To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

JacekeR - 08-06-2012, 12:00

offca napisał/a:
A TV Trwam nie odbierasz? Toż to piracka stacja i wszędzie ma zasięg Jak RM, wszystkie radia mają zakłócenia, a tu czyste nadawanie

Nie nie mam . ale chodziło mi o transmisję z EURO.A te stacje tego nie nadają.

offca - 08-06-2012, 12:33

JacekeR napisał/a:
offca napisał/a:
A TV Trwam nie odbierasz? Toż to piracka stacja i wszędzie ma zasięg Jak RM, wszystkie radia mają zakłócenia, a tu czyste nadawanie

Nie nie mam . ale chodziło mi o transmisję z EURO.A te stacje tego nie nadają.

Wiem, wiem, tylko odbierasz różne kanały, a akurat tego nie, aż dziwne, bo na wszystkich antenach naziemnych itp. można :D Chociaż była afera, że nie dostali koncesji na nadawanie cyfrowe, więc może dlatego nie ma ;)

Jak tam przygotowania do meczu :mrgreen:

Galancior94 - 09-06-2012, 12:00

A no i wróciłem z wycieczki. Mecz obejrzany w barze w Międzyzdrojach, wynik 1-1, poprostu masakra. W 1 połowie jeszcze dobrze grali nasi, ale w 2 popełnili błąd ze straconą bramką. 10 na 11, a oni stracili bramke, ale chociaż dobrze, że karnego wybronił ;) A połowy czwartku to nie pamiętam xD
A Galuś nadal stoi i czeka na zrobienie wydechu :(

volve - 09-06-2012, 12:59

Witam!

Ale dzisiaj cisza tutaj...

Jeszcze długo przed Euro bałem się, że coś się Szczęsnemu przytrafi i nie będziemy mieli odpowiedniej klasy bramkarza. Smuda obrażony na Boruca postanowił go nie brać(choć ten przepraszał) i teraz może się to źle skończyć. Tytoń mimo obrony karnego nie jest jeszcze tak ogranym bramkarzem jak Boruc i Szczęsny. Mam nadzieję, że jednak nie skończy się to dla nas źle i przy odrobinie szczęścia wyjdziemy z grupy ;)

Olek - 09-06-2012, 13:13

Tomek, trzeba być dobrej myśli, jakieś wizualizacje itp. :twisted: A tak na serio, to Szczęsny nie powinien wylecieć, żółta kartka by w zupełności wystarczyła + karny. Ale mówili, że ten sędzia się nie szczypie, jak coś mu nie pasuje to wali kartkami, ale dlaczego aż czerwona :?: :twisted:

Nas dziś jednak u Jacka nie będzie, jedziemy do Pyrzyc już o 15, bo Piotrek ma na 18 nauki dla rodziców i chrzestnych :P Bo księdzu nie wystarczy to, że sam chrzcił dziecko w listopadzie i miał takie same "nauki".

Idę nas pakować

volve - 09-06-2012, 14:43

Olek napisał/a:
Tomek, trzeba być dobrej myśli, jakieś wizualizacje itp.

Wiesz, licząc że Ruskie pojadą wszystkich, to "wystarczy" wygrana z Czechami... ;)

Olek napisał/a:
A tak na serio, to Szczęsny nie powinien wylecieć, żółta kartka by w zupełności wystarczyła + karny. Ale mówili, że ten sędzia się nie szczypie, jak coś mu nie pasuje to wali kartkami, ale dlaczego aż czerwona

Zawodnik wychodził na czystą pozycje, gdyby Szczęsny przy tym ustawieniu nie sfaulował, to byłaby bramka. Także niestety czerwona zasłużona :(

Olek napisał/a:
Nas dziś jednak u Jacka nie będzie, jedziemy do Pyrzyc już o 15, bo Piotrek ma na 18 nauki dla rodziców i chrzestnych

Nie widziałem, aby jakoś się sytuacja z grilem u Jacka rozwijała, więc sądzę że nie aktualne...

Olek napisał/a:
Bo księdzu nie wystarczy to, że sam chrzcił dziecko w listopadzie i miał takie same "nauki".

Ciesz się, że to nie przedmałżeńskie :D :P Kolega z pracy jesienią brał ślub i musiał niestety odbyć te nauki...co się nasłuchał o kalendarzyku, badaniu śluzu... :mrgreen: :mrgreen:

Yoshiko - 09-06-2012, 15:02

volve napisał/a:
Olek napisał/a:
Nas dziś jednak u Jacka nie będzie, jedziemy do Pyrzyc już o 15, bo Piotrek ma na 18 nauki dla rodziców i chrzestnych

Nie widziałem, aby jakoś się sytuacja z grilem u Jacka rozwijała, więc sądzę że nie aktualne...

my także odpadamy
priorytet AUTO musi na jutro być sprawne :|

Galancior94 - 09-06-2012, 16:52

Yoshiko, A to który dostał strzała od zwierza ? Tylko nie mów, że twój Avance :(
volve - 09-06-2012, 17:12

Nie, Avance'm jeździ Yoshiko, a to nie ona w rodzinie ma kolizje :mrgreen: :p
Galancior94 - 09-06-2012, 17:23

volve, A no to dobrze, że nie Avance. No i wiem, że to jej mąż miał kolizję, ale wiesz, myślałem że mają tylko jednego Gala. No i dobrze że Pawlosowi się nic nie stało ;)
volve - 09-06-2012, 17:35

W sumie obecnie póki co to mają chyba 3 Gale :mrgreen:
Galancior94 - 09-06-2012, 17:43

volve napisał/a:
W sumie obecnie póki co to mają chyba 3 Gale :mrgreen:

Takim to się powodzi ;) Mają może EAxW srebrnego po lifcie (tzn zderzaki po liftowe) w srebrnym kolorze ?

volve - 09-06-2012, 17:56

Z tego co pamiętam, to srebrny jest jedynie Avance Yoshiko ;)
Galancior94 - 09-06-2012, 19:01

A no to nie wiem kto to, bo pomyślałem, że może to ktoś z nich ;)
Yoshiko - 09-06-2012, 21:44

mi poki co to na parkingu pod domem ktos zarysowal moj piekny przedni zderzak
:evil: