Nasze Miśki - Bandyta
KaWu - 11-08-2010, 08:59
Rafal_Szczecin, a ile kkm zrobiles na tarczach Ty zdaje sie miales do nich klocki ATE
Rafal_Szczecin - 11-08-2010, 11:07
KaWu napisał/a: | Rafal_Szczecin, a ile kkm zrobiles na tarczach Ty zdaje sie miales do nich klocki ATE |
si klocki ATE, w tej chwili zajezdzam drugi komplet klockow
na tarczach przejechalem +/- 40tkm
Anonymous - 11-08-2010, 14:01
Cytat: | Derpin napisał/a:
lekko nie miała
Dominik, mnie się chce śmiać. Bo sam mam teraz Mikody takie jak Rafał, które po kilkunastu tysiącach biją aż miło |
Matejko napisał/a: | w mocniejszych autach pekaja - Zabek na swoich w t4 zrobil chyba z 10tys km i poszly w smietnik |
przecież producent pisze że nie są to tarcze wyczynowe, a rafał właśnie tak je często traktował, że potrafiły rozświetlić nie jeden mrok Ząbek t4 też po bułki pewnie nie jeździ
Matejko - 11-08-2010, 16:49
Derpin napisał/a: | Ząbek t4 też po bułki pewnie nie jeździ |
no nie, ale teraz ma tarcze robione pod marka febi - bo byly najtaniej na szybko i daja rade o wiele lepiej niz mikody
fj_mike - 11-08-2010, 19:53
Rafal_Szczecin napisał/a: | na tarczach przejechalem +/- 40tkm |
Derpin napisał/a: | przecież producent pisze że nie są to tarcze wyczynowe, a rafał właśnie tak je często traktował, że potrafiły rozświetlić nie jeden mrok |
Dobry wynik
Rafal_Szczecin - 16-08-2010, 16:51
tarcze z klockami wymienione, drazek kierowniczy wymieniony, geometria ustawiona
pare dni wczesniej klimatyzacja przeszla odgrzybianie, i komplet klimy zrobiony
na wymiane czeka filtr powietrza ( juz mam ) , i auto na zlot przygotowane
od wymiany oleju pyklo juz 5tkm a olejek dalej zlocisty, i oczywiscie na bagnecie nic nie ucieklo
w dniu wczorajszym podczas sprzatania samochodu zaczepil mnie jakis typek i chcial kupic galora, na co uslyszal, "nie ma takiej opcji" chwile z nim porozmawialem na temat auta, i bedzie kolejny mitsumaniak hehe do tego mowil, ze tak ladnego gala to jeszcze nie widzial, normlanie to byl miod na moim sercu
Maciek - 17-08-2010, 10:44
Rafal_Szczecin napisał/a: | ze tak ladnego gala to jeszcze nie widzial, normlanie to byl miod na moim sercu |
No baaa wiadomo że Galanciorrrry to fajne bryki A czarne to już masakra
Rafal_Szczecin napisał/a: | od wymiany oleju pyklo juz 5tkm a olejek dalej zlocisty |
U mnie już prawie 10k i po mału się przymierzam.
Rafal_Szczecin - 19-08-2010, 23:06
klocki z tarczami dotarte zestaw przejechal juz ponad 1300km i hamuje naprawde milo
dla pytaczy odpowiadam, zalozylem zestaw BOSCH'a ( tak Darku wiem do czego nadaje sie bosz )
do tego dzis po prawie dwoch latach uzytkowania samochod pierwszy raz pojawila sie znana wszystkim kontrolka Check Engine , mialo to miejsce 100 metrow od mojej pracy jakies 2 minuty po odpaleniu samochodu .
szybkie podlaczenie pod komputer i wychodzi nam blad polozenia przepustnicy.
podglad wartosci rzeczywistych i przepustnica jednak chodzi, wiec diagnoza byla jedna :
brudna przepustnica
i tu wyszlo moje zaniedbanie, od momentu kupna przepustnica nigdy nie byla czyszczona, tak wiec zamiast do fryzjera trzeba rozbierac bandyte i czyscic mu przepustke hehe
po wszystkim kasowanie bledu ,zlozenie samochodu do "kupy" przy okazji wymiana filtra powietrza , i CE pieknie gasnie niech ma,a co !! nalezy mu sie.
do tego czekam na przesylke czegos czego nie ma jeszcze nikt mam nadzieje, ze przesylka przyjdzie przed zlotem
Krzyzak - 20-08-2010, 06:51
Rafal_Szczecin napisał/a: | do tego czekam na przesylke czegos czego nie ma jeszcze nikt |
akurat nikt - sprzedawca ma
Anonymous - 20-08-2010, 10:03
Rafal_Szczecin napisał/a: | czekam na przesylke czegos czego nie ma jeszcze nikt |
kołpaki ze spinerami na zimę ;d
Krzyzak - 20-08-2010, 11:15
kopłaki? - a on nie ma alufleg?
Anonymous - 20-08-2010, 11:16
Krzyzak napisał/a: | kopłaki? - a on nie ma alufleg? |
na zime ma stalówki ;P tylko kołpaków brakowało
Rafal_Szczecin - 20-08-2010, 23:00
przyjechaly
i nie sa to kolpaki spinery ,ani zadne inne
jutro montaz
edit
londolut - 21-08-2010, 10:59
Rafal_Szczecin, tablica z blachy? Gdzie robiłeś?
Rafal_Szczecin - 21-08-2010, 11:53
si, tablica z blachy (a nawet dwie )
robiona of kors na zamowienie, i do tego pod moj ustalony wymiar
adres na PW
|
|
|