Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
tresorex - 05-06-2015, 22:21
Poka-poka jak teraz masz
Hugo - 05-06-2015, 22:53
eremita napisał/a: | leżały w schowane w schowku na okulary | A raczej z tyłu za nim. Standard.
eremita - 05-06-2015, 23:07
Hugo napisał/a: | A raczej z tyłu za nim. Standard. |
Dokładnie o to mi chodziło
tresorex napisał/a: | Poka-poka jak teraz masz |
Strzele fotkę to pokażę
Jak by ktoś chciał to mam na sprzedaż marmurek, kierownice z poduszką, rączkę od ręcznego i gałkę zmiany biegów
eremita - 08-06-2015, 23:39
Na początku chciałem okleić potem założyć hydro grafikę by zmienić marmurek w szczotkowane aluminium , a kierownice zmienić na ta od lancera, ale jak zobaczyłem że jest do kupienia PEŁEN pakiet nardi to zgrzałem się jak szczerbaty na suchary
sveno - 09-06-2015, 06:59
Nawet nieźle to wygląda z czarną skórą, chociaż ja tam za drewnem nie przepadam. Fajnie, że udało się to wszystko doczyścić.
Udało się prosto kierownicę założyć?
Hugo - 09-06-2015, 08:08
Piękne wnętrze
eremita - 09-06-2015, 11:11
sveno napisał/a: | ]Udało się prosto kierownicę założyć? |
Prawie, minimalnie mogło być lepiej, sprawdzę jeszcze o ząbek w lewo czy będzie lepiej.
Hugo napisał/a: | Piękne wnętrze |
Mi tęż się podoba tylko widziałem w jednym galu przy takim wnętrzu fajne nakładki na pedały i czekam na fotkę jak wygląda takie wnętrze z czarnymi słupkami
tresorex - 09-06-2015, 12:26
Wygląda świetnie
Kierownicę chyba idzie regulować bez jej zdejmowania. Jak byłem ostatnio na geometrii to po regulacji miałem się przejechać i niestety musiałem skręcać lekko w prawo żeby jechać prosto, wróciłem i facet wlazł pod auto, coś zrobił i kierownica już była dobrze
sveno - 09-06-2015, 12:57
tresorex napisał/a: | Kierownicę chyba idzie regulować bez jej zdejmowania. | tak, na drążkach kierowniczych.
tresorex napisał/a: | wróciłem i facet wlazł pod auto, coś zrobił i kierownica już była dobrze | oby to był fachowiec przez duże F bo inaczej popsuł to co ustawił. Powiem Ci co zrobił: delikatnie wkręcił prawy drążek w końcówkę np. o 1/4 obrotu i o tyle samo wykręcił lewy. Powinien zakładać urządzenie do pomiaru zbieżności jeszcze raz, ale mu się nie chciało.
eremita napisał/a: | Prawie, minimalnie mogło być lepiej, sprawdzę jeszcze o ząbek w lewo czy będzie lepiej.
| nie będzie. Miałem to samo jak zakładałem MOMO. Po prostu w kierownicy ząbki są przestawione względem starej kierownicy. Fachowy ratunek to ustawianie zbieżności, albo poczekać aż coś padnie w zawieszeniu i zrobić przy okazji.
eremita - 23-06-2015, 18:19
Gal czeka na miejsce u gazownika a tymczasem dalszy ciąg pozbywania się marmurka
jeszcze muszę znaleźć komplet do drzwi prawy przód i tylne drzwi prawe, lewe
Jak ktoś coś, to ja chętnie
Fragu - 23-06-2015, 19:56
Dobry wybór, też tak miałem i ładnie to wygląda
dmi - 23-06-2015, 20:22
widzę,że panel już założony Teraz ja się będę musiał przekonać do marmurku
John24 - 23-06-2015, 22:04
Marmurek to zwykla okleina wystarczy ja zerwac i pod spodem mamy ladny czarny plastik Nic nie trzeba zmieniac
dmi - 24-06-2015, 01:13
oj dobra wiem, ale jakoś ze zwykłym czarnym plastikiem jest u mnie w galu szaro buro a do drewna nigdy się nie przekonam.
ps. mam nadzieję, że eremita tego nie wiedział bo już mi wysłał pierwszy pakiecik xD , w sumie to wykrakałeś John bo potrzebuję od niego resztę przełączników
eremita - 24-06-2015, 09:32
dmi napisał/a: | ps. mam nadzieję, że eremita tego nie wiedział bo już mi wysłał pierwszy pakiecik xD , w sumie to wykrakałeś John bo potrzebuję od niego resztę przełączników |
John24 napisał/a: | Marmurek to zwykla okleina wystarczy ja zerwac i pod spodem mamy ladny czarny plastik Nic nie trzeba zmieniac |
Wiem o tym ale podobno ciężko schodzi ten klej.
A dwa że już komuś obiecałem
|
|
|