Lubelskie - Lubelskie OT X
Andrew - 01-12-2014, 10:57
Seichan napisał/a: | Czy coś się z tym wiąże dla Ciebie? |
Sam nie wiem. Zobaczymy w tym tygodniu...
bastek - 01-12-2014, 16:20
witam z wieczora
pyt. raz - czy znacie w okolicy lublina jakiś spalony dom?
albo ruina-taka np. żeby drzewo rosło w budynku, czy ścianie
B ma konkurs foto - siły przyrody. umyślił sobie, uwiecznić jak to przyroda niszczy co człowiek zbudował....
2 miejsca już znalałżem, ale może coś jeszcze?
u mnie też zmiany
po 15 latach pracy, a po 10 w zawodzie otwieram gabinet prywatny chyba...ale to na wiosnę
nie mam ochoty za bardzo, za dużo papierologii urzędologii itp ale parcie jest.....
inq - 01-12-2014, 17:26
Sebastian w Puławach jest drzewo na środku ulicy... Kiedyś na Sławinku - tam za tą budą z szaszłykami był fajny dom. Totalnie otoczony drzewami, ale nie wiem czy przy okazji budowy obwodnicy go nie wykończyli.
bastek napisał/a: | otwieram gabinet prywatny |
Otwieraj, moja Magda się ucieszy
Jeszcze 30 min i tydzień wolnego
grzesiopol - 01-12-2014, 19:03
Dobry wieczór
bastek napisał/a: | spalony dom | a spalony samochód bo u mnie stoi spalony wrak i już zżera go rdza.
bastek - 01-12-2014, 19:27
inq napisał/a: | Otwieraj, moja Magda się ucieszy |
CZEMU?
jak coś trzeba-czw po południu mam czas
grzesiopol napisał/a: | a spalony samochód bo u mnie stoi spalony wrak i już zżera go rdza. |
a jakieś roślinki w nim rosną?
daj adres może być na PW w wekend podjadę z aparatem
mjsystem - 01-12-2014, 19:32
Wiecie, że w@sio siedzi i dłubie w swoim garażu? Na FB się pochwalił a tu... Piotrek do tablicy!
inq - 01-12-2014, 19:33
Bo ślepa Nie no tak ogólnie jak coś to będzie wiadomo gdzie uderzać.
mjsystem - 01-12-2014, 19:38
bastek napisał/a: | daj adres może być na PW w wekend podjadę z aparatem | Sebastian, niech Grześ zrobi fotkę i przyśle Ci na maila, co będziesz paliwo marnował, no chyba, że przy okazji
grzesiopol - 01-12-2014, 20:20
mjsystem napisał/a: | Na FB się pochwalił a tu... Piotrek do tablicy! | na jakim FB bo chyba nie na MM, daj linka,
mjsystem napisał/a: | niech Grześ zrobi fotkę i przyśle Ci na maila, co będziesz paliwo marnował, | najlepsze zdjęcia robi się samemu, to nie zdjęcie do dowodu,żeby ktoś robił.
To tak samo jak z ta pania poniżej lepiej dać zarobić mechanikowi niż samemu dolewać olej
Ale jak trzeba bedzie to się zrobi.
Seichan - 01-12-2014, 20:35
Czołem z wieczora
mjsystem - 01-12-2014, 20:35
grzesiopol napisał/a: | mjsystem napisał/a:
Na FB się pochwalił a tu... Piotrek do tablicy!
na jakim FB bo chyba nie na MM, daj linka, |
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
Ale musisz mieć FB
bastek - 01-12-2014, 20:36
eee, konkurs foto ma być w wykonaniu Bartka, i już
dziś byliśmy oglądać domy opuszczone po budowei ekspresówki, jeden z przewróconym drzewem
a w niedzielę siły "budujęce" przyropdy - może ne konkurs u nas wkleję?
szadź na kłosach trawy, zrobione obiektywem makro
[ Dodano: 01-12-2014, 20:39 ]
Dawid, a gabinet będzie we włodawie i chyba krasnymjorku.... poza tym ja bardziej operacyjny niż okularowy jestem....
poza tym - niech się zapisze w tym roku, nawet z termninem na nast. rok. od stycznia niezbędne będzie skier od lek. rodzinnego do okulistego. jak ktoś się zapisze w tym, to nawet w przyszłym bedzie mógłm pójśc bez papirka. od stycznia-bez papirka od POZta ani rusz.....
Andrew - 01-12-2014, 20:44
Siema. Znów się narympoliłem...
grzesiopol - 01-12-2014, 20:45
mjsystem napisał/a: | Ale musisz mieć FB | niestety fackbooka nie mam i chyba nie bedę miau.
bastek jak cos jeszcze mi się rzuci w oczy to dam ci znać, gdzieś coś widziałem ale muszę sobie przypomnieć. bastek napisał/a: | od stycznia-bez papirka od POZta ani rusz..... | a wszystko by ułatwić życie a niektórych ozdrowić zanim sie dostaną do specjalisty.
[ Dodano: 01-12-2014, 20:49 ]
Andrew napisał/a: | narympoliłem... | bo ty po prostu taki polski
Van Rompuy jesteś
mjsystem - 01-12-2014, 20:50
Do juterka
|
|
|