Nasze nieMiśki ;-) - FRanka
Anonymous - 09-09-2009, 08:18
imo jesli zmiana to tylko na ori ksenon poliftowy, tyl rowniez
Hugo - 09-09-2009, 17:39
No i się zaczyna...
Anonymous - 09-09-2009, 17:43
Hugo napisał/a: | No i się zaczyna... |
co sie zaczyna?
Anonymous - 09-09-2009, 21:20
Śruba zostaw jak jest
Hugo - 09-09-2009, 22:40
arturro napisał/a: | co sie zaczyna? | Zmiany. dm17 napisał/a: | Śruba zostaw jak jest | Co do lamp i reflektorów jestem tego samego zdania.
sruba - 09-09-2009, 23:20
Hugo, a to coś złego ?
gratów najróżniejszych do tego modelu Ałdi jest całe zatrzęsienie, więc kusi...
michal_g84 - 09-09-2009, 23:34
z takimi lampkami na przód trzeba uważać podobno szczególnie na te firmy SONAR (lubią pękać) i co później się okazuje sągorsze niż oryginał, zmień sobie na takie po drugim lifcie (DEPO-zamiennik)
Hugo - 10-09-2009, 19:42
sruba napisał/a: | Hugo, a to coś złego ? | Nie, skądże. sruba napisał/a: | gratów najróżniejszych do tego modelu Ałdi jest całe zatrzęsienie, więc kusi... | No i właśnie o to chodzi żeby się powstrzymać, bo co za dużo to niezdrowo . Auta tej marki ostatnio polubili pseudotjuningowcy.
Anonymous - 10-09-2009, 19:47
sruba napisał/a: | Hugo, a to coś złego ?
gratów najróżniejszych do tego modelu Ałdi jest całe zatrzęsienie, więc kusi... | Zablokuj allegro
londolut - 10-09-2009, 21:31
Hugo napisał/a: | Auta tej marki ostatnio polubili pseudotjuningowcy. | Gdzieś na forum czytałem, że dresy przesiadły się z E30 do Audików bo konsola środkowa w Audi została zwrócona do kierowcy
Śrubek - bez obrazy
Co do lampek to też wolałbym ori soczewy (co ori to ori) ale ogólnie taka lampa odświeża samochód. Grill bez kółek też na plus.
Do tyłu może coś mniej krzykliwego niż lexusy a też odświeżające http://allegro.pl/item737..._01r_clear.html lub te siakieś inne
sruba - 10-09-2009, 22:01
londolut napisał/a: | że dresy przesiadły się z E30 do Audików |
hehe, dobre, dobre
londolut napisał/a: | ogólnie taka lampa odświeża samochód |
i o to mi chodzi
fajne !
i mozecie se mowic zem wiesiniak, lub tez dres, ale cosik se zamontuje inszego niz mam !
nie wiem jeszcze kiedy, ale jak juz to uczynie dam znac
btw. Lutek - znalazlem jeszcze taka wersje jak ta przedstawiona przez Ciebie z diodami na dole (lampa pozyccyjna) i take se kupie do mojego Ałdi !
londolut - 10-09-2009, 22:28
sruba napisał/a: | znalazlem jeszcze taka wersje jak ta przedstawiona przez Ciebie z diodami na dole (lampa pozyccyjna) i take se kupie do mojego Ałdi ! | Też widziałem tylko osobiście wolałbym jakby lustro nie było srebrne, a`la Lexus, tylko matowo-czarne. Tak czy siak to kwestia gustu Zakładaj - to się ma podobać Tobie
Hugo - 10-09-2009, 22:39
Super. Jedyne, które sam bym założył. Naprawdę fajnie wyglądają. sruba napisał/a: | znalazlem jeszcze taka wersje jak ta przedstawiona przez Ciebie z diodami na dole | Diody jak w tych nowych modelach? No nieeeee! Moim zdaniem ŻADNE diody do tej generacji A4.
Anonymous - 11-09-2009, 07:44
Cytat: | Gdzieś na forum czytałem, że dresy przesiadły się z E30 do Audików bo konsola środkowa w Audi została zwrócona do kierowcy |
w najnowszych audi wiec dresow nie stac:) moga dalej jezdzic e36
Krzyzak - 11-09-2009, 09:11
Cytat: | Gdzieś na forum czytałem, że dresy przesiadły się z E30 do Audików bo konsola środkowa w Audi została zwrócona do kierowcy |
ja niestety najwiecej hamstwa i buractwa na drodze doswiadczam od kierowcow audi i vw
jak widze te auta, to czujnosc +100% i zwiekszam odleglosc +100%
a najwieksza porazka to ich diesle... wole jechac za ciezarowka, bo nie smierdzi
wiem... znow wkladam kij w mrowisko
|
|
|