Nasze Miśki - 3 szt Giulian(t)y by se7en
Bzyk_R1 - 13-03-2017, 10:37
Byłem obejrzałem, wygląda sytuacja tak:
Ogólnie to nie spotkałem właściciela. Podwórko i obejście wygląda jak jakaś melina. Takie "przybytki" to ja najczęściej jeżdżę otwierać w asyście Policji Pukałem do otwartych drzwi ale nikt nie odpowiadał. Srebrny gal wygląda na kompletny, ma nawet aluski i dopatrzyłem się instalacji LPG. Biały natomiast w środku nie posiada zegarów i jak już wspomniałem długo stoją i wrastają w ziemię. Gdybyś był nadal zainteresowany podejmę próbę kontaktu z właścicielem.
se7en - 13-03-2017, 15:08
Krzyzak napisał/a: | nie podłączaj go wcale |
odłaczylem go i faktycznie klime jak włacze to chodzi, tylko czym to ma sluzyc i za co on faktycznie odpowiada ten czujnik? lubie miec wszystko sprawne i dziwnie sie czuje jak wtyczka odpięta szczegolnie ze niepotrzebnie kupiłem ten czujnik skoro to nic nie pomogło
Bzyk_R1 napisał/a: |
Ogólnie to nie spotkałem właściciela. Podwórko i obejście wygląda jak jakaś melina. Takie "przybytki" to ja najczęściej jeżdżę otwierać w asyście Policji Pukałem do otwartych drzwi ale nikt nie odpowiadał. Srebrny gal wygląda na kompletny, ma nawet aluski i dopatrzyłem się instalacji LPG. Biały natomiast w środku nie posiada zegarów i jak już wspomniałem długo stoją i wrastają w ziemię. Gdybyś był nadal zainteresowany podejmę próbę kontaktu z właścicielem.
|
srebny super jest, oczywiście jestem zainteresowany jak je odda w ludzkiej cenie za niejeżdżące auta (to wtedy szykuję ciezarówkę ) mam nadzieje ze Ci sie uda nawiazac kontakt, za co jestem wdzięczny ze ogarnołes temat
ps. taka wizyte w domu to raczej w asyscie antyterrorystów
ps. srebrny wyjechał z Katowic
Bzyk_R1 - 13-03-2017, 18:17
se7en, temat ruszyłem dalej. Właściciel galantów przebywa obecnie we Francji. Zastałem żonę i syna w domu. Powiedziałem jaka sytuacja i zostawiłem numer do siebie. Powiedzieli że zadzwonią do niego dzisiaj i zapytają, a za tydzień on sam wraca. Biały galant nie ma silnika ani skrzyni biegów. A srebrny to podobno jakiś limited "edyszyn" i działa, jest "na chodzie"
se7en napisał/a: | mam nadzieje ze Ci sie uda nawiazac kontakt, za co jestem wdzięczny ze ogarnołes temat |
Wiesz przyjedziesz, dogramy temat to
se7en - 13-03-2017, 20:45
se7en, temat ruszyłem dalej. Właściciel galantów przebywa obecnie we Francji. Zastałem żonę i syna w domu. Powiedziałem jaka sytuacja i zostawiłem numer do siebie. Powiedzieli że zadzwonią do niego dzisiaj i zapytają, a za tydzień on sam wraca. Biały galant nie ma silnika ani skrzyni biegów. A srebrny to podobno jakiś limited "edyszyn" i działa, jest "na chodzie" |
super , poznałes sąsiadów
na moje oko to zwykłe 2.0 8v, żadne limited gti
fajnie by było jakby sie pozbył obu, bo ten biały to faktycznie srednio sie oplaca samego brać
czekam na dalsze info
Wiesz przyjedziesz, dogramy temat to |
Bzyk_R1 - 21-03-2017, 13:23
se7en, widziałem się dziś z właścicielem. Chce sprzedać oba galanty w cenie złomu. Jeden jest na chodzie potwierdził to co syn. W drugim brakuje skrzyni biegów. Niestety nad samochodami ciąży klątwa nieopłaconego od kilku lat OC. Jeżeli chcesz się w to bawić to napisz jak to można załatwić, właściciel obiecał że też pochodzi popyta. Jeżeli byście znaleźli rozwiązanie to szykuj lawetę i wpadaj.
robertdg - 21-03-2017, 16:26
Nieopłacane OC to problem sprzedajacego, bo wystarczy ze kupujacy na dzień zakupu opłaci OC i po temacie, nikt go sie czepiac nie powinien
se7en - 21-03-2017, 18:35
robertdg napisał/a: |
Nieopłacane OC to problem sprzedajacego, bo wystarczy ze kupujacy na dzień zakupu opłaci OC i po temacie, nikt go sie czepiac nie powinien |
dokładnie
Bzyk_R1 napisał/a: | se7en, widziałem się dziś z właścicielem. Chce sprzedać oba galanty w cenie złomu. Jeden jest na chodzie potwierdził to co syn. W drugim brakuje skrzyni biegów. Niestety nad samochodami ciąży klątwa nieopłaconego od kilku lat OC. Jeżeli chcesz się w to bawić to napisz jak to można załatwić, właściciel obiecał że też pochodzi popyta. Jeżeli byście znaleźli rozwiązanie to szykuj lawetę i wpadaj. |
dziekuje Ci bardzo za załatwienie sprawy, ale mam jeszcze jedną - potrzebuje telefon do gościa
na dniach bede załatwiał lawete bo bede przewoził przyczepkę kempingową i bedzie okazja wlasnie na to
musze sie dowiedziec ile to jest cena złomu
Bzyk_R1 - 21-03-2017, 19:54
Widzisz jakiś taki nie kontaktowy jest. Postaram się zdobyć ten numer. Mówiłem żeby zadzwonił jak się dowie co z tym OC a on żebym ja przyszedł ble ble ble. Dam znać.
se7en - 21-03-2017, 22:46
Bzyk_R1 napisał/a: | Widzisz jakiś taki nie kontaktowy jest. Postaram się zdobyć ten numer. Mówiłem żeby zadzwonił jak się dowie co z tym OC a on żebym ja przyszedł ble ble ble. Dam znać. |
dzieki, telefon rozwiaze wszystko i nie bedziesz juz musiał dla mnie latać, wisze Ci
AidsD - 12-04-2017, 14:06
Co tu taka cisza w temacie?
se7en - 12-04-2017, 21:03
bo jezdzi, zrobil juz 7 tys km od remontu, niedawno byl w monachium i wrocił
se7en - 26-05-2017, 21:50
dawno nie pisalem, galant zrobił 11 tys od remontu i wraca na warsztat, padła rolka napinacza rozrządu ehh...
na pocieszenie taki miły akcent, wprawne oko zauważy
Krzyzak - 27-05-2017, 21:51
powinno być GTi
se7en - 27-05-2017, 23:56
jeszcze nie mam a w blendzie nie było litery I mialem starą peknietą i pokusiło mnie wyciagnac litery
po drugie, GTA to preludium do GTI
po trzecie GTA - Grand Theft Auto
se7en - 03-06-2017, 09:01
to był mój pierwszy galant ok 5-6 lat temu...
i znów jest moj
|
|
|