To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

sieegurd - 27-05-2011, 22:46

...że jutro muszę do iść do pracy :( Nowy projekt, ale żadnych wizji :|
Juiceman - 27-05-2011, 22:59

....że Nighttime Mode ON - czyli cała nocka przy magisterce kto się dołącza ? xD
vendetta - 27-05-2011, 23:07

Juiceman napisał/a:
....że Nighttime Mode ON - czyli cała nocka przy magisterce kto się dołącza ? xD

ja też piszę (to dużo powiedziane) od jakiegoś czasu, ale nie - nie mogę się skupić, nic a nic. Już się zaczynam zastanawiać czy inżynier nie wystarczy (wszystko w magisterskich zaliczone tylko praca mi ciąży) ech ...

koszmarek - 27-05-2011, 23:13

ja jutro mam dzień z licencjatem :) Mam zamiar napisać wszystko(prócz rozdziału o muzeach gdzie musze pójść i zobaczyć) :P
Juiceman - 27-05-2011, 23:42

vendetta napisał/a:
Juiceman napisał/a:

ja też piszę (to dużo powiedziane) od jakiegoś czasu, ale nie - nie mogę się skupić, nic a nic. Już się zaczynam zastanawiać czy inżynier nie wystarczy (wszystko w magisterskich zaliczone tylko praca mi ciąży) ech ...

No ja tak samo dlatego porzuciłem rozdział odnośnie teorii przelazłem do praktyki, a jak będzie wena to z teorią powalczę. Agata pisz magistra nie marudź, a w ogóle co za temat masz;>?

[ Dodano: 27-05-2011, 23:43 ]
koszmarek napisał/a:
ja jutro mam dzień z licencjatem :) Mam zamiar napisać wszystko(prócz rozdziału o muzeach gdzie musze pójść i zobaczyć) :P

heh, no ja miałem niby w piątek już skończyć całą część praktyczną - ale kurde robie wszystko inne byle nie to - czy to budowa garażu lub podjazdu albo jakieś duperele przy miśku masakra też to masz? xD - dlatego po nocach siedze :P :roll:

vendetta - 27-05-2011, 23:58

Juiceman napisał/a:
No ja tak samo dlatego porzuciłem rozdział odnośnie teorii przelazłem do praktyki, a jak będzie wena to z teorią powalczę. Agata pisz magistra nie marudź, a w ogóle co za temat masz;>?

"Podpis elektroniczny w teorii i praktyce "(tym się zajmuję w pracy), ale tak mi ta praca idzie, że chyba zmienię :) A Ty o czym piszesz?

Juiceman - 28-05-2011, 00:07

Ciekawy temacik ; ) U mnie z kolei na tapecie jest Charakterystyka zarządzania procesami w Biurze Obsłudze Klienta firmy logistyczno-spedycyjnej czyli odwołanie co KAM tam robi xD analizy procedury i duperele bleh.
gulgulq - 28-05-2011, 08:08

wstałem :)
pamar - 28-05-2011, 08:11

zaspałem ale też..
gulgulq napisał/a:
wstałem

sieegurd - 28-05-2011, 09:05

pamar napisał/a:
zaspałem ale też..
gulgulq napisał/a:
wstałem

Normalnie rozpusta :) Nie pamiętam kiedy pospałem do 8 :D Nawet wesela tyle nie odsypiałem :D

mabda - 28-05-2011, 10:05

tez wstalam, aczkolwiec bylo mega ciezko. impreza sluzbowa udana, ale afterparty wymiotlo :D
Aga - 28-05-2011, 10:20

a Ty miałaś spać!!!! żebyś miała siłę na wieczór :P
mabda - 28-05-2011, 10:28

Agus, wrocilam do domu po 20, wiec mialam czas na spanie :D chociaz dzisiaj alko nie rusze chyba u Was :P a przynajamniej nie tyle co wczoraj :D
wyderka - 28-05-2011, 10:41

że mam wolne i tradycyjnie jak mam wolne to leje :evil:

[ Dodano: 28-05-2011, 11:06 ]
ze zapomniałem dodać ze od pewnego czasu znów jeżdżę lancerkem którego miałem :mrgreen: :mrgreen:

BUBU - 28-05-2011, 12:06

mabda napisał/a:
Agus, wrocilam do domu po 20, wiec mialam czas na spanie :D chociaz dzisiaj alko nie rusze chyba u Was :P a przynajamniej nie tyle co wczoraj :D

Taa już widzę jak się na widok karmelówki krzywisz :badgrin: :mrgreen: :mrgreen: