Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
akbi - 30-11-2007, 08:56
Krzyzak napisał/a: | tak szczerze, to bzdury - nie masz podstaw by tak sadzic
ja napisze - to pewnie jakis pirat, ktory nie szanuje zycia i praw innych ludzi... - Arku, zbyt osobiscie chyba potraktowales temat... |
hehe ... Darku ...oczywi¶cie masz rację ...trochę ironizowałem
Oczywi¶cie mógł to zrobić pseudo-pirat, który na prostej przed kolegami wyci±ga 200km/h a na parkingu pa problem z zaparkowanie jak i zarówno kto¶ kto jeĽdzi zawsze zgodnie z przepisami ...a do parkowania prosi małżonka
Nie odebrałem tematu osobi¶cie ... tak tylko sobie zażartowałem ... tylko animki zapomniałem wstawić na końcu
.... ale jeszcze do tej sytuacji, napiszę, iż dwa dni temu na do¶ć ciasnym parkingu przed blokiem jeĽdził jaki¶ kursant L-k± ...gdyby zrobił jeszcze jedno kółko obok mojego autka to by dostał zje....ki .... instruktor oczywi¶cie
Rafal_Szczecin - 30-11-2007, 14:32
chce powiedziec, ze ...
kupilem przeplywomierz ,i czekam az przyjdzie gosciu i mi przyniesie przesylke
( podobno dzisiaj ma byc ) . przeplywka uzywana, mam nadzieje , ze sprawna
[ Dodano: 30-11-2007, 19:12 ]
no i nie przyszedl wiec cari bedzie zdrowa (taka mam nadzieje) najwczesniej w poniedzialek / wtorek
czyli jedna rzecz, a samochod juz tydzien nie jezdzi
phot - 30-11-2007, 20:43
chce powiedziec ze...
33% did'ow po face lifcie klubowych w zachodniopomorskim ma zepsuty przeplywomierz i zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia!
oraz
Zaliczylem dzisiaj wewnetrzny na instruktora i we wtorek mam panstwowy - trzymajcie kciuki:)
i chyba dzisiaj sobie "golne";)
Pozdrawiam
Rafal_Szczecin - 01-12-2007, 02:54
phot napisał/a: | 33% did'ow po face lifcie klubowych w zachodniopomorskim ma zepsuty przeplywomierz i zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia! |
33% ?
hmm ja bym powiedzial , ze 50 % did'ow klubowych z zach-pom ma zepsuty przeplywomierz , bo z tego co wiem , to tylko ja i Ty z klubowiczow ktorzy przyjechali na zlot maja did'a .
maxwell61 - 01-12-2007, 10:58
że nam się wczoraj i dzi¶ moderatorzy rozpisali
Rafal_Szczecin - 01-12-2007, 12:51
ze wlasnie przyjechal przeplywomierz ... dopiero dzisiaj gdzie powinien przyjechac wczoraj ,bo dzisiaj to go**o zrobie, bo w soboty w warsztacie gdzie stoi misia nie pracuje diagnosta, i dopiero sprawdzi przeplywke w poniedzialek
inferno - 01-12-2007, 20:18
Mam labę do końca roku. To dobra wiadomo¶ć. Zła jest taka, że spędzę ten czas z kompletnie rozpieprzonym kolanem i usztywnion± nog±, która jest w gipsie. A co¶ mi mówiło, że lepiej nie brać tego służbowego samochodu z letnimi oponami. Usiłuj±c się wygramolić drzwiami pasażera mogłem już sobie tylko mruczeć pod nosem "wiedziałem, - urwał - wiedziałem!" ewentualnie (żeby nie było zbyt monotematycznie) "ja !%*^@$#, co za ból". Ale nic to - mogło być gorzej.
Na dzi¶ wystarczy, bo już noga mnie boli od tego pisania.
PS.
Acha, fajnym tekstem uraczył mnie jeden z drogowców, którzy remontowali odcinek drogi, na którym się wysypałem (przez operatora koparki zreszt±) "jest pan już trzeci dzisiaj". To było ok. południa, więc niezł± ¶redni± maj±...
Anonymous - 02-12-2007, 12:55
Chcę powiedzieć Inferno że przykro mi z powodu etgo co sie stało ale dobrze że nie stało sie nic gorszego - noga szybko sie zro¶nie, może zamówić Ci jak±¶ fajn± pielegniareczkę
karolgt - 02-12-2007, 13:09
wczoraj jeżdziłem sobie na rowerze, i wracajac do domu zamiast skrecić do bloku (do klatki), skręciłem na parking
inferno - 02-12-2007, 13:28
dm17 napisał/a: | Chcę powiedzieć Inferno że przykro mi z powodu etgo co sie stało ale dobrze że nie stało sie nic gorszego - noga szybko sie zro¶nie, może zamówić Ci jak±¶ fajn± pielegniareczkę |
O tak. A mogę prosić o dwie?
BUBU - 02-12-2007, 15:12
Chcę powiedzieć że wła¶nie wróciłem z imprezy corocznej pt. zalewanie ryja w jaskini , było cudnie , ale dzisiaj efekt (mam zaj..... tego kaca)i żałuję że już koniec imprezy
maxwell61 - 02-12-2007, 15:42
BUBU, no wł±snie widziałem u kogo¶ opis na gg " ¶pimy..." ...aga też była??
Aga - 02-12-2007, 19:58
maxwell61 napisał/a: | BUBU, no wł±snie widziałem u kogo¶ opis na gg " ¶pimy..." ...aga też była?? |
nie
ja spałam przez chwilkę z Julkiem
natomiast BUBU ¶pi do teraz
on nie miał kaca
on był totalnie najeb.....
Anonymous - 02-12-2007, 23:22
fajnie macie, ¶picie sobie razem.. a co to jest "PT" ?
Aga - 03-12-2007, 09:35
detlef napisał/a: | fajnie macie, ¶picie sobie razem.. a co to jest "PT" ? |
chyba "pod tytułem"
|
|
|