Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV
misza116 - 23-07-2017, 23:07
Dzieki Panowie, jednak forum to jest moc )
Sprobuje Mioduszewskiego, przynajmniej usterka zdiagnozowala sie sama. Smierdzialo, lecial dym co chwile, rzezilo, az pasek pekl I kechalem ostatnie 200km bez wspomagania. Padla sprezarka klimy, I pasek poszedl, balem sie, ze jest gorzej
Yoshiko - 23-07-2017, 23:42
misza116 napisał/a: | Dzieki Panowie, jednak forum to jest moc )
Sprobuje Mioduszewskiego, przynajmniej usterka zdiagnozowala sie sama. Smierdzialo, lecial dym co chwile, rzezilo, az pasek pekl I kechalem ostatnie 200km bez wspomagania. Padla sprezarka klimy, I pasek poszedl, balem sie, ze jest gorzej |
dobre że tylko tyle
szerokości !!!
witekp20 - 24-07-2017, 19:06
Dzień dobry,
Czy znajdzie się ktoś chętny aby sprawdzić dla mnie to autko ze Szczecina? Oczywiście ewentualne koszta do dogadania. Wiem, że cena śmieszna, ale podaż w Szczecinie słaba. W razie czego jestem w stanie włożyć drugie tyle aby doprowadzić go do stanu używalności. Zależy mi na sprawdzeniu czy skrzynia funkcjonuje jak należy. Ewentualnie proszę o podpowiedź do kogo się zgłosić. Nigdy nie miałem auta ze wschodu także nie wiem z czym to się je.
https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8
Klark - 24-07-2017, 19:52
Witek auto ma automat, więc ja niestety odpadam. Nie miałem i nie jeździłem autem z automatem. Jedyne co mogę podpowiedzieć to zadzwoń do sprzedającego i dogadaj się, aby w wyznaczonym terminie podjechał do konkretnego warsztatu. W Szczecinie z czystym sumieniem mogę polecić MotoOgar na Mieszka I. Koszt takiego sprawdzenia to 50 zł z Groupona i masz rozpiskę na dwie strony co zostało sprawdzone i co trzeba naprawić wraz z przypuszczalnym kosztem.
szuwar - 25-07-2017, 18:24
Serwus ja jeszcze na urlopie, ale po cóż mamy assistance ?
http://www.mitsumaniaki.c...&id=98&Itemid=2
nekoashi - 25-07-2017, 20:27
Sprawa już załatwiona. Jutro z misza jedziemy po samochód
szuwar - 25-07-2017, 23:34
nekoashi napisał/a: | Sprawa już załatwiona. Jutro z misza jedziemy po samochód |
Wiem, ale pisze na przyszłość.
I miałem na wyjeździe identyczną przygodę w Lublinie, więc od razu byśmy mieli diagnozę:)
misza116 - 26-07-2017, 09:05
nekoashi zadzialal sprawniej niz niejedno ASO, komercyjne assistance itp. Zachodniopomorskie jest niezawodne
Diagnoza - wg mnie lozysko na kole pasowym od sprezarki klimy, zobaczymy czy mechanik potwierdzi
witekp20 - 27-07-2017, 17:13
Klark napisał/a: | Witek auto ma automat, więc ja niestety odpadam. Nie miałem i nie jeździłem autem z automatem. Jedyne co mogę podpowiedzieć to zadzwoń do sprzedającego i dogadaj się, aby w wyznaczonym terminie podjechał do konkretnego warsztatu. W Szczecinie z czystym sumieniem mogę polecić MotoOgar na Mieszka I. Koszt takiego sprawdzenia to 50 zł z Groupona i masz rozpiskę na dwie strony co zostało sprawdzone i co trzeba naprawić wraz z przypuszczalnym kosztem. |
Niestety sprzedany na Pniu.
A jeśli chodzi o firmę MotoOgar, to miałem już tam pewną przygodę. Na początku miła obsługa itd., a potem już tylko schody i próba nacięcia mnie na wyższe koszta. Jeszcze w trakcie naprawy poleciłem znajomemu i z nim ta sama historia. Ale może coś się zmieniło.
Yoshiko - 29-07-2017, 14:32
UWAGA !!! Szybki spot - godz 16:00 na Miedwiu na miejscu grillowym !!!!!
Galancior94 - 29-07-2017, 15:02
Yoshiko napisał/a: | UWAGA !!! Szybki spot - godz 16:00 na Miedwiu na miejscu grillowym !!!!! |
Że dziś?! No to mnie nie będzie za tydzień bądź za dwa jak będzie jakiś spot to postaram sie wpaść na 5min
Klark - 29-07-2017, 17:18
W Szczecinie byłem do 15:30... Yoshiko wystarczył telefon bądź sms i w drodze powrotnej bym zajechał
misza116 - 30-07-2017, 22:18
I już z powrotem w Łodzi, mam nadzieję, że do zobaczenia w Grudziądzu
Yoshiko - 31-07-2017, 18:47
misza116 napisał/a: | do zobaczenia w Grudziądzu |
ależ oczywiście - do zobaczyska !!!
szuwar - 02-08-2017, 09:16
Cześć,
Yoshiko napisał/a: | UWAGA !!! Szybki spot - godz 16:00 na Miedwiu na miejscu grillowym !!!!! |
to że masz ochotę na grill'a nie musisz od razu nazywać spotem
|
|
|