To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT II

matunio20 - 15-10-2011, 17:32

Seichan, Nie wszystkich osób!!!
Seichan - 15-10-2011, 17:39

Ale zdecydowanej większości, skoro opinię na temat jazdy samochodów z rejestracją LZA słyszę po raz kolejny. Od osób nie znających się i ze sobą nie związanych. Plus własne obserwacje.
matunio20 - 15-10-2011, 17:42

Seichan napisał/a:
Ale zdecydowanej większości,

A ja gwarantuję, że NA PEWNO nie zdecydowanej większości! w końcu tu mieszkam i widzę!

Poza tym niektórzy swojego nie widzą a innych się czepiają!

[ Dodano: 15-10-2011, 17:44 ]
No ale... Tu jest przykład na to ze nie zna się regionu, a mówi się o nim....

Tak samo jak Kapusta pekińska która przyjechała z "Zamostia"....

[ Dodano: 15-10-2011, 17:44 ]
No ale... Tu jest przykład na to ze nie zna się regionu, a mówi się o nim....

Tak samo jak Kapusta pekińska która przyjechała z "Zamostia"....

bastek - 15-10-2011, 17:50

matunio20, nie unoś się. niestety, ale LZ i LZA jeżdżą bardzo szybko, a podwójna ciągła, wysepka oraz teren zabudowany nie istnieje. obserwacja codzienna prawie - droga nr 17....
a także to, że jeżdżą wyłacznie lewym pasem. jeśli widzę samochód LZ LZA na prawym pasie, to najczęsciej jakiś starszy pan, co jedzie max. 80 km/godz....

[ Dodano: 15-10-2011, 17:51 ]
może nie większośćz LZ i LZA na rejestracji, ale większośc z tych, którzy łamią bardzo pzrepisy na DK 17 ma rej LZ, LZA,

[ Dodano: 15-10-2011, 17:52 ]
matunio, a Ty nie chwiliłeś się czasem, że jechałeś samochodem, a prawka nie masz>? albo źle kojarzę

Seichan - 15-10-2011, 17:55

Widzisz Matunio, to nie tylko moje zdanie.

bastek1 napisał/a:
matunio, a Ty nie chwiliłeś się czasem, że jechałeś samochodem, a prawka nie masz>? albo źle kojarzę

Ano właśnie. Było coś takiego, masz rację Bastek.

Jaro1974 - 15-10-2011, 17:56

Słuchajcie, wszędzie się zdarzają przypadki gdzie samochody na przeróżniejszych numerach łamią przepisy: u mnie w regionie przoduje WG, WKZ, również i LRY a o W.. rodem z Warszawy nie wspomnę :mrgreen:
matunio20 - 15-10-2011, 18:00

bastek1 napisał/a:

tak to ja, przyznaje się bez bicia

[ Dodano: 15-10-2011, 18:01 ]
Jaro1974 napisał/a:
Słuchajcie, wszędzie się zdarzają przypadki gdzie samochody na przeróżniejszych numerach łamią przepisy: u mnie w regionie przoduje WG, WKZ, również i LRY a o W.. rodem z Warszawy nie wspomnę

Tak,a le wszyscy jeżdżą przecież tylko na LZA......

[ Dodano: 15-10-2011, 18:02 ]
takie głupie gadanie, idę narazie, bedę wieczorem...

Jaro1974 - 15-10-2011, 18:13

matunio20, to nie jest głupie gadanie tylko co niektóre osoby nie potrafią spojrzeć na problem w sposób jak najbardziej obiektywny. A do tego dochodzi jeszcze samokrytyka. Jak będziemy patrzeć w ten sposób jak ty to robisz teraz to raptem okaże się że w Polsce nie ma regionu w którym nie ma kierowców nie przestrzegających przepisów. Ja ze swej strony proponuję troszkę samokrytyki. I wtedy może dostrzeżesz problem. Druga sprawa nie jeździsz za kołem to dużo rzeczy umyka twej uwadze. I nie obrażaj się bo nie ma o co :wink:
Seichan - 15-10-2011, 18:14

Matunio, porozmawiamy jak zdobędziesz doświadczenie, ok? Wtedy się będziemy mogli wymienić obserwacjami zza kierownicy samochodu, nie roweru.
matunio20 - 15-10-2011, 18:28

Jaro1974 napisał/a:
Jak będziemy patrzeć w ten sposób jak ty to robisz teraz to raptem okaże się że w Polsce nie ma regionu w którym nie ma kierowców nie przestrzegających przepisów

W każdym regionie to jest, ale tu akurat była mega nasiadka na Zamość...

Jaro1974 napisał/a:
I nie obrażaj się bo nie ma o co

A kto mówi ze się obrażam? byłem kotleta wszamać :p

Seichan napisał/a:
Matunio, porozmawiamy jak zdobędziesz doświadczenie, ok? Wtedy się będziemy mogli wymienić obserwacjami zza kierownicy samochodu, nie roweru.

Ok...

Seichan - 15-10-2011, 19:38

Każda pliszka swój ogonek chwali. Tudzież nie da swojego skrytykować etc.
Wśród rejestracji Jarek wymienił rejestrację mojego rodzinnego miasta. Powinnam sie zafochać, czyż nie? A się nie zafochałam ;)

Dobra, nie ma co tego dłużej ciągnąć, bo ani Ty nas nie przekonasz, ani my Ciebie :)

A z innej beczki - na razie z zapowiadanych osób będzie nas jutro 11 MM na spocie. Może da się jeszcze kogoś ściągnąć? ;)

_Slawek_ - 15-10-2011, 19:51

Życzymy udanego wieczoru :)
Spójrzcie na grę perkusisty :D

Jaro1974 - 15-10-2011, 20:19

Sławku - perkusista jest wyluzowany :mrgreen: Właśnie wróciłem ze szpitala. Mała wychodzi jutro na bank. Więc mój przyjazd na spot jes tw 95% aktualny. Jedynie to mogę się trochę spóźnić ale o tym już wspominałem. Zapytałem córci" Czym mam po ciebie przyjechać - renówką czy miśkiem?" A mała na to" Miśkiem Evo" :mrgreen:
cartronik - 15-10-2011, 20:24

Cześć wszystkim

Proszę o dopisanie do listy na jutro będę, przyjadę po naklejki bo nie mam na autku.

8) 8)

Jaro1974 - 15-10-2011, 20:33

O to ja tym bardziej będę żeby popatrzeć na tak piękne autko :mrgreen: :wink: