Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
pamar - 14-05-2010, 14:18
CCC... cena cyni cuda
Normalnie "prostytucja" się robi, sprzedać byle co, byle jak... byle to była "chińska" cena.
A już klient co pyta o %rabatu, a nie o cenę to jakaś plaga jest.
... że miło czasem światełko w tunelu zobaczyć przeczytajcie:
| krzys51w napisał/a: | Wczoraj w południe moja córeczka w autobusie linii Aleksandrów zgubiła telefon"taki trochę lepszy" (nie wie kiedy, może ukradli) płakała i płakała.A kupiła go nowego w komisie za swoje uzbierane pieniążki. Późnym wieczorem zadzwonił telefon do Żony z zapytaniem gdzie można oddać telefon znalazł go syn lecz był w pracy a znaleziony tel. się rozładował i dopiero wrócił do domu. Dziś w południe ów młody Pan dostarczył telefon w uzgodnione miejsce.Choć sam nie mogłem odebrać nagroda była przekazana.Młody człowiek mieszka 25 kilometrów od Andrespola i pracuje w naszym POLO MARKET.
Miło,że młode pokolenie wyrasta na dobrych i życzliwych obywateli.
|
Właściwie nie powinno dziwić, a jednak...
koszmarek - 14-05-2010, 19:27
że kupuje sobie laptopa. Dzięki pracy i tatusiowi który mi weźmie go w raty(za krótko pracuje)
Chciałam Della, ale mnie nie stać jeszcze. Stanęło na razie na Toshibie
proszę się spodziewać ogłoszenia o sprzedaży mojego dotychczasowego lapka na dniach
romero - 15-05-2010, 04:53
TOSHIBA to chyba niezły wybór ?
igi - 15-05-2010, 08:50
Ja mam toshibe od ponad 2 lat i jest ok ale pozostałe 2 lapcie które kupowałem do firmy już mają za sobą wizyty w serwisie - w jednym dysk padł a w 2 pamięć. Kolega który miał w firmie toshiby narzekał że po 2 latach czyli po okresie gwarancyjnym padają jak muchy. Więc pewnie zależy na jaki model się trafi
Hubeeert - 15-05-2010, 08:57
http://www.dabs.com/categ...0417-22#filters
koszmarek - 15-05-2010, 11:56
igi, a jak serwis wygląda? są jacyś konkretni, szybcy?
Hubeeert, czy te soniaki są dobre? bo też są w sklepach do 3500zł bo wczoraj oglądałam, ale nie mam zaufania do sony, bo nikt nie ma i nic o nich nie wiem?
kristof - 15-05-2010, 12:14
co do Sony, to dyr. obserwatorium sobie takiego sprawił i jest z niego nawet zadowolony
a co do serwisu Toshiby (komp miał wtedy około 1-2 lat) to po tyg miałem wymienioną matrycę (szedłem z powodu czarnego punktu na środku monitora, który okazał się robakiem ) więc wedle mnie serwis jak i kompy Toshiby są na poziomie dobrym, imo bratu w serwisie toshiby (szukał nowej baterii) powiedzieli że jakoś wykonania toshiby spadła po 2008r czy jakoś tak...ale wedle mnie fajne kompy cała rodzina na nich zasuwa i dużo marudzenia nie ma chyba że problemy z obsługą visty ;-P
koszmarek - 15-05-2010, 12:16
| kristof napisał/a: | | dużo marudzenia nie ma chyba że problemy z obsługą visty ;-P |
z windą 7 kupiłabym ;P
Hubeeert - 15-05-2010, 12:34
| koszmarek napisał/a: | | Hubeeert, czy te soniaki są dobre? |
Ja mam i chwalę, Ariaadna ma i chwali
szpala85 - 15-05-2010, 13:40
| pamar napisał/a: | Normalnie "prostytucja" się robi, sprzedać byle co, byle jak... byle to była "chińska" cena.
A już klient co pyta o %rabatu, a nie o cenę to jakaś plaga jest. |
i tak od ponad pół roku w mojej branży ...... " panie co to za cena .... ja mam chińskie drzwi u konkurencji za 400 zł ....z montażem !!!! " ... tylko taki klient nie jest świadom tego że takie drzwi są zrobione z blaszki od puszki piwa i byle oparcie się robi dołek + montaż na pianę i byle kopniak drzwi lecą na glebę ,a o gwarancji w Pekinie nie wspomnę ..... cóż tanio panie tanio
koszmarek - 15-05-2010, 15:15
| Hubeeert napisał/a: | | koszmarek napisał/a: | | Hubeeert, czy te soniaki są dobre? |
Ja mam i chwalę, Ariaadna ma i chwali |
mnie w tych soniakach denerwuje bardzo klawiatura. Czy wygodnie się pisze? Bo mam krótkie palce i każdy klawisz osobno jest trudno opanować
Chyba stanie albo na tej toshibie albo na jakimś asusie.. jak znajdziemy
Rafal_Szczecin - 15-05-2010, 21:24
ze, dzis od godziny 8:00 mialem egzamin panstwowy na instruktora nauki jazdy,ktory odbywal sie we wroclawiu .
egzamin zakonczony ok godziny 15, zakonczyl sie tym, ze za ok 2,5 tygodnia moge udac sie do starosty, po odbior legitymacji INSTRUKTORA NAUKI JAZDY !!!!
nawet nie wiecie, jaki jestem szczesliwy .
na ponad 60 przystepujacych osob, egzamin szczesliwie zakonczylo ok 23osob
Marcin-Krak - 15-05-2010, 21:29
Rafał gratki.
Chociaż taki instruktor strach się bać
Cezar - 15-05-2010, 21:53
Rafal gratuluje
Na egzamin az do Wroclawia? Dziwne
Rafal_Szczecin - 15-05-2010, 21:59
| Cezar napisał/a: |
Na egzamin az do Wroclawia? Dziwne |
si, zdanie w szczecinie wiaze sie z szansami jak wygrana 6 w totolotka ...
natomiast dzis we wro zdalo zaskakujaco duzo osob, poniewaz na ostatnim egzaminie na taka sama ilosc osob, egzamin zaliczylo cale 5 duszyczek
|
|
|