To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)

tresorex - 05-06-2015, 22:21

Poka-poka jak teraz masz :)
Hugo - 05-06-2015, 22:53

eremita napisał/a:
leżały w schowane w schowku na okulary
A raczej z tyłu za nim. Standard.
eremita - 05-06-2015, 23:07

Hugo napisał/a:
A raczej z tyłu za nim. Standard.

Dokładnie o to mi chodziło :wink:

tresorex napisał/a:
Poka-poka jak teraz masz

Strzele fotkę to pokażę :)

Jak by ktoś chciał to mam na sprzedaż marmurek, kierownice z poduszką, rączkę od ręcznego i gałkę zmiany biegów :P

eremita - 08-06-2015, 23:39

Na początku chciałem okleić potem założyć hydro grafikę by zmienić marmurek w szczotkowane aluminium , a kierownice zmienić na ta od lancera, ale jak zobaczyłem że jest do kupienia PEŁEN pakiet nardi to zgrzałem się jak szczerbaty na suchary :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sveno - 09-06-2015, 06:59

Nawet nieźle to wygląda z czarną skórą, chociaż ja tam za drewnem nie przepadam. Fajnie, że udało się to wszystko doczyścić.

Udało się prosto kierownicę założyć?

Hugo - 09-06-2015, 08:08

Piękne wnętrze :mrgreen: :P
eremita - 09-06-2015, 11:11

sveno napisał/a:
]Udało się prosto kierownicę założyć?

Prawie, minimalnie mogło być lepiej, sprawdzę jeszcze o ząbek w lewo czy będzie lepiej.

Hugo napisał/a:
Piękne wnętrze

Mi tęż się podoba tylko widziałem w jednym galu przy takim wnętrzu fajne nakładki na pedały i czekam na fotkę jak wygląda takie wnętrze z czarnymi słupkami :P :mrgreen:

tresorex - 09-06-2015, 12:26

Wygląda świetnie :)

Kierownicę chyba idzie regulować bez jej zdejmowania. Jak byłem ostatnio na geometrii to po regulacji miałem się przejechać i niestety musiałem skręcać lekko w prawo żeby jechać prosto, wróciłem i facet wlazł pod auto, coś zrobił i kierownica już była dobrze :shock:

sveno - 09-06-2015, 12:57

tresorex napisał/a:
Kierownicę chyba idzie regulować bez jej zdejmowania.
tak, na drążkach kierowniczych.
tresorex napisał/a:
wróciłem i facet wlazł pod auto, coś zrobił i kierownica już była dobrze :shock:
oby to był fachowiec przez duże F bo inaczej popsuł to co ustawił. Powiem Ci co zrobił: delikatnie wkręcił prawy drążek w końcówkę np. o 1/4 obrotu i o tyle samo wykręcił lewy. Powinien zakładać urządzenie do pomiaru zbieżności jeszcze raz, ale mu się nie chciało.

eremita napisał/a:
Prawie, minimalnie mogło być lepiej, sprawdzę jeszcze o ząbek w lewo czy będzie lepiej.
nie będzie. Miałem to samo jak zakładałem MOMO. Po prostu w kierownicy ząbki są przestawione względem starej kierownicy. Fachowy ratunek to ustawianie zbieżności, albo poczekać aż coś padnie w zawieszeniu i zrobić przy okazji.
eremita - 23-06-2015, 18:19

Gal czeka na miejsce u gazownika a tymczasem dalszy ciąg pozbywania się marmurka :mrgreen:

jeszcze muszę znaleźć komplet do drzwi prawy przód i tylne drzwi prawe, lewe :?
Jak ktoś coś, to ja chętnie :P

Fragu - 23-06-2015, 19:56

Dobry wybór, też tak miałem i ładnie to wygląda :)
dmi - 23-06-2015, 20:22

widzę,że panel już założony :D Teraz ja się będę musiał przekonać do marmurku :D
John24 - 23-06-2015, 22:04

Marmurek to zwykla okleina wystarczy ja zerwac i pod spodem mamy ladny czarny plastik 8) Nic nie trzeba zmieniac
dmi - 24-06-2015, 01:13

oj dobra wiem, ale jakoś ze zwykłym czarnym plastikiem jest u mnie w galu szaro buro a do drewna nigdy się nie przekonam.

ps. mam nadzieję, że eremita tego nie wiedział bo już mi wysłał pierwszy pakiecik xD , w sumie to wykrakałeś John bo potrzebuję od niego resztę przełączników :D

eremita - 24-06-2015, 09:32

dmi napisał/a:
ps. mam nadzieję, że eremita tego nie wiedział bo już mi wysłał pierwszy pakiecik xD , w sumie to wykrakałeś John bo potrzebuję od niego resztę przełączników

John24 napisał/a:
Marmurek to zwykla okleina wystarczy ja zerwac i pod spodem mamy ladny czarny plastik 8) Nic nie trzeba zmieniac

Wiem o tym ale podobno ciężko schodzi ten klej.
A dwa że już komuś obiecałem :)