To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT IV

Jaro1974 - 21-02-2012, 11:14

Zdecydowanie i Renata by nas do porządku nie przywoływała :twisted: :wink:
Seichan - 21-02-2012, 11:22

Jaro1974 napisał/a:
Od was z Lublina wychodzi 256 kilometrów i czas przejazdu 4.40 h.

Jarku, nie wziąłeś pod uwagę:
1. popsucia się w różnych miejscach 3 posiadanych przez naszą kolumnę gps-ów, a przez to:
- zwiedzania parkingu w Przysusze
- próby podjętej przez gps, abyśmy zrobili kółeczko (a i tak ok. 20 km nadłożyliśmy)
- zatrzymywania się celem ustalenia dalszego kierunku jazdy (i te doły, w które nas wpakował gps, gdzie nie dało się jechać więcej niż 10-20 km/h)
- przejazdu przez Bełchatów (znów ten gps), a mieliśmy to miasto minąć bokiem
2. ruchu wahadłowego gdzieś na trasie
3. przystanków na tankowanie, dotankowanie, dokarmianie itp.
4. omijania Opoczna ze względu na przebudowę dróg
5. powrotu w samym środku pokazów lotniczych w Radomiu
6. kamyka, który trafił w szybę Sonera

Możliwe, że cos pominęłam :badgrin:

Jaro1974 - 21-02-2012, 11:48

Seichan napisał/a:
Jarku, nie wziąłeś pod uwagę:
1. popsucia się w różnych miejscach 3 posiadanych przez naszą kolumnę gps-ów, a przez to:
- zwiedzania parkingu w Przysusze
- próby podjętej przez gps, abyśmy zrobili kółeczko (a i tak ok. 20 km nadłożyliśmy)
- zatrzymywania się celem ustalenia dalszego kierunku jazdy (i te doły, w które nas wpakował gps, gdzie nie dało się jechać więcej niż 10-20 km/h)
- przejazdu przez Bełchatów (znów ten gps), a mieliśmy to miasto minąć bokiem
2. ruchu wahadłowego gdzieś na trasie
3. przystanków na tankowanie, dotankowanie, dokarmianie itp.
4. omijania Opoczna ze względu na przebudowę dróg
5. powrotu w samym środku pokazów lotniczych w Radomiu
6. kamyka, który trafił w szybę Sonera

Możliwe, że cos pominęłam :badgrin:

Renato w tym roku nie przewidujemy takich atrakcji jak zabłądzenie. Wahadeł teraz też nie ma dodatkowo jest obwodnica Opoczna która znacznie skraca czas przejazdu a i Bełchatów też wielokrotnie objeżdżałem więc problemu nie będzie. Zostaje samo dotankowanie pojazdów. A i pokazów w tym roku nie ma w Radomiu. Więc myślę że w granicach 4.30 jesteśmy w stanie zrobić.

[ Dodano: 21-02-2012, 13:53 ]
No i cicho się zrobiło :shock:

Seichan - 21-02-2012, 14:51

Ja już siedzę w zaciszu domowym ;)
Młody siedzi na chorobowym w domu. Dziś sobie samodzielnie przystrzygł grzywkę, bo uznał, że była za długa :roll: Nie muszę dodawać, że włosy obciął przy samej skórze, a ja się teraz głowię, jaką mu fryzurę zrobić, żeby nie było widać jego fryzjerskiej działalności :roll:

plecho1 - 21-02-2012, 14:52

Witam Wszystkich.
Ciekawy artykuł:
Przedsiębiorca z Piotrkowa Trybunalskiego: “Wypowiedziałem umowę ZUS-owi”
http://www.bibula.com/?p=52258

Yoshiko - 21-02-2012, 14:57

Seichan napisał/a:
jaką mu fryzurę zrobić, żeby nie było widać jego fryzjerskiej działalności :roll:

na gel na gel :wink:
swoją drogą chyba nie ma takiego dziecka które by sobie nie obcięło samodzielnie grzywki :twisted:

Mario - 21-02-2012, 15:28

Renato nie jest źle, ja pamiętam chciałem się ogolić (mając jakieś 5-7 lat :twisted: )
I ogoliłem sobie pół brwi 8)

radek79 - 21-02-2012, 17:20

dzień dobry w końcu wolne
Seichan - 21-02-2012, 17:41

plecho1 napisał/a:
Witam Wszystkich.
Ciekawy artykuł:
Przedsiębiorca z Piotrkowa Trybunalskiego: “Wypowiedziałem umowę ZUS-owi”
http://www.bibula.com/?p=52258

Ciekawa jestem, jaki będzie tego finał. Bo nie wierzę, że takie "wypowiedzenie" odniosło jakikolwiek skutek w postaci nie naliczania składek dla tego przedsiębiorcy. To są postulaty de lege ferenda, a bez zmiany prawa niewiele da się zdziałać.

patriotazz - 21-02-2012, 18:37

Dobry wieczór wszystkim, a i ja juz w domowym może nie zaciszu ale napewno w domku:)
matunio20 - 21-02-2012, 19:39

Siemka

Mam pytanie do was, czy w Lublinie jeżdżą jeszcze jelcze m11??

o takie o:

Bardzo lubie te autobusy, a z Zamościa wycofali ostatnie dwie sztuki, zostały podobne, ale to nie jest to samo....
są czy nie? bo na wakacjach może przyjade na spota, to bym się też tą komunikacją przejechał...
u nas niestety nowe many wyparły te wozy ;p

_Slawek_ - 21-02-2012, 19:54

matunio20 Nie interesujemy się komunikacją miejską dopóki nie zaczną tam jeździć takie autobusy:

PS
Twoje ulubione jelcze jeszcze się trafiają ;)

matunio20 - 21-02-2012, 19:56

_Slawek_ napisał/a:
Nie interesujemy się komunikacją miejską dopóki nie zaczną tam jeździć takie autobusy:

nie no takim by pośmigał :D

_Slawek_ napisał/a:
Twoje ulubione jelcze jeszcze się trafiają

;] to dobrze. dzięki :) bo w Zamościu sprzedali ostatnie...

winnipool - 21-02-2012, 20:24

Lubelskie MPK posiada jeszcze 33szt. Jelcza M11. Biorąc pod uwagę fakt, iż ostatnim rokiem produkcji M11 był chyba 1990, począwszy od bodajże '58 to pewnie będą coraz mniej wykorzystywane.
plecho1 - 21-02-2012, 20:41

Seichan napisał/a:

Ciekawa jestem, jaki będzie tego finał. Bo nie wierzę, że takie "wypowiedzenie" odniosło jakikolwiek skutek w postaci nie naliczania składek dla tego przedsiębiorcy. To są postulaty de lege ferenda, a bez zmiany prawa niewiele da się zdziałać.

Raczej też nie wróżę mu powodzenia ale jak napisał, chce być kamyczkiem rozpoczynającym lawinę...