Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne
Seichan - 03-12-2010, 19:29
Jeśli chodzi o mnie, niedziela jest najlepszym dniem na spoty.
Mam zajęcia w każdą sobotę do 2 kwietnia 2011 włącznie. Więc w moim i Sławka przypadku 3 pierwsze spoty, o ile miałbyby mieć miejsce w sobotę, odpadają.
Poza tym łatwiej jest nam zapewnić opiekę nad dziećmi ze strony teściów w niedzielę (w/g zasady: dzień święty święcić) niż w sobotę, gdzie jest przecież "tyle" do zrobienia w domu i wokół domu Sądzę, że wiele osób może mieć takie problemy. Jak nie z dziadkami, to z żoną
Ale na mnie nie patrzcie, ja wyrażam tylko swoje zdanie. W okresie marzec-czerwiec mogę się rzadko pojawiać.
tomasek - 04-12-2010, 09:00
Jak dla mnie soboty odpadają bo pracuję a mam nienormowany czas pracy więc na większości bym nie był ale mną się nie sugerujcie
Soner - 08-12-2010, 08:11
Znacie może pogodę na weekend? Myślałem sobie, że jeśli temperatura będzie jak dzisiaj to grilla można zrobić-żeby nie stać tak "na sucho".
tomasek - 08-12-2010, 09:25
Na sucho to raczej stać nie będziemy bo lekkie roztopy nastają a ma być ok 0 w cieniu i lekkie opady śniegu
Seichan - 08-12-2010, 11:01
A gdzie się spotkamy? Standardowo czy szukamy czegoś zadaszonego?
O ile II opcja byłaby milej widziana, to chyba w okresie przedświątecznym możemy pomarzyć tylko o wolnych miejscach w Olimpie czy przy Leclercu.
I uprzedzając - wbijanie się na wyższe piętra parkingu w Olimpie (pomijając moją nieukrywaną niechęć do tego) też nic nam nie da, bo na górze i tak byłby niezły wygwizd, nie wiem czy nie większy niż na parkingu pod zamkiem.
tomasek - 08-12-2010, 15:15
Myślę że na razie miejsce spotkania zostaje,przemieścić się możemy w razie godziny W
Seichan - 08-12-2010, 16:53
tomasek6 napisał/a: | ...w razie godziny W |
A co należy rozumieć pod pojęciem "godziny W" Godzinę 17, tak jak w Powstaniu Warszawskim?
tomasek - 08-12-2010, 18:37
Masz jakieś dziwne skojarzenia chodzi mi o zimni,opady deszczu lub śniegu itp.
Spoxik - 08-12-2010, 22:15
Seichan napisał/a: | A gdzie się spotkamy? Standardowo czy szukamy czegoś zadaszonego?
O ile II opcja byłaby milej widziana, to chyba w okresie przedświątecznym możemy pomarzyć tylko o wolnych miejscach w Olimpie czy przy Leclercu.
I uprzedzając - wbijanie się na wyższe piętra parkingu w Olimpie (pomijając moją nieukrywaną niechęć do tego) też nic nam nie da, bo na górze i tak byłby niezły wygwizd, nie wiem czy nie większy niż na parkingu pod zamkiem. |
Zawsze w ostateczności możemy podjechać i się ulokować po np. pół godziny jak już wszyscy dotrą, pod galę jak ostatnio tam byliśmy to nie było najgorzej, choć też nieźle pizgało
Andrew - 09-12-2010, 21:46
No więc tak: kto w tą niedzielę wybiera się na spota?
radek79 - 09-12-2010, 21:55
witam ja się wybieram
Seichan - 09-12-2010, 22:32
Ja i Sławek, jak się uda to na 2 misie
Spoxik - 09-12-2010, 23:55
Ja mam zamiar przyjechać!! Jeśli pogoda nie stanie na drodze to napewno będę
Soner - 10-12-2010, 06:35
I ja będę i zapewne minimum 35 innych Mitsumaniaków, którzy mieli dawno zapowiadane spota. Postarajmy się
tomasek - 10-12-2010, 06:54
No ja to nie wiem bo może będzie padać deszcz albo śnieg,może słońce będzie za mocno świeciło,albo będzie wiało za bardzo,a i nie wiem gdzie mam kluczyki od misia, a nie chce mi się szukać,a paliwo takie drogie i nie wiem czy mi odpali samochód, i w telewizji pewnie też coś będzie ciekawego,i miśka pobrudzę i będę musiał go myć, inie wiem jak mam się ubrać ..................................................
No dobra to i ja przyjadę
|
|
|