To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - 3 szt Giulian(t)y by se7en

Bzyk_R1 - 13-03-2017, 10:37

Byłem obejrzałem, wygląda sytuacja tak:

Ogólnie to nie spotkałem właściciela. Podwórko i obejście wygląda jak jakaś melina. Takie "przybytki" to ja najczęściej jeżdżę otwierać w asyście Policji ;) Pukałem do otwartych drzwi ale nikt nie odpowiadał. Srebrny gal wygląda na kompletny, ma nawet aluski i dopatrzyłem się instalacji LPG. Biały natomiast w środku nie posiada zegarów i jak już wspomniałem długo stoją i wrastają w ziemię. Gdybyś był nadal zainteresowany podejmę próbę kontaktu z właścicielem.

se7en - 13-03-2017, 15:08

Krzyzak napisał/a:
nie podłączaj go wcale

odłaczylem go i faktycznie klime jak włacze to chodzi, tylko czym to ma sluzyc i za co on faktycznie odpowiada ten czujnik? lubie miec wszystko sprawne i dziwnie sie czuje jak wtyczka odpięta :mrgreen: szczegolnie ze niepotrzebnie kupiłem ten czujnik skoro to nic nie pomogło

Bzyk_R1 napisał/a:

Ogólnie to nie spotkałem właściciela. Podwórko i obejście wygląda jak jakaś melina. Takie "przybytki" to ja najczęściej jeżdżę otwierać w asyście Policji Pukałem do otwartych drzwi ale nikt nie odpowiadał. Srebrny gal wygląda na kompletny, ma nawet aluski i dopatrzyłem się instalacji LPG. Biały natomiast w środku nie posiada zegarów i jak już wspomniałem długo stoją i wrastają w ziemię. Gdybyś był nadal zainteresowany podejmę próbę kontaktu z właścicielem.

srebny super jest, oczywiście jestem zainteresowany jak je odda w ludzkiej cenie za niejeżdżące auta (to wtedy szykuję ciezarówkę :D 8) ) mam nadzieje ze Ci sie uda nawiazac kontakt, za co jestem wdzięczny ze ogarnołes temat 8)
ps. taka wizyte w domu to raczej w asyscie antyterrorystów 8)

ps. srebrny wyjechał z Katowic :shock:

Bzyk_R1 - 13-03-2017, 18:17

se7en, temat ruszyłem dalej. Właściciel galantów przebywa obecnie we Francji. Zastałem żonę i syna w domu. Powiedziałem jaka sytuacja i zostawiłem numer do siebie. Powiedzieli że zadzwonią do niego dzisiaj i zapytają, a za tydzień on sam wraca. Biały galant nie ma silnika ani skrzyni biegów. A srebrny to podobno jakiś limited "edyszyn" i działa, jest "na chodzie" :D
se7en napisał/a:
mam nadzieje ze Ci sie uda nawiazac kontakt, za co jestem wdzięczny ze ogarnołes temat

Wiesz przyjedziesz, dogramy temat to :drinkers: :D

se7en - 13-03-2017, 20:45

Bzyk_R1 napisał/a:

se7en, temat ruszyłem dalej. Właściciel galantów przebywa obecnie we Francji. Zastałem żonę i syna w domu. Powiedziałem jaka sytuacja i zostawiłem numer do siebie. Powiedzieli że zadzwonią do niego dzisiaj i zapytają, a za tydzień on sam wraca. Biały galant nie ma silnika ani skrzyni biegów. A srebrny to podobno jakiś limited "edyszyn" i działa, jest "na chodzie"

super , poznałes sąsiadów :mrgreen:
na moje oko to zwykłe 2.0 8v, żadne limited gti :)
fajnie by było jakby sie pozbył obu, bo ten biały to faktycznie srednio sie oplaca samego brać
czekam na dalsze info :)

Bzyk_R1 napisał/a:

Wiesz przyjedziesz, dogramy temat to

:twisted: :twisted: :twisted:

Bzyk_R1 - 21-03-2017, 13:23

se7en, widziałem się dziś z właścicielem. Chce sprzedać oba galanty w cenie złomu. Jeden jest na chodzie potwierdził to co syn. W drugim brakuje skrzyni biegów. Niestety nad samochodami ciąży klątwa nieopłaconego od kilku lat OC. Jeżeli chcesz się w to bawić to napisz jak to można załatwić, właściciel obiecał że też pochodzi popyta. Jeżeli byście znaleźli rozwiązanie to szykuj lawetę i wpadaj.
robertdg - 21-03-2017, 16:26

Nieopłacane OC to problem sprzedajacego, bo wystarczy ze kupujacy na dzień zakupu opłaci OC i po temacie, nikt go sie czepiac nie powinien
se7en - 21-03-2017, 18:35

robertdg napisał/a:

Nieopłacane OC to problem sprzedajacego, bo wystarczy ze kupujacy na dzień zakupu opłaci OC i po temacie, nikt go sie czepiac nie powinien

dokładnie :D

Bzyk_R1 napisał/a:
se7en, widziałem się dziś z właścicielem. Chce sprzedać oba galanty w cenie złomu. Jeden jest na chodzie potwierdził to co syn. W drugim brakuje skrzyni biegów. Niestety nad samochodami ciąży klątwa nieopłaconego od kilku lat OC. Jeżeli chcesz się w to bawić to napisz jak to można załatwić, właściciel obiecał że też pochodzi popyta. Jeżeli byście znaleźli rozwiązanie to szykuj lawetę i wpadaj.

dziekuje Ci bardzo za załatwienie sprawy, ale mam jeszcze jedną - potrzebuje telefon do gościa :D
na dniach bede załatwiał lawete bo bede przewoził przyczepkę kempingową i bedzie okazja wlasnie na to 8)
musze sie dowiedziec ile to jest cena złomu 8)

Bzyk_R1 - 21-03-2017, 19:54

Widzisz jakiś taki nie kontaktowy jest. Postaram się zdobyć ten numer. Mówiłem żeby zadzwonił jak się dowie co z tym OC a on żebym ja przyszedł ble ble ble. Dam znać.
se7en - 21-03-2017, 22:46

Bzyk_R1 napisał/a:
Widzisz jakiś taki nie kontaktowy jest. Postaram się zdobyć ten numer. Mówiłem żeby zadzwonił jak się dowie co z tym OC a on żebym ja przyszedł ble ble ble. Dam znać.

dzieki, telefon rozwiaze wszystko i nie bedziesz juz musiał dla mnie latać, wisze Ci :drinkers:

AidsD - 12-04-2017, 14:06

Co tu taka cisza w temacie?
se7en - 12-04-2017, 21:03

bo jezdzi, zrobil juz 7 tys km od remontu, niedawno byl w monachium i wrocił 8)
se7en - 26-05-2017, 21:50

dawno nie pisalem, galant zrobił 11 tys od remontu i wraca na warsztat, padła rolka napinacza rozrządu ehh...

na pocieszenie taki miły akcent, wprawne oko zauważy :mrgreen:

Krzyzak - 27-05-2017, 21:51

powinno być GTi
se7en - 27-05-2017, 23:56

jeszcze nie mam a w blendzie nie było litery I ;) mialem starą peknietą i pokusiło mnie wyciagnac litery :mrgreen:

po drugie, GTA to preludium do GTI
po trzecie GTA - Grand Theft Auto :wink: :lol:

se7en - 03-06-2017, 09:01

to był mój pierwszy galant ok 5-6 lat temu...

i znów jest moj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: