Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Jackall - 23-02-2013, 20:37
Na wstępie chciałem przeprosić, że dopiero dziś znalazłem czas na wrzucenie fotek...
Było ich trochę i po surowej selekcji (czyt. cenzurze o imieniu Agnieszka) są już dostępne na ftp
sveno napisał/a: | Właśnie, kto ma te "mało inteligentne i totalnie dziecinne" zdjęcia? | Czy to masz na myśli?
Wojciech Bogacz napisał/a: | Ogień mi w oczach stanął a potem trochę dech jakoś tak spłyciło po zażyciu tego preparatu hehe. | Oj w Twoich oczach na pewno coś niepokojącego się pojawiło...
A tu grupowe (chociaż nie w komplecie )
mAGDA napisał/a: | Jackalla zdjęcia -sodoma i gomora, Aga mi kilka przesłała | O przepraszam bardzo!!!! Ja tylko naciskałem migawkę... Co Wy robiliście to już nie moja wina
Bizi78 - 24-02-2013, 09:27
A ja tam żadnej sodomy i gomory nie widziałem, chyba że była ostra cenzura .
Czyli teraz czas pogonić BUBA aby wrzucił fotki .
JCH - 24-02-2013, 10:46
Bubu.... fotki
Aga - 24-02-2013, 11:56
<edit>
są tam gdzie są
kto zdążył zapisać linka ten ma - inni nie mają dostępu
a swoją drogą żadnych rewelacji tam nie widzę więc, moim zdaniem, nie ma czego ukrywać
nawet cenzura nie była potrzebna
grzeczni byliście
Jackall - 24-02-2013, 12:04
Aga, zdjęcia miały być na ftp a nie na ogólnodostępnym
sveno - 24-02-2013, 12:09
Jackall napisał/a: | Czy to masz na myśli?
| tego nie pamiętam, chodziło mi o inne, ale to też dobre
Jackall - 24-02-2013, 12:14
sveno napisał/a: | tego nie pamiętam | hmm... to dziwne bo sam takie zaproponowałeś
sveno napisał/a: | chodziło mi o inne | przypuszczam, że o przed ostatnie z mojego katalogu
bongo_22 - 24-02-2013, 14:22
sveno napisał/a: | Jackall napisał/a: | Czy to masz na myśli?
| tego nie pamiętam, chodziło mi o inne, ale to też dobre |
Tego też nie pamiętam ale widziałem jak to następne było robione na filmiku od Biziego. Mam nadzieję, że przedostatnie z katalogu Jackalla to naprawdę ostatnie z tego wieczoru Nie lubię coli light
sveno - 24-02-2013, 15:04
bongo_22, odrazu powiem, że nie było żadnych teorii spiskowych typu "spić warszawiaka" itp. po prostu pić to trzeba umieć, a żelazną zasadą każdej imprezy jest: "nie odpadaj pierwszy"
zdjęcia i filmy na ftp i nie powinny wyciec do netu także jak powiedział klasyk: "spokojna Twoja rozczochrana"
bongo_22 - 24-02-2013, 15:22
sveno napisał/a: | pić to trzeba umieć |
to trochę nie tak - trzeba wiedzieć kiedy przestać. Ale jak się to robi w fajnym towarzystwie, to ograniczniki wyłączają się nie wiadomo kiedy
sveno napisał/a: | a żelazną zasadą każdej imprezy jest: "nie odpadaj pierwszy" |
Sądząc po ilości osób na zdjęciu, to nie byłem pierwszy, tyle tylko, że reszta była już w swoich łóżeczkach, a ten fotel był strasznie wygodny
Za rok będzie poprawa formy
komarsnk - 24-02-2013, 15:27
bongo_22 napisał/a: | Sądząc po ilości osób na zdjęciu, to nie byłem pierwszy, tyle tylko, że reszta była już w swoich łóżeczkach |
Dobra dobra Tyle tylko, że niektóre osoby nie znalazły się w łóżeczkach z powodu "zmęczenia" lecz... zmęczenia...
bongo_22 napisał/a: |
Za rok będzie poprawa formy |
Tak - potwierdzam
I nie będzie żadnego powrotu przez Słowację bo przez to ominęło nas zdjęcie grupowe
bongo_22 - 24-02-2013, 15:30
komarsnk napisał/a: |
Dobra dobra Tyle tylko, że niektóre osoby nie znalazły się w łóżeczkach z powodu "zmęczenia" lecz... zmęczenia...
|
A u niektórych nastąpiło połączenie jednego i drugiego - narty są dosyć męczące
komarsnk - 24-02-2013, 15:36
bongo_22 napisał/a: | komarsnk napisał/a: |
|
A u niektórych nastąpiło połączenie jednego i drugiego - narty są dosyć męczące |
OK - wybroniłeś się
Jackall - 24-02-2013, 20:14
bongo_22 napisał/a: | Tego też nie pamiętam | Ty nie masz prawa tego pamiętać
bongo_22 napisał/a: | Mam nadzieję, że przedostatnie z katalogu Jackalla to naprawdę ostatnie z tego wieczoru | Chyba tak
sveno napisał/a: | odrazu powiem, że nie było żadnych teorii spiskowych typu "spić warszawiaka" | Nie było????
Aga napisał/a: | a swoją drogą żadnych rewelacji tam nie widzę więc, moim zdaniem, nie ma czego ukrywać | A jakich "rewelacji" się tam spodziewałaś?
Aga napisał/a: | grzeczni byliście | Nie widziałaś wszystkich zdjęć...
Cloe - 24-02-2013, 20:27
A może wszyscy robili normalne a Ty jakieś takie nieprzyzwoite, że i cenzura była potrzebna
|
|
|