Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
sieegurd - 04-05-2010, 18:03
| Morfi napisał/a: | | Pozdrawiam Was z nowego mieszkania, mam juz internet <jupi> |
Morfi no to gratulacje Zazdroszczę Ci jak nie wiem co To jeszcze trzeba to mieszkanko oblać
Kaucz - 04-05-2010, 20:07
Naprawdę nieprzyjemna atmosfera w domu Wyprowadzamy się stąd, a współlokator zaczyna mnie naciskać co jest problemem... tylko szczerze... jak powiem mu, że on to boję się co dalej będzie ;/... ehh... ten człowiek moim zdaniem jest nieobliczalny...
Pexu - 04-05-2010, 20:42
...że Qbek już po kąpieli i ma czkawkę pozdrawiamy MM
koszmarek - 04-05-2010, 21:23
że kolejna bliska mi osoba zmarła Ciekawe ile jeszcze osób stracę w tym roku
(*)
McDoune - 04-05-2010, 23:01
| koszmarek napisał/a: | że kolejna bliska mi osoba zmarła Ciekawe ile jeszcze osób stracę w tym roku
(*) |
to jest bardzo trudny rok, trzymaj się następny po prostu musi być lepszy...
Uwex - 05-05-2010, 07:45
koszmarek - wyrazy współczucia [*]
Jassmina - 05-05-2010, 07:48
Bardzo mi przykro Martynko Trzymaj się....
Poza tym chce jeszcze rzec, iż dziś mój braciak z matmą walczy na maturze! Trzymajcie za niego kciuki!
sieegurd - 05-05-2010, 07:58
| Jassmina napisał/a: | Bardzo mi przykro Martynko Trzymaj się.... |
Jesteśmy z Tobą. Wyrazy współczucia...
| Jassmina napisał/a: | Poza tym chce jeszcze rzec, iż dziś mój braciak z matmą walczy na maturze! Trzymajcie za niego kciuki! |
3-mamy
siwek - 05-05-2010, 09:58
| koszmarek napisał/a: | że kolejna bliska mi osoba zmarła Ciekawe ile jeszcze osób stracę w tym roku
(*) | Współczuje...
kristof - 05-05-2010, 15:13
(*) |
Współczucia..[*]
a od siebie dodam że pozostało mi się ~50 dni (czas mam do 24IV) do obrony mgr, a jeszcze pisać nie skończyłem....ehh po 4.5 roku obijania się w końcu zmusili człowieka do intensywnej pracy i tak od 3 m-c prawie dzień w dzień coś piszę.:-/
a i że wszystko mnie boli z tego powodu
Marcin-Krak - 05-05-2010, 17:36
| kristof napisał/a: | | czas mam do 24IV |
No to jakby nie patrzyć masz prawie rok
Piękną wiosnę mamy tej jesieni
Trik - 05-05-2010, 19:15
| kristof napisał/a: | | i tak od 3 m-c prawie dzień w dzień | Eeeech jak sobie wspomnę tę robote przy moim dyplomie, jak mi promotor m-ąc przed obroną wywrócił projekt do góry kołami 19000m3 kubatury "tsza było od na nowa" poskładać, piękne to było. ... z jego strony.
kristof - 05-05-2010, 19:31
| Marcin-Krak napisał/a: |
No to jakby nie patrzyć masz prawie rok |
ehh widać jak na mnie już to działa
| Trik napisał/a: | | jak mi promotor m-ąc przed obroną wywrócił projekt do góry kołami |
na szczęście mój we wrześniu już mi powiedział że temat mgr będzie inny niż zakładał i tak jak początkowo miałem pisać o misji Gaia i wykorzystaniu jej obserwacji do modelowania planetoid, tak piszę o modelowaniu planetoid ze zwykłej fotometrii zwykłym ładnym telepem - nie powiem dużo łatwiejsze
i mam nadzieję że nie powie mi za tydzień że wsio do zmiany bo go powieszę za nie powiem co....
a tak to chce jeszcze powiedzieć że mam diabelną ochotę na piwo albo i balety wszystko by nie niszczyć dalej klawiatury
Trik - 05-05-2010, 23:34
| kristof napisał/a: | | ochotę na piwo albo i balety wszystko by nie niszczyć dalej klawiatury | Może jednak coś sobie zapodaj, co by wizje międzyplanetarne i orbty były pełniejsze
akbi - 06-05-2010, 00:56
... że miałem być do godziny 22 (bo tak mają otwarte) w hotelu (***) pod Frankfurtem, gdzie miałem dokonaną rezerwację ... lecz z Gdańska wyjechałem grubo po godzinie 14, więc dzwonię do hotelu, że będę dopiero przed północą ..a na to gościu z recepcji (który już mnie i mojego kumpla kojarzy):
- ... jak hotel będzie zamknięty, to zostawię Wam klucz do pokoju (i zarazem do bocznych drzwi hotelu) przed drzwiami pod kamieniem w doniczce z dużym kwiatem
Zajeżdżamy o 23:30 ... patrzymy - Hotel zamknięty ... szukamy dużej donicy ...w niej kamienia ... podnosimy i ............
klucz jest
|
|
|