To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV

misza116 - 23-07-2017, 23:07

Dzieki Panowie, jednak forum to jest moc :) )
Sprobuje Mioduszewskiego, przynajmniej usterka zdiagnozowala sie sama. Smierdzialo, lecial dym co chwile, rzezilo, az pasek pekl I kechalem ostatnie 200km bez wspomagania. Padla sprezarka klimy, I pasek poszedl, balem sie, ze jest gorzej :)

Yoshiko - 23-07-2017, 23:42

misza116 napisał/a:
Dzieki Panowie, jednak forum to jest moc )
Sprobuje Mioduszewskiego, przynajmniej usterka zdiagnozowala sie sama. Smierdzialo, lecial dym co chwile, rzezilo, az pasek pekl I kechalem ostatnie 200km bez wspomagania. Padla sprezarka klimy, I pasek poszedl, balem sie, ze jest gorzej

dobre że tylko tyle :)

szerokości !!!

witekp20 - 24-07-2017, 19:06

Dzień dobry,

Czy znajdzie się ktoś chętny aby sprawdzić dla mnie to autko ze Szczecina? Oczywiście ewentualne koszta do dogadania. Wiem, że cena śmieszna, ale podaż w Szczecinie słaba. W razie czego jestem w stanie włożyć drugie tyle aby doprowadzić go do stanu używalności. Zależy mi na sprawdzeniu czy skrzynia funkcjonuje jak należy. Ewentualnie proszę o podpowiedź do kogo się zgłosić. Nigdy nie miałem auta ze wschodu także nie wiem z czym to się je.

https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8

Klark - 24-07-2017, 19:52

Witek auto ma automat, więc ja niestety odpadam. Nie miałem i nie jeździłem autem z automatem. Jedyne co mogę podpowiedzieć to zadzwoń do sprzedającego i dogadaj się, aby w wyznaczonym terminie podjechał do konkretnego warsztatu. W Szczecinie z czystym sumieniem mogę polecić MotoOgar na Mieszka I. Koszt takiego sprawdzenia to 50 zł z Groupona i masz rozpiskę na dwie strony co zostało sprawdzone i co trzeba naprawić wraz z przypuszczalnym kosztem.
szuwar - 25-07-2017, 18:24

Serwus ja jeszcze na urlopie, ale po cóż mamy assistance ?

http://www.mitsumaniaki.c...&id=98&Itemid=2

nekoashi - 25-07-2017, 20:27

Sprawa już załatwiona. Jutro z misza jedziemy po samochód :)
szuwar - 25-07-2017, 23:34

nekoashi napisał/a:
Sprawa już załatwiona. Jutro z misza jedziemy po samochód :)

Wiem, ale pisze na przyszłość.

I miałem na wyjeździe identyczną przygodę w Lublinie, więc od razu byśmy mieli diagnozę:)

misza116 - 26-07-2017, 09:05

nekoashi zadzialal sprawniej niz niejedno ASO, komercyjne assistance itp. :) Zachodniopomorskie jest niezawodne :)

Diagnoza - wg mnie lozysko na kole pasowym od sprezarki klimy, zobaczymy czy mechanik potwierdzi :)

witekp20 - 27-07-2017, 17:13

Klark napisał/a:
Witek auto ma automat, więc ja niestety odpadam. Nie miałem i nie jeździłem autem z automatem. Jedyne co mogę podpowiedzieć to zadzwoń do sprzedającego i dogadaj się, aby w wyznaczonym terminie podjechał do konkretnego warsztatu. W Szczecinie z czystym sumieniem mogę polecić MotoOgar na Mieszka I. Koszt takiego sprawdzenia to 50 zł z Groupona i masz rozpiskę na dwie strony co zostało sprawdzone i co trzeba naprawić wraz z przypuszczalnym kosztem.

Niestety sprzedany na Pniu.

A jeśli chodzi o firmę MotoOgar, to miałem już tam pewną przygodę. Na początku miła obsługa itd., a potem już tylko schody i próba nacięcia mnie na wyższe koszta. Jeszcze w trakcie naprawy poleciłem znajomemu i z nim ta sama historia. Ale może coś się zmieniło.

Yoshiko - 29-07-2017, 14:32

UWAGA !!! Szybki spot - godz 16:00 na Miedwiu na miejscu grillowym !!!!!
Galancior94 - 29-07-2017, 15:02

Yoshiko napisał/a:

Że dziś?! No to mnie nie będzie :( za tydzień bądź za dwa jak będzie jakiś spot to postaram sie wpaść na 5min ;)

Klark - 29-07-2017, 17:18

W Szczecinie byłem do 15:30... Yoshiko wystarczył telefon bądź sms i w drodze powrotnej bym zajechał :(
misza116 - 30-07-2017, 22:18

I już z powrotem w Łodzi, mam nadzieję, że do zobaczenia w Grudziądzu :)
Yoshiko - 31-07-2017, 18:47

misza116 napisał/a:
do zobaczenia w Grudziądzu

ależ oczywiście - do zobaczyska !!!

szuwar - 02-08-2017, 09:16

Cześć,

Yoshiko napisał/a:

to że masz ochotę na grill'a nie musisz od razu nazywać spotem :twisted: