To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

akbi - 30-11-2007, 08:56

Krzyzak napisał/a:
tak szczerze, to bzdury - nie masz podstaw by tak sadzic
ja napisze - to pewnie jakis pirat, ktory nie szanuje zycia i praw innych ludzi... - Arku, zbyt osobiscie chyba potraktowales temat...

hehe ... Darku ...oczywi¶cie masz rację ...trochę ironizowałem :P
Oczywi¶cie mógł to zrobić pseudo-pirat, który na prostej przed kolegami wyci±ga 200km/h a na parkingu pa problem z zaparkowanie jak i zarówno kto¶ kto jeĽdzi zawsze zgodnie z przepisami ...a do parkowania prosi małżonka :badgrin:

Nie odebrałem tematu osobi¶cie ... tak tylko sobie zażartowałem ... tylko animki zapomniałem wstawić na końcu :D

.... ale jeszcze do tej sytuacji, napiszę, iż dwa dni temu na do¶ć ciasnym parkingu przed blokiem jeĽdził jaki¶ kursant L-k± :shock: :shock: :evil: :evil: ...gdyby zrobił jeszcze jedno kółko obok mojego autka to by dostał zje....ki .... instruktor oczywi¶cie

Rafal_Szczecin - 30-11-2007, 14:32

chce powiedziec, ze ...

kupilem przeplywomierz ,i czekam az przyjdzie gosciu i mi przyniesie przesylke :)
( podobno dzisiaj ma byc :) ) . przeplywka uzywana, mam nadzieje , ze sprawna

[ Dodano: 30-11-2007, 19:12 ]
no i nie przyszedl :( wiec cari bedzie zdrowa (taka mam nadzieje) najwczesniej w poniedzialek / wtorek

czyli jedna rzecz, a samochod juz tydzien nie jezdzi

phot - 30-11-2007, 20:43

chce powiedziec ze...

33% did'ow po face lifcie klubowych w zachodniopomorskim ma zepsuty przeplywomierz i zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia!

oraz

Zaliczylem dzisiaj wewnetrzny na instruktora i we wtorek mam panstwowy - trzymajcie kciuki:)

i chyba dzisiaj sobie "golne";)
Pozdrawiam

Rafal_Szczecin - 01-12-2007, 02:54

phot napisał/a:
33% did'ow po face lifcie klubowych w zachodniopomorskim ma zepsuty przeplywomierz i zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia!

33% ?

hmm ja bym powiedzial , ze 50 % did'ow klubowych z zach-pom ma zepsuty przeplywomierz , bo z tego co wiem , to tylko ja i Ty z klubowiczow ktorzy przyjechali na zlot maja did'a .

maxwell61 - 01-12-2007, 10:58

że nam się wczoraj i dzi¶ moderatorzy rozpisali :D

Rafal_Szczecin - 01-12-2007, 12:51

ze wlasnie przyjechal przeplywomierz ... dopiero dzisiaj :evil: :-X gdzie powinien przyjechac wczoraj ,bo dzisiaj to go**o zrobie, bo w soboty w warsztacie gdzie stoi misia nie pracuje diagnosta, i dopiero sprawdzi przeplywke w poniedzialek :(
inferno - 01-12-2007, 20:18

Mam labę do końca roku. To dobra wiadomo¶ć. Zła jest taka, że spędzę ten czas z kompletnie rozpieprzonym kolanem i usztywnion± nog±, która jest w gipsie. A co¶ mi mówiło, że lepiej nie brać tego służbowego samochodu z letnimi oponami. Usiłuj±c się wygramolić drzwiami pasażera mogłem już sobie tylko mruczeć pod nosem "wiedziałem, - urwał - wiedziałem!" ewentualnie (żeby nie było zbyt monotematycznie) "ja !%*^@$#, co za ból". Ale nic to - mogło być gorzej.

Na dzi¶ wystarczy, bo już noga mnie boli od tego pisania.

PS.

Acha, fajnym tekstem uraczył mnie jeden z drogowców, którzy remontowali odcinek drogi, na którym się wysypałem (przez operatora koparki zreszt±) "jest pan już trzeci dzisiaj". To było ok. południa, więc niezł± ¶redni± maj±...

Anonymous - 02-12-2007, 12:55

Chcę powiedzieć Inferno że przykro mi z powodu etgo co sie stało ale dobrze że nie stało sie nic gorszego - noga szybko sie zro¶nie, może zamówić Ci jak±¶ fajn± pielegniareczkę :D :D :D
karolgt - 02-12-2007, 13:09

wczoraj jeżdziłem sobie na rowerze, i wracajac do domu zamiast skrecić do bloku (do klatki), skręciłem na parking :rolleyes:
inferno - 02-12-2007, 13:28

dm17 napisał/a:
Chcę powiedzieć Inferno że przykro mi z powodu etgo co sie stało ale dobrze że nie stało sie nic gorszego - noga szybko sie zro¶nie, może zamówić Ci jak±¶ fajn± pielegniareczkę :D :D :D

O tak. A mogę prosić o dwie? :mrgreen:

BUBU - 02-12-2007, 15:12

Chcę powiedzieć że wła¶nie wróciłem z imprezy corocznej pt. zalewanie ryja w jaskini , było cudnie , ale dzisiaj efekt :banghead: (mam zaj..... tego kaca)i żałuję że już koniec imprezy 8) :?
maxwell61 - 02-12-2007, 15:42

BUBU, no wł±snie widziałem u kogo¶ opis na gg " ¶pimy..." ...aga też była?? :D
Aga - 02-12-2007, 19:58

maxwell61 napisał/a:
BUBU, no wł±snie widziałem u kogo¶ opis na gg " ¶pimy..." ...aga też była?? :D

nie :biggrin:
ja spałam przez chwilkę z Julkiem
natomiast BUBU ¶pi do teraz
on nie miał kaca
on był totalnie najeb..... :badgrin: :badgrin:

Anonymous - 02-12-2007, 23:22

fajnie macie, ¶picie sobie razem.. a co to jest "PT" ?
Aga - 03-12-2007, 09:35

detlef napisał/a:
fajnie macie, ¶picie sobie razem.. a co to jest "PT" ?

chyba "pod tytułem" :)