Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Blondi - 19-02-2013, 17:59
trzeba Buba i Jackalla przycisnać zeby wrzucili foty na FTP to byłyby juz wszystkie
mjsystem - 19-02-2013, 18:04
Blondi napisał/a: | trzeba Buba i Jackalla przycisnać zeby wrzucili foty na FTP to byłyby juz wszystkie |
Noooooo, zdjęcia Jackalla chciałbym zobaczyć - nawet te z zeszłego roku
rene74 - 19-02-2013, 18:09
mjsystem napisał/a: | PS Fajny masz awatar |
Dzięki
fajny fajny
wojzi - 19-02-2013, 18:57
rene74 napisał/a: | mjsystem napisał/a:
PS Fajny masz awatar
|
Mi też się podoba.
A tak w ogóle to "mea culpa". Przyszedłem sobie wczoraj spokojnie o 1 rano z roboty. Wszedłem na forum. Ściągnąłem to cudo, które polecał Wojtek no i przenoszę sobie do siebie foldery.
Pech chciał, że nie zauważyłem, przycisku "copy" i użyłem "move". Na pierwszy ogień poszedł Bizi. Po drodze się darło, że mp4 nie może sciągnąć to dałem żeby olał. No i Bizi się ściągnął, chce ściągać kolejny folder, patrzę a tu o Wojtka na ftp Biziego ani widu ani słychu.
Dopiero wtedy zauważyłem ten wredny "copy" no to przekopiowałem folder "Biziego" spowrotem do Wojtka na ftp. Ale że u mnie, ściągnęło bez filmów to i na ftp skopiowało bez filmów.
Kolejne foldery już grzecznie kopiowałęm i nic nie pochrzaniłem. Ale jak ktoś ma filmy z folderu Biziego to trza by je tam wrzucić spowrotem.
Karę pokornie przyjmę. Mogę nawet dokończyć co nieco lubelskiego-częstochowskiego co tam zostało, co by inni się nie męczyli.
bongo_22 - 19-02-2013, 19:04
sveno napisał/a: | komarsnk napisał/a: | Nikt nie mówił, że będzie łatwo | i nie było zapytajcie Kuby
Właśnie, kto ma te "mało inteligentne i totalnie dziecinne" zdjęcia? |
To był niecny spisek, żeby załatwić warszawiaka. Ostrzał z każdej strony - lufa z jednej, lufa z drugiej, a każda innego kalibru
sveno, nie bardzo podoba mi się to sformułowanie poprzedzone "właśnie" i tak jakby nawiązujące do mojej osoby
A tak swoją drogą dziękuję za spotkanie. Jestem jeszcze na miejscu, zasuwam na deskach, śnieżek pada, piję piwko i się relaksuję, tylko szkoda, że już bez Was. Ze względu na to, że internet pojawia się i znika, zdjęcia obejrzę dopiero po powrocie i wrzucę kilka tych, które pstryknąłem.
wojzi - 19-02-2013, 19:08
bongo_22 napisał/a: | To był niecny spisek, żeby załatwić warszawiaka. |
Bo pić to trza umieć
Bizi78 - 19-02-2013, 19:10
sveno napisał/a: | Właśnie, kto ma te "mało inteligentne i totalnie dziecinne" zdjęcia? |
Jeśli mamy to samo na myśli to jest nawet filmik .
Właśnie zacząłem wrzucać filmiki w wersji ori .
Następnie wstawię w wersji AVI .
[ Dodano: 19-02-2013, 19:52 ]
wojzi napisał/a: | Ale jak ktoś ma filmy z folderu Biziego to trza by je tam wrzucić spowrotem. |
Filmy zacząłem wrzucać dopiero dzisiaj po 19:00 więc nie wiem co usunąłeś .
bongo_22 - 19-02-2013, 20:13
wojzi napisał/a: | bongo_22 napisał/a: | To był niecny spisek, żeby załatwić warszawiaka. |
Bo pić to trza umieć |
To na zlocie zaprezentujesz mi swoje umiejętności
rene74 - 19-02-2013, 20:22
bongo_22 napisał/a: | To na zlocie zaprezentujesz mi swoje umiejętności |
Co to to nie po moi trupie
Bongo i tak jak na warszawiaka dałeś sobie świetnie radę z tym skomasowanym atakiem
mjsystem - 20-02-2013, 08:52
rene74 napisał/a: | bongo_22 napisał/a:
To na zlocie zaprezentujesz mi swoje umiejętności
Co to to nie po moi trupie |
Jako organizator - Wojzi nie może, żaden z nas nie będzie mógł
Bizi78 - 20-02-2013, 09:59
mjsystem napisał/a: | Jako organizator - Wojzi nie może, żaden z nas nie będzie mógł |
Oj tam, oj tam organizator nie wielbłąd napić się musi .
Filmiki załadowane (prawie 5h to trwało), dzisiaj postaram się wrzucić w wersji avi .
Wojciech Bogacz - 20-02-2013, 10:48
mjsystem napisał/a: | Blondi napisał/a: | trzeba Buba i Jackalla przycisnać zeby wrzucili foty na FTP to byłyby juz wszystkie |
Noooooo, zdjęcia Jackalla chciałbym zobaczyć - nawet te z zeszłego roku |
Też mam na nie chrapkę Zwłaszcza Bubowe bo sądzę, że będą wypaśne
A pliki na serwerze uzupełnię bo mam wszystkie w komplecie więc żadnych braków nie będzie
mAGDA - 20-02-2013, 21:01
Jackalla zdjęcia -sodoma i gomora, Aga mi kilka przesłała
mjsystem - 20-02-2013, 21:09
mAGDA napisał/a: | Jackalla zdjęcia -sodoma i gomora, Aga mi kilka przesłała |
Apokalipsa
Ktoś robi zapis w postaci pokazu slajdów?
wojzi - 21-02-2013, 20:45
mjsystem napisał/a: | mAGDA napisał/a:
Jackalla zdjęcia -sodoma i gomora, Aga mi kilka przesłała
Apokalipsa
|
No to z niecierpliwością czekam
|
|
|