Sport - Inne - Wyniki typera - generalka
McDoune - 23-02-2007, 01:48
No i kurczę utknąłem i dopiero udało mi się wrócić do domu i zdaję się będę pierwszą ofiarą -2
Sorry harp i gumas
Anonymous - 23-02-2007, 10:18
Czy jak powiem, że mi przykro to będzie jakieś pocieszenie? Szczerze mówię
... a poza tym co to dla Ciebie 2 pkty grupa pościgowa będzie miała łatwiej
harpagan - 23-02-2007, 12:08
McDoune napisał/a: | No i kurczę utknąłem i dopiero udało mi się wrócić do domu i zdaję się będę pierwszą ofiarą -2
Sorry harp i gumas |
No to ladnie
Nie dosc ze kolejka bez 2 meczy sie zapowiada to jeszcze sasiad nawalil
gumas liczymy na hattrick
sruba - 23-02-2007, 13:04
heh, a Pasy w oslabieniu chyba zagraja, bo Nescik do tej pory nie typowal...
Hubeeert - 23-02-2007, 13:15
Sruba napisał/a: | heh, a Pasy w oslabieniu chyba zagraja, bo Nescik do tej pory nie typowal... |
W takim razie proponuje zeby Zespol dwa razy w ciagu sezonu mial awaryjnie mozliwosc dobrania rezerwowego zawodnika. Czasem gowno sie zdarza. Czlowiekiem trzeba byc.
sruba - 23-02-2007, 13:33
Hubeeert napisał/a: | W takim razie proponuje zeby Zespol dwa razy w ciagu sezonu mial awaryjnie mozliwosc dobrania rezerwowego zawodnika. Czasem *cenzura* sie zdarza. Czlowiekiem trzeba byc. |
nie zgadzam sie
byla mowa od samego poczatku o tym, ze sklady sa niezmienne przez caly sezon i w wypadku nietypowania jedengo (lub wiecej zawodnikow) druzyna gra w oslabieniu.
wiem o tym, ze zdarzaja sie rozne wypadki, ale... life is brutal...
McDoune - 23-02-2007, 13:44
ja tez popieram Śrubę (mimo że sam na tym stracę) albo się umawiamy i wprowadzamy jakieś zasady i z całą stanowczością je egzekwujemy, albo umówmy się że typujemy do pierwszego meczu. Zobaczcie ja dostanę -2 za półtorej godziny które spędziłem w rozjazdach, bez dostępu do kompa, ale cóż mogłem na przykład wytypować w środę a nie zostawiać to na czwartkowy wieczór
Anonymous - 23-02-2007, 13:53
McDoune swietnie to powiedzial na wlasnym przykladzie .... Cala druzyna musi sie troszczyc o to czy wszyscy czlonkowie zatypowali , wiadomo ze jakies sytuacje losowe moga sie wydarzyc i jedna osoba nie bedzie mogla zatypowac ale jezeli ktos zapomni to przykro sie mowi i gra sie toczy dalej
sruba - 23-02-2007, 13:58
Cytat: | ale cóż mogłem na przykład wytypować w środę a nie zostawiać to na czwartkowy wieczór |
i o to mi wlasnie chodzi.
nie typujemy przez 2 godziny, tylko 4 i pol dnia, bo zestaw na nastepna kolejke, jest juz w niedziele poznym wieczorem.
poza tym, skoro ustalilismy reguly zabawy i kazdy je zaakceptowal, to sie ich trzymajmy...
Anonymous - 23-02-2007, 14:16
Sruba napisał/a: | poza tym, skoro ustalilismy reguly zabawy i kazdy je zaakceptowal, to sie ich trzymajmy... |
i tej wersji się trzmymajmy
Już była o tym mowa i w zasadzie nie ma co wracać do tematu. Regulamin Śruba ustalił i wszyscy w ten czy inny sposób na niego przystali.
... chociaż nie jestem bezstronny w tym przypadku
powodzenia w tej kolejce (szczególnie FTM! )
Reba - 23-02-2007, 14:17
Sruba napisał/a: | jezeli zagraja - to super, jak nie - to bedziemy mieli dwa mecze mniej.
nie bede teraz rozyslal wiadomosci, bo to nie ma sensu - nie kazdy zdazy, nie kazdy odbierze wiadomosc, itd...
a druzynowke ew. mozemy przelozyc. mamy kilka kolejek w zapasie |
Śruba, czy w związku z tym, że 2 mecze pewnie wypadną będzie rozgrywana drużynówka Lepiej to ustalić przed rozpoczęciem pierwszego meczu
Osobiście jestem za tym, żeby ta kolejka była rozegrana. Będzie ciekawie
Marcin-Krak - 23-02-2007, 14:26
McDoune napisał/a: | No i kurczę utknąłem i dopiero udało mi się wrócić do domu i zdaję się będę pierwszą ofiarą -2 |
Utknąłeś hmmm - a ja słyszałem ze to prędzej u Sruby, ył jakiś paraliż komunikacyjny .
Sruba, mam pytanie - chyba go nie było.
Otóż czy jeśli np wyślę swoje typy w poniedziałek i np do czwartku w jakiejś drużynie np ktoś złapie kontuzję, odejdzie trener itp, itd - można zmienić swoje typy
sruba - 23-02-2007, 14:41
Reba napisał/a: | Osobiście jestem za tym, żeby ta kolejka była rozegrana |
i ja tez.
mielismy wyniki po 4:4, 4:3 to moze teraz beda 0:0
[ Dodano: 23-02-2007, 14:44 ]
Marcin-Krak napisał/a: | można zmienić swoje typy |
teoretycznie tak, chociaz wolalbym, zeby napisac wszystkie typy jeszcze raz od nowa.
zeby nie bylo posadzen o walki itd. czyli, zeby posty z typami byly nieedytowane. oczywiscie jestem w stanie stwierdzic kiedy nastapila edycja, ale mniej roboty (dla mnie oczywiscie ), bedzie w momencie, kiedy jeszcze raz napiszesz wszystkie typy (juz po poprawieniu (jednego, czy kilku spotkan), z zaznaczeniem, by poprzednie anulowac.
[ Dodano: 23-02-2007, 14:47 ]
ps. panowie z Pasow - scigajcie Nescika - moze jeszcze zdarzy i straci tylko 2 punkty, a nie cala kolejke
[ Dodano: 23-02-2007, 14:48 ]
psps. dzisiaj dwa meczyki:
20:30 Stuttgart - Hertha
20:30 Utrecht - NEC Nijmegen
Anonymous - 23-02-2007, 18:11
z tą zmianą typów to mi się nie podoba
po 1-sze: zrobi się młyn bo kazdy zacznie zmieniać jak stare baby niezdecydowany
po 2-gie; po to sa 4 dni coby przemysleć sprawę a nie skakać z kwiatka na kwiatek
po 3-cie :dla mnie taka furtka to podejrzenie o potencjalne wałki
Śruba proszę nie zmieniajmy zasad w trakcie sezonu,po zakończeniu mozemy sie zastanowić co ulepszyć, howgh!
sruba - 23-02-2007, 18:32
arek 69 napisał/a: | Śruba proszę nie zmieniajmy |
w sumie masz racje.
nie zmieniamy typow !
|
|
|