To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 04-05-2010, 18:03

Morfi napisał/a:
Pozdrawiam Was z nowego mieszkania, mam juz internet <jupi>

Morfi no to gratulacje :) Zazdroszczę Ci jak nie wiem co :D To jeszcze trzeba to mieszkanko oblać :P

Kaucz - 04-05-2010, 20:07

Naprawdę nieprzyjemna atmosfera w domu :? Wyprowadzamy się stąd, a współlokator zaczyna mnie naciskać co jest problemem... tylko szczerze... jak powiem mu, że on to boję się co dalej będzie ;/... ehh... ten człowiek moim zdaniem jest nieobliczalny...
Pexu - 04-05-2010, 20:42

...że Qbek już po kąpieli i ma czkawkę ;) pozdrawiamy MM :)
koszmarek - 04-05-2010, 21:23

że kolejna bliska mi osoba zmarła :( Ciekawe ile jeszcze osób stracę w tym roku :(
(*)

McDoune - 04-05-2010, 23:01

koszmarek napisał/a:
że kolejna bliska mi osoba zmarła :( Ciekawe ile jeszcze osób stracę w tym roku :(
(*)

to jest bardzo trudny rok, trzymaj się następny po prostu musi być lepszy...

Uwex - 05-05-2010, 07:45

koszmarek - wyrazy współczucia [*]
Jassmina - 05-05-2010, 07:48

Bardzo mi przykro Martynko :( Trzymaj się....

Poza tym chce jeszcze rzec, iż dziś mój braciak z matmą walczy na maturze! Trzymajcie za niego kciuki! :)

sieegurd - 05-05-2010, 07:58

Jassmina napisał/a:
Bardzo mi przykro Martynko :( Trzymaj się....

Jesteśmy z Tobą. Wyrazy współczucia...

Jassmina napisał/a:
Poza tym chce jeszcze rzec, iż dziś mój braciak z matmą walczy na maturze! Trzymajcie za niego kciuki! :)

3-mamy :D

siwek - 05-05-2010, 09:58

koszmarek napisał/a:
(*)
Współczuje...
kristof - 05-05-2010, 15:13

koszmarek napisał/a:
(*)

Współczucia..[*]

a od siebie dodam że pozostało mi się ~50 dni (czas mam do 24IV) do obrony mgr, a jeszcze pisać nie skończyłem....ehh po 4.5 roku obijania się w końcu zmusili człowieka do intensywnej pracy i tak od 3 m-c prawie dzień w dzień coś piszę.:-/
a i że wszystko mnie boli z tego powodu ;-)

Marcin-Krak - 05-05-2010, 17:36

kristof napisał/a:
czas mam do 24IV

No to jakby nie patrzyć masz prawie rok :twisted: :wink:

Piękną wiosnę mamy tej jesieni :evil:

Trik - 05-05-2010, 19:15

kristof napisał/a:
i tak od 3 m-c prawie dzień w dzień
Eeeech jak sobie wspomnę tę robote przy moim dyplomie, jak mi promotor m-ąc przed obroną wywrócił projekt do góry kołami :roll: 19000m3 kubatury "tsza było od na nowa" poskładać, piękne to było. ... z jego strony. :P
kristof - 05-05-2010, 19:31

Marcin-Krak napisał/a:

No to jakby nie patrzyć masz prawie rok :twisted: :wink:

ehh widać jak na mnie już to działa ;-)
Trik napisał/a:
jak mi promotor m-ąc przed obroną wywrócił projekt do góry kołami

na szczęście mój we wrześniu już mi powiedział że temat mgr będzie inny niż zakładał ;-) i tak jak początkowo miałem pisać o misji Gaia i wykorzystaniu jej obserwacji do modelowania planetoid, tak piszę o modelowaniu planetoid ze zwykłej fotometrii zwykłym ładnym telepem - nie powiem dużo łatwiejsze ;-)
i mam nadzieję że nie powie mi za tydzień że wsio do zmiany bo go powieszę za nie powiem co....
a tak to chce jeszcze powiedzieć że mam diabelną ochotę na piwo albo i balety wszystko by nie niszczyć dalej klawiatury ;-)

Trik - 05-05-2010, 23:34

kristof napisał/a:
ochotę na piwo albo i balety wszystko by nie niszczyć dalej klawiatury
Może jednak coś sobie zapodaj, co by wizje międzyplanetarne i orbty były pełniejsze :mrgreen:
akbi - 06-05-2010, 00:56

... że miałem być do godziny 22 (bo tak mają otwarte) w hotelu (***) pod Frankfurtem, gdzie miałem dokonaną rezerwację ... lecz z Gdańska wyjechałem grubo po godzinie 14, więc dzwonię do hotelu, że będę dopiero przed północą ..a na to gościu z recepcji (który już mnie i mojego kumpla kojarzy):
- ... jak hotel będzie zamknięty, to zostawię Wam klucz do pokoju (i zarazem do bocznych drzwi hotelu) przed drzwiami pod kamieniem w doniczce z dużym kwiatem :shock: :shock: :shock: :shock:

Zajeżdżamy o 23:30 ... patrzymy - Hotel zamknięty ... szukamy dużej donicy ...w niej kamienia ... podnosimy i ............

klucz jest :shock: :D :D :D :D