To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne

Markus6 - 16-11-2010, 10:13

Soner napisał/a:
Proponuję (pomysł by _Sławek_) troszkę pracy własnej mitsumaniaków, tzn podczas niedzielnych i nie tylko przejażdżek po LBN lub okolicach szukać miejsca do spotu grudniowego (może jakiś lokal?), bo inaczej większość się rozjedzie po kwadransie przez mrozy, oraz miejsca na spoty 2011 <-- takie propozycje też słyszałem.

Nissan spoty mieliśmy na parkingu pod Leclerkiem na Zana więc zawsze to jakaś alternatywa na zimę i troszkę cieplej niż pod gołym niebem :P

Spoxik - 16-11-2010, 11:10

Albo (jeśli oczywiście będzie otwarte) na parkingu piętrowym Olimp-u :?:
Seichan - 16-11-2010, 11:27

Spoxik napisał/a:

Chyba, że na parterze, tam gdzie jest tor kartingowy. Mam wyjątkową awersję do jazdy po spiralach prowadzących na wyższe piętra :doubt: Wyłącza mnie to w zupełności od podejmowania jakichkolwiek prób dostania się na parking na 1 piętrze i wyżej, co najwyżej na piechotę ;]

_Slawek_ - 16-11-2010, 18:18

Seichan napisał/a:
Spoxik napisał/a:

Chyba, że na parterze, tam gdzie jest tor kartingowy. Mam wyjątkową awersję do jazdy po spiralach prowadzących na wyższe piętra :doubt: Wyłącza mnie to w zupełności od podejmowania jakichkolwiek prób dostania się na parking na 1 piętrze i wyżej, co najwyżej na piechotę ;]

Na zimę parter najlepszy :thumbleft: bo wolny od wszelakich przeciągów w porównaniu do kolejnych poziomów czy leclera ;)

zbycho77 - 01-12-2010, 23:50

Modzie mamy grudzień - przydałby się wstępny kalendarz mitsumaniakowych spotkań cyklicznych na 2011 cobyśmy mogli trochę pomarudzić :) i ustalić jak najkorzystniejszy harmonogram dla nas wszystkich
dominikgogo - 02-12-2010, 07:58

Ja co prawda nie mam jeszcze auta :| Takiego Miśkowatego... ale proponuje tak jak było, czyli 2 niedziela miesiąca (każdy po wypłacie, więc kasa nie problem) :biggrin:

"A jak komuś się nie będzie chciało przyjechać, to i tak nie przyjedzie." cytat naszego MODa (pozdro Tomasek6)

Osobiście staram się rezerwować czas z miesięcznym wyprzedzeniem. wiec choćby się waliło i paliło to robię wszystko, żeby postać i pogadać z moimi "ZIOMKAMI z jednego podwórka" :mrgreen:

A tłumaczenia typu, a bo wyjazd, a bo rodzina przyjechała, a bo koła mi ukradli i zostawili auto na cegłach. TO NIE JEST TŁUMACZENIE!!! :doubt:
Mówi się sorry, ale mnie będzie mnie przez 2-3 h bo jestem na spotkaniu! ja nie wiem że ciężko jest wyzarezerwować to pare godzin i to ludziom z LUBLINA!

U mnie taka wyprawa to h jazdy w jedną strone! (czyli od 14 nie ma mnie dla nikogo) i ja zawsze znajde czas, tak jak tomasek6, _Slawek_, Seichan, Soner i innych z nicka nie pamiętam widze ZAWSZE! Chociaż Sławek i Renatka się wymieniają (obowiązki rozumiem),
ale innych jakos zrozumiec nie mogę.

Jak nadmieniłem, auta nie mam :evil: ale nadal czuje się przynależny do społeczności MITSUMANIAKÓW.

Także ku przestrodze :!: jesli kogoś obraziłem postem to przepraszam ale taka jest prawda. Pozdro dla Was i dla Waszych MIŚKÓW :D

tomasek - 02-12-2010, 16:45

Wszyscy za czy są inne propozycje :mrgreen:
Seichan - 02-12-2010, 16:57

Pierwsza niedziela po 10 każdego miesiąca jest jak najbardziej rozsądnym terminem. Co do godziny również optuję za pozostawieniem 15, tak jak dotychczas.

Podsumowując to co napisał Dominik - dla chcącego nic trudnego ;) Więc jeśli ktoś będzie chciał być, to będzie. Zmiana terminu czy godziny nie wpłynie w żaden sposób na zachęcenie większej liczby osób, bo w mojej ocenie zarówno termin, jak i godzina są najbardziej optymalne.

zbycho77 - 02-12-2010, 17:34

Czyli będziemy mieli tak:
Styczeń 9 lub 16 (zależy czy wersja Dominika czy Seichan),
Luty 13,
Marzec 13,
Kwiecień 10 albo 17
Maj 8 albo 15
Czerwiec 12
Lipiec 10 lub 17
Sierpień 14
Wrzesień 11,
Październik 9 lub 16,
Listopad 13 (dużo tych spotów 13)
Grudzień 11.

Gdybym co pomylił to poprawcie. Ustalmy te dwu-wariantowe sytuacje i mamy harmonogram.

tomasek - 02-12-2010, 20:55

Ustalone jednogłośnie było pierwsza niedziela po 10-tym :mrgreen:
dominikgogo - 03-12-2010, 07:27

Ustalmy wiec tak na chłopski rozum:
Styczeń 9 lub 16, <- moim zdaniem 16
Luty 13,
Marzec 13,
Kwiecień 10 albo 17 <- Raczej 17
Maj 8 albo 15 <- chyba 15
Czerwiec 12
Lipiec 10 lub 17 <- może 17 :D
Sierpień 14
Wrzesień 11,
Październik 9 lub 16, <- i tu ta druga data
Listopad 13 (dużo tych spotów 13)
Grudzień 11.

A godzina też jak najbardziej pasuje.

zbycho77 - 03-12-2010, 09:33

No i dobra.
Na który spoty przyjedziesz nowym Galem? :)

Seichan - 03-12-2010, 10:00

Chyba możesz Tomku ogłosić kalendarz spotów cyklicznych na 2011 w następującym kształcie:

16 Styczeń
13 Luty
13 Marzec
17 Kwiecień
15 Maj
12 Czerwiec
17 Lipiec
14 Sierpień
11 Wrzesień
16 Październik
13 Listopad
11 Grudzień

Aczkolwiek mogą być 2 problematyczne daty: 14 sierpnia i 13 listopada. Długie weekendy ;) O ile w przypadku listopada 13 to ostatni dzień weekendu, o tyle w sierpniu 15 (dzień ustawowo wolny od pracy) przypada w poniedziałek, więc z uwagi na okres letni wiele osób może skorzystać z przedłużonego weekendu.

Ale sądzę, że korekty co do dat można każdorazowo uzgadniać na forum, a póki co kalendarz może zostać przyjęty w powyższym brzmieniu. Jeśli oczywiście nie ma głosów przeciwko ;)

dominikgogo - 03-12-2010, 18:17

zbycho77 napisał/a:
...
Na który spoty przyjedziesz nowym Galem? :)

Właśnie tego dokładnie nie wiem, ale jak zakupie odpowiedni egzemplarz na pewno przyjadę się pochwalić nowym nabytkiem :mrgreen:

15 sierpień rzeczywiście może problematyczną datą.

Mnie też może nie być na niektórych spotach ze względu na pracę w transporcie międzynarodowym, ale jak tylko będę mógł to się zjawię.

Pozdro

Soner - 03-12-2010, 19:08

Jeżeli chodzi o sezon 2011 to wolałbym soboty. Który tydzień obojętne. Do tej pory się dostosowywałem to i teraz do ogółu przystanę, ale jakby się zmieniło to miło będzie.