To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

bongo_22 - 12-03-2012, 00:46

meydey000 napisał/a:

...jeśli macie swoją "grupę" to tak jakbyście mieli swój "klub" że tak to nazwę.

Dokładnie tak. Bo niedługo idąc tym tropem, każde miasto czy miejscowość będzie chciało mieć swoją grupę, podgrupę, 5 różnych forów itd. A MM łączą nie dzielą. Zresztą, Metoda3, ułatwiając zadanie możesz dołączyć do Mitsubishi Klub Polska, stworzyć region, logo, korzystać z istniejącego forum itd. będąc cały czas w Mitsumaniakach. :) A tak swoją drogą, Metoda3 - bez obrazy, ale pisząc o klubie, zasadach w nim panujących itp., wydaje mi się, że powinno się być jego członkiem. Więc kiedy do nas dołączysz? :mrgreen:

Metoda3 - 12-03-2012, 14:56

juz czekam na dołączenie, ale niestety to trwa wg opisu nawet do 6ciu tygodni. A chciałem tylko wyróżnik nie naruszając zasad mitsumaniaków.
bongo_22 - 12-03-2012, 15:21

No to się coś chłopaki opie szali są :mrgreen: Ale cieszę się, że będziesz pełnoprawnym członkiem MM. Myślę, że z logiem regionu na wizytówkach nie powinno być problemu. A jeśli góra będzie miała jakieś ale, to zawsze można zrobić naklejki z nazwą "region radomski" i jakoś stylizowanymi diamentami. I naklejasz je koło naklejek Mitsumaniakowych, bo nikt Ci nie zabroni oklejać sobie samochód jak popadnie. :mrgreen:

[ Dodano: 12-03-2012, 15:29 ]
A jeżeli ktoś będzie potrzebował czcionkę, którą napisana jest nazwa w logu MM, to niech da znać. Mogę udostępnić bo ciężko ją znaleźć.

motke - 13-03-2012, 09:06

Już za 4 dni spot. Jaki jest plan wydarzeń? Spotykamy się tam gdzie zawsze i o tej samej godzinie?
Metoda3 - 13-03-2012, 12:45

Z tego co wiem to na stacji Orlenu na przeciwko sklepu endrju, żeby lepiej było skręcić do Maratońskiej, a godzina stała, a potem na michę pod Piotra i Pawła.
galantfanradom - 13-03-2012, 15:44

Z tego co wiem, jeśli będą nas odwiedzać goście ze stolicy, to spotykamy się normalnie na parkingu przed sklepem endrju i przed palarnią kawy, gdyż goście będą chcieli zrobić zapasy kawy. Ale pewnie szczegóły będą znane bliżej piątku, soboty.
martuśka - 13-03-2012, 17:48

Trzymajcie kciuki, żeby nas pani doktór puściła na wycieczkę :!: w piątek kontrola ospy u małolata :badgrin:
koliber124 - 13-03-2012, 18:50

Spotykamy się bez zmian godz. 14 za stacją Orlen. Nie kombinujmy już. Jeśli ktoś będzie miał ochotę to niech przyjedzie wcześniej. Ja będę wcześniej :twisted:

[ Dodano: 13-03-2012, 18:51 ]
martuśka napisał/a:
Trzymajcie kciuki, żeby nas pani doktór puściła na wycieczkę :!: w piątek kontrola ospy u małolata :badgrin:

martuśka gadałem już z lekarzem, nie miał wyjścia, macie zgodę :mrgreen:

martuśka - 13-03-2012, 22:30

Cytat:

[ Dodano: 13-03-2012, 18:51 ]
martuśka napisał/a:

martuśka gadałem już z lekarzem, nie miał wyjścia, macie zgodę :mrgreen:

W takim razie pakujemy się!!! :mrgreen:

gawron - 16-03-2012, 10:24

Jutro zapowiada się ciekawy zlocik przy pięknej pogodzie i słoneczku będzie można zrobić porządne foty:) nie zapomnijcie aparatów!:)
Olo20036 - 16-03-2012, 17:39

koliber124 napisał/a:
Spotykamy się bez zmian godz. 14 za stacją Orlen.

Za jaką stacją? Prosimy o dokładniejsze namiary :)

Na 90% wpadniemy na kawe

endrju003, Proszę o jaką mapke lub namiar do żwirowni :mrgreen:

Metoda3 - 16-03-2012, 22:51

Jakies 30m od miejsca gdzie zawsze tylko, że po drugiej stronie ulicy jest stacja benzynowa Orlen. Dokładnie naprzeciwko sklepu endrju i palarni kawy.

Więc do jutra.

[ Dodano: 16-03-2012, 22:53 ]
gawron napisał/a:
Jutro zapowiada się ciekawy zlocik przy pięknej pogodzie i słoneczku będzie można zrobić porządne foty:) nie zapomnijcie aparatów!:)

A mój gal taki poobijany chlip

koliber124 - 16-03-2012, 23:17

Ja właśnie skończyłem myć i czyścić rycerza. Zapowiada się ciekawy spocik :mrgreen:
Zaprosiłem kolegę miłośnika Volvo działającego na swoim forum, chce zobaczyć nasz spot a przy okazji uwieczni na kamerze naszą kolumnę Mitsu, więc pamiątka będzie...A Wy gotowi?

martuśka - 16-03-2012, 23:37

Podsumowując: jutro o 14 na Orlenie, na przeciwko Tre More, tak :?:

I drugie pytanie, jaki jest plan :?:
Z Orlenu przejazd kolumną do knajpy i tam posiadówa :?:

koliber124 - 17-03-2012, 00:04

martuśka napisał/a:
Podsumowując: jutro o 14 na Orlenie, na przeciwko Tre More, tak :?:

I drugie pytanie, jaki jest plan :?:
Z Orlenu przejazd kolumną do knajpy i tam posiadówa :?:

odp I: dokładnie tak :mrgreen:
odp II: dokładnie tak :mrgreen:
P.S. Jak możecie to bądźcie wcześniej :D