To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

KaWu - 11-08-2010, 08:59

Rafal_Szczecin, a ile kkm zrobiles na tarczach :?: Ty zdaje sie miales do nich klocki ATE :?:
Rafal_Szczecin - 11-08-2010, 11:07

KaWu napisał/a:
Rafal_Szczecin, a ile kkm zrobiles na tarczach :?: Ty zdaje sie miales do nich klocki ATE :?:

si klocki ATE, w tej chwili zajezdzam drugi komplet klockow :)

na tarczach przejechalem +/- 40tkm

Anonymous - 11-08-2010, 14:01

Cytat:
Derpin napisał/a:
lekko nie miała :P

Dominik, mnie się chce śmiać. Bo sam mam teraz Mikody takie jak Rafał, które po kilkunastu tysiącach biją aż miło ;)

Matejko napisał/a:
w mocniejszych autach pekaja - Zabek na swoich w t4 zrobil chyba z 10tys km i poszly w smietnik

przecież producent pisze że nie są to tarcze wyczynowe, a rafał właśnie tak je często traktował, że potrafiły rozświetlić nie jeden mrok :P Ząbek t4 też po bułki pewnie nie jeździ :P

Matejko - 11-08-2010, 16:49

Derpin napisał/a:
Ząbek t4 też po bułki pewnie nie jeździ :P

no nie, ale teraz ma tarcze robione pod marka febi - bo byly najtaniej na szybko i daja rade o wiele lepiej niz mikody

fj_mike - 11-08-2010, 19:53

Rafal_Szczecin napisał/a:
na tarczach przejechalem +/- 40tkm

Derpin napisał/a:
przecież producent pisze że nie są to tarcze wyczynowe, a rafał właśnie tak je często traktował, że potrafiły rozświetlić nie jeden mrok :P

Dobry wynik :wink:

Rafal_Szczecin - 16-08-2010, 16:51

tarcze z klockami wymienione, drazek kierowniczy wymieniony, geometria ustawiona :)
pare dni wczesniej klimatyzacja przeszla odgrzybianie, i komplet klimy zrobiony :)
na wymiane czeka filtr powietrza ( juz mam ) , i auto na zlot przygotowane :)
od wymiany oleju pyklo juz 5tkm a olejek dalej zlocisty, i oczywiscie na bagnecie nic nie ucieklo :)

w dniu wczorajszym podczas sprzatania samochodu zaczepil mnie jakis typek i chcial kupic galora, na co uslyszal, "nie ma takiej opcji" chwile z nim porozmawialem na temat auta, i bedzie kolejny mitsumaniak :P hehe do tego mowil, ze tak ladnego gala to jeszcze nie widzial, normlanie to byl miod na moim sercu ;)

Maciek - 17-08-2010, 10:44

ze tak ladnego gala to jeszcze nie widzial, normlanie to byl miod na moim sercu

No baaa wiadomo że Galanciorrrry to fajne bryki :-) A czarne to już masakra :-)
od wymiany oleju pyklo juz 5tkm a olejek dalej zlocisty

U mnie już prawie 10k i po mału się przymierzam.

Rafal_Szczecin - 19-08-2010, 23:06

klocki z tarczami dotarte :) zestaw przejechal juz ponad 1300km i hamuje naprawde milo :)
dla pytaczy odpowiadam, zalozylem zestaw BOSCH'a :) ( tak Darku wiem do czego nadaje sie bosz ;) )

do tego dzis po prawie dwoch latach uzytkowania samochod pierwszy raz pojawila sie znana wszystkim kontrolka Check Engine , mialo to miejsce 100 metrow od mojej pracy jakies 2 minuty po odpaleniu samochodu .
szybkie podlaczenie pod komputer i wychodzi nam blad polozenia przepustnicy.
podglad wartosci rzeczywistych i przepustnica jednak chodzi, wiec diagnoza byla jedna :

brudna przepustnica

i tu wyszlo moje zaniedbanie, od momentu kupna przepustnica nigdy nie byla czyszczona, tak wiec zamiast do fryzjera trzeba rozbierac bandyte i czyscic mu przepustke ;) hehe
po wszystkim kasowanie bledu ,zlozenie samochodu do "kupy" przy okazji wymiana filtra powietrza , i CE pieknie gasnie :D niech ma,a co !! nalezy mu sie.

do tego czekam na przesylke czegos czego nie ma jeszcze nikt :D mam nadzieje, ze przesylka przyjdzie przed zlotem :twisted: :twisted:

Krzyzak - 20-08-2010, 06:51

do tego czekam na przesylke czegos czego nie ma jeszcze nikt

akurat nikt - sprzedawca ma :P

Anonymous - 20-08-2010, 10:03

czekam na przesylke czegos czego nie ma jeszcze nikt :D

kołpaki ze spinerami na zimę ;d

Krzyzak - 20-08-2010, 11:15

kopłaki? - a on nie ma alufleg? :)
Anonymous - 20-08-2010, 11:16

Krzyzak napisał/a:
kopłaki? - a on nie ma alufleg? :)

na zime ma stalówki ;P tylko kołpaków brakowało :D

Rafal_Szczecin - 20-08-2010, 23:00

przyjechaly :!:
i nie sa to kolpaki spinery ,ani zadne inne :D
jutro montaz :)

edit

londolut - 21-08-2010, 10:59

Rafal_Szczecin, tablica z blachy? Gdzie robiłeś?
Rafal_Szczecin - 21-08-2010, 11:53

si, tablica z blachy :) (a nawet dwie )
robiona of kors na zamowienie, i do tego pod moj ustalony wymiar :)
adres na PW :)