, że jest coś nowego robione w tym temacie odgórnie. Jeśli on nie będzie nic wiedział, to kontakt z Firebee. On na pewno wie co i jak, i jeśli nic się z wizytówkami nie dzieje to i tak trzeba uzyskać jego zgodę, że względu na ten temat -> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=64144

Poniżej obowiązujący wzór:

MKV - 10-03-2012, 14:44

W Klub Suzuki Polska mamy takie większe ulotki (w samochodzie wożę)

Zależnie od tego jakie Suzuki znajdę np na parkingu w pobliżu mnie taką ulotkę wkładam (z danym modelem) ;)

koliber124 - 10-03-2012, 19:46

bongo_22 napisał/a:
koliber124 napisał/a:
motke napisał/a:
może by tak wydrukować jakieś wizytówki reklamujące forum, by wkładać lub rozdawać ludziom spotkanych w miśkach do odwiedzenia tego forum? Co wy na to?

Powiem szczerze, że ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie. Problem polega na tym abyśmy mieli na ten temat wspólne zgodne zdanie i razem to sfinansowali. Cieszy mnie , że wyszło to z Twoich ust (a raczej kompa hihi :D ). Ja jestem bardzo za i odniosę się do mojego podpisu nad zdjęciem w każdym poście, po to go tam ulokowałem

Wizytówki są w naszym Klubie już od kilku lat. koliber124, odnośnie wizytówek kontakt z Piworem, ponieważ jakiś czas temu wspominał, że jest coś nowego robione w tym temacie odgórnie. Jeśli on nie będzie nic wiedział, to kontakt z Firebee. On na pewno wie co i jak, i jeśli nic się z wizytówkami nie dzieje to i tak trzeba uzyskać jego zgodę, że względu na ten temat -> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=64144

Poniżej obowiązujący wzór:

Obrazek

wiem ,wiem bongo_22 i dziękuję za pomoc serdecznie :mrgreen: . Tak też uczynię. Zależy mi na większej grupie mitsuradomiaków....wizytówki będą

[ Dodano: 10-03-2012, 19:51 ]
motke napisał/a:
Ulotka wydaje mi się bez sensu, ponieważ wizytówkę jak kolega MKV napisał można nosić w portfelu, a z ulotkami to już nie za bardzo.

Oczywiście że tak, też jestem tego zdania. Odnośnie wzoru itd podam potem szczegóły, ponieważ temat muszę załatwić odgórnie

galantfanradom - 10-03-2012, 20:26

No to znowu zaczynają się schody! :x Ech ta biurokracja! :evil: Ale za wizytówkami jestem jak najbardziej za!
mariunio7 - 10-03-2012, 20:50

Witam zaczepil mnie dzisiaj na parkingu biedronki przy myjni na Żółkiewskiego mitsumaniak i zaprosil na spot w sobote 17stego i na jego zaproszenie chciałbym odpowiedzieć że jeżeli tylko znajdę chwile czasu to nawet na godzinkę podjade. Oby wszyscy mitsumaniacy byli tacy mili. U mnie nawet żona chce pojechac jak tylko bedzie z kim dziecko zostawic. Pozdro :D
koliber124 - 10-03-2012, 21:08

mariunio7 napisał/a:
Witam zaczepil mnie dzisiaj na parkingu biedronki przy myjni na Żółkiewskiego mitsumaniak i zaprosil na spot w sobote 17stego i na jego zaproszenie chciałbym odpowiedzieć że jeżeli tylko znajdę chwile czasu to nawet na godzinkę podjade. Oby wszyscy mitsumaniacy byli tacy mili. U mnie nawet żona chce pojechac jak tylko bedzie z kim dziecko zostawic. Pozdro :D

Ze mną rozmawiałeś :mrgreen: Witam i jeszcze raz zapraszam w imieniu wszystkich na spoty i do udzielania się na podforum radomskim. Zabierz swoją połówkę jak najbardziej.

Metoda3 - 11-03-2012, 17:28

Koliber to całą armię zwerbuje hehe. Ty to chyba cały czas jeżdzisz i szukasz mitsumaniaków. ???

Wizytówki też popieram i mogę załatwić spore zniżki w agancji reklamowej z którą współpracuje firma w której pracuję. Myślę że obgadamy temat na spocie.

[ Dodano: 11-03-2012, 17:32 ]
Wogóle to możemy zorganizować swoje radomskie logo mitsumaniaków ja kiedyś bawiłem się w rysowanie więc mogę jakiś projekt zmontować.

motke - 11-03-2012, 22:00

Metoda3 napisał/a:
Wogóle to możemy zorganizować swoje radomskie logo mitsumaniaków ja kiedyś bawiłem się w rysowanie więc mogę jakiś projekt zmontować.

Podobno nie możemy. Jeżeli byśmy tak zrobili to nie możemy promować tego forum :(

Metoda3 - 11-03-2012, 23:18

ale możemy mieć logo radomskiego klubu a komunikować się na mitsumaniakach chyba co?? W logo nie będzie mitsumaniaków. Tylko np mitsubishi klub radom lub mmc radom czy cos tego typu. W każdym razie jako osobny klub całkiem a przy okazji należymy do mitsumaniaków i tyle??
bongo_22 - 11-03-2012, 23:52

Metoda3, ale chyba założeniem było zrobienie wizytówek. Chcesz za ich pośrednictwem zapraszać ludzi na forum i do klubu Mitsumaniaków czy do mitsubishi klub Radom itp.? Bo jeśli do Mitsumaniaków, to niestety trzeba mieć pozwolenie na użycia nazwy i znaku graficznego. Kilka osób stworzyło ten Klub i Forum, poświęciło temu dużo czasu i wysiłku i nie chcą, żeby każdy mógł sobie używać do dowolnych celów (nieważne jak szczytnych) czegoś, na czego reputację pracowano przez lata. Ale oczywiście, chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby region radomski miał dodatkowo swoje logo. Z tym, że jeśli jest użyte z Mitsumaniakami, to tak jak wyżej. A jeżeli chcesz tworzyć własny klub i zapraszać do niego ludzi i przy okazji należeć do MM to nie ma problemu :)
Metoda3 - 12-03-2012, 00:05

no właśnie tak ja to widzę, że możemy założyć własny klub mitsubishi, a przy okazji należeć do mitsumaniaków. I zapraszać nowych do naszego radomskiego klubu. Do loga mitsumaniaków mam pełen szacunak i zdaję sobie sprawę, że jest to znak zastrzeżony.
koliber124 - 12-03-2012, 00:11

bongo_22 napisał/a:
Metoda3, ale chyba założeniem było zrobienie wizytówek. Chcesz za ich pośrednictwem zapraszać ludzi na forum i do klubu Mitsumaniaków czy do mitsubishi klub Radom itp.? Bo jeśli do Mitsumaniaków, to niestety trzeba mieć pozwolenie na użycia nazwy i znaku graficznego. Kilka osób stworzyło ten Klub i Forum, poświęciło temu dużo czasu i wysiłku i nie chcą, żeby każdy mógł sobie używać do dowolnych celów (nieważne jak szczytnych) czegoś, na czego reputację pracowano przez lata. Ale oczywiście, chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby region radomski miał dodatkowo swoje logo. Z tym, że jeśli jest użyte z Mitsumaniakami, to tak jak wyżej. A jeżeli chcesz tworzyć własny klub i zapraszać do niego ludzi i przy okazji należeć do MM to nie ma problemu :)

Oczywiście że kolega ma rację. Wizytówki będą na Mitsumaniaki ogólnie, natomiast przynależność do klubu Radom ( o ile ktoś należy i chce należeć) wyświetla się pod opisem nicku i to wystarczy. Ponadto pomysł odnośnie wspólnej jednej naklejki aby delikatnie odróżnić nasz klub ale nie łamiąc przy tym zasad. Jeśli chodzi o przynależność do klubu radom - nic na siłę. Ale jeśli już należysz to róbmy coś wspólnie bez narzucania na siłę i trochę pokory :mrgreen:

[ Dodano: 12-03-2012, 00:12 ]
bongo_22 oczywiście napisałem to ogólnie, żebyś nie pomyślał że do Ciebie pije hihi :biggrin:

meydey000 - 12-03-2012, 00:16

tylko jaki jest sens zakładania 2 klubu? mi się wydaje że jeden wystarczy tym bardziej że macie swoją "grupę" specjalnie wydzieloną co byście nie musieli na spoty do wa-wy jeździć. do niedawna nie było tej "grupy". może nawet nie wiesz, że jest coś takiego jak "grupa radomski"
jeśli macie swoją "grupę" to tak jakbyście mieli swój "klub" że tak to nazwę.

koliber124 - 12-03-2012, 00:26

meydey000 napisał/a:
tylko jaki jest sens zakładania 2 klubu? mi się wydaje że jeden wystarczy tym bardziej że macie swoją "grupę" specjalnie wydzieloną co byście nie musieli na spoty do wa-wy jeździć. do niedawna nie było tej "grupy". może nawet nie wiesz, że jest coś takiego jak "grupa radomski"
jeśli macie swoją "grupę" to tak jakbyście mieli swój "klub" że tak to nazwę.

troszkę opacznie zrozumiałeś, to właśnie mam na myśli.

[ Dodano: 12-03-2012, 00:27 ]
...a tak na marginesie meydey000 zapraszam na spot 17 marca do radomia :mrgreen: