Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne
Markus6 - 16-11-2010, 10:13
Soner napisał/a: | Proponuję (pomysł by _Sławek_) troszkę pracy własnej mitsumaniaków, tzn podczas niedzielnych i nie tylko przejażdżek po LBN lub okolicach szukać miejsca do spotu grudniowego (może jakiś lokal?), bo inaczej większość się rozjedzie po kwadransie przez mrozy, oraz miejsca na spoty 2011 <-- takie propozycje też słyszałem. |
Nissan spoty mieliśmy na parkingu pod Leclerkiem na Zana więc zawsze to jakaś alternatywa na zimę i troszkę cieplej niż pod gołym niebem
Spoxik - 16-11-2010, 11:10
Albo (jeśli oczywiście będzie otwarte) na parkingu piętrowym Olimp-u
Seichan - 16-11-2010, 11:27
Spoxik napisał/a: | Albo (jeśli oczywiście będzie otwarte) na parkingu piętrowym Olimp-u |
Chyba, że na parterze, tam gdzie jest tor kartingowy. Mam wyjątkową awersję do jazdy po spiralach prowadzących na wyższe piętra Wyłącza mnie to w zupełności od podejmowania jakichkolwiek prób dostania się na parking na 1 piętrze i wyżej, co najwyżej na piechotę ;]
_Slawek_ - 16-11-2010, 18:18
Seichan napisał/a: | Spoxik napisał/a: | Albo (jeśli oczywiście będzie otwarte) na parkingu piętrowym Olimp-u |
Chyba, że na parterze, tam gdzie jest tor kartingowy. Mam wyjątkową awersję do jazdy po spiralach prowadzących na wyższe piętra Wyłącza mnie to w zupełności od podejmowania jakichkolwiek prób dostania się na parking na 1 piętrze i wyżej, co najwyżej na piechotę ;] |
Na zimę parter najlepszy bo wolny od wszelakich przeciągów w porównaniu do kolejnych poziomów czy leclera
zbycho77 - 01-12-2010, 23:50
Modzie mamy grudzień - przydałby się wstępny kalendarz mitsumaniakowych spotkań cyklicznych na 2011 cobyśmy mogli trochę pomarudzić i ustalić jak najkorzystniejszy harmonogram dla nas wszystkich
dominikgogo - 02-12-2010, 07:58
Ja co prawda nie mam jeszcze auta Takiego Miśkowatego... ale proponuje tak jak było, czyli 2 niedziela miesiąca (każdy po wypłacie, więc kasa nie problem)
"A jak komuś się nie będzie chciało przyjechać, to i tak nie przyjedzie." cytat naszego MODa (pozdro Tomasek6)
Osobiście staram się rezerwować czas z miesięcznym wyprzedzeniem. wiec choćby się waliło i paliło to robię wszystko, żeby postać i pogadać z moimi "ZIOMKAMI z jednego podwórka"
A tłumaczenia typu, a bo wyjazd, a bo rodzina przyjechała, a bo koła mi ukradli i zostawili auto na cegłach. TO NIE JEST TŁUMACZENIE!!!
Mówi się sorry, ale mnie będzie mnie przez 2-3 h bo jestem na spotkaniu! ja nie wiem że ciężko jest wyzarezerwować to pare godzin i to ludziom z LUBLINA!
U mnie taka wyprawa to h jazdy w jedną strone! (czyli od 14 nie ma mnie dla nikogo) i ja zawsze znajde czas, tak jak tomasek6, _Slawek_, Seichan, Soner i innych z nicka nie pamiętam widze ZAWSZE! Chociaż Sławek i Renatka się wymieniają (obowiązki rozumiem),
ale innych jakos zrozumiec nie mogę.
Jak nadmieniłem, auta nie mam ale nadal czuje się przynależny do społeczności MITSUMANIAKÓW.
Także ku przestrodze jesli kogoś obraziłem postem to przepraszam ale taka jest prawda. Pozdro dla Was i dla Waszych MIŚKÓW
tomasek - 02-12-2010, 16:45
Wszyscy za czy są inne propozycje
Seichan - 02-12-2010, 16:57
Pierwsza niedziela po 10 każdego miesiąca jest jak najbardziej rozsądnym terminem. Co do godziny również optuję za pozostawieniem 15, tak jak dotychczas.
Podsumowując to co napisał Dominik - dla chcącego nic trudnego Więc jeśli ktoś będzie chciał być, to będzie. Zmiana terminu czy godziny nie wpłynie w żaden sposób na zachęcenie większej liczby osób, bo w mojej ocenie zarówno termin, jak i godzina są najbardziej optymalne.
zbycho77 - 02-12-2010, 17:34
Czyli będziemy mieli tak:
Styczeń 9 lub 16 (zależy czy wersja Dominika czy Seichan),
Luty 13,
Marzec 13,
Kwiecień 10 albo 17
Maj 8 albo 15
Czerwiec 12
Lipiec 10 lub 17
Sierpień 14
Wrzesień 11,
Październik 9 lub 16,
Listopad 13 (dużo tych spotów 13)
Grudzień 11.
Gdybym co pomylił to poprawcie. Ustalmy te dwu-wariantowe sytuacje i mamy harmonogram.
tomasek - 02-12-2010, 20:55
Ustalone jednogłośnie było pierwsza niedziela po 10-tym
dominikgogo - 03-12-2010, 07:27
Ustalmy wiec tak na chłopski rozum:
Styczeń 9 lub 16, <- moim zdaniem 16
Luty 13,
Marzec 13,
Kwiecień 10 albo 17 <- Raczej 17
Maj 8 albo 15 <- chyba 15
Czerwiec 12
Lipiec 10 lub 17 <- może 17
Sierpień 14
Wrzesień 11,
Październik 9 lub 16, <- i tu ta druga data
Listopad 13 (dużo tych spotów 13)
Grudzień 11.
A godzina też jak najbardziej pasuje.
zbycho77 - 03-12-2010, 09:33
No i dobra.
Na który spoty przyjedziesz nowym Galem?
Seichan - 03-12-2010, 10:00
Chyba możesz Tomku ogłosić kalendarz spotów cyklicznych na 2011 w następującym kształcie:
16 Styczeń
13 Luty
13 Marzec
17 Kwiecień
15 Maj
12 Czerwiec
17 Lipiec
14 Sierpień
11 Wrzesień
16 Październik
13 Listopad
11 Grudzień
Aczkolwiek mogą być 2 problematyczne daty: 14 sierpnia i 13 listopada. Długie weekendy O ile w przypadku listopada 13 to ostatni dzień weekendu, o tyle w sierpniu 15 (dzień ustawowo wolny od pracy) przypada w poniedziałek, więc z uwagi na okres letni wiele osób może skorzystać z przedłużonego weekendu.
Ale sądzę, że korekty co do dat można każdorazowo uzgadniać na forum, a póki co kalendarz może zostać przyjęty w powyższym brzmieniu. Jeśli oczywiście nie ma głosów przeciwko
dominikgogo - 03-12-2010, 18:17
zbycho77 napisał/a: | ...
Na który spoty przyjedziesz nowym Galem? |
Właśnie tego dokładnie nie wiem, ale jak zakupie odpowiedni egzemplarz na pewno przyjadę się pochwalić nowym nabytkiem
15 sierpień rzeczywiście może problematyczną datą.
Mnie też może nie być na niektórych spotach ze względu na pracę w transporcie międzynarodowym, ale jak tylko będę mógł to się zjawię.
Pozdro
Soner - 03-12-2010, 19:08
Jeżeli chodzi o sezon 2011 to wolałbym soboty. Który tydzień obojętne. Do tej pory się dostosowywałem to i teraz do ogółu przystanę, ale jakby się zmieniło to miło będzie.
|
|
|