Lubelskie - Lubelskie OT IV
Jaro1974 - 21-02-2012, 11:14
Zdecydowanie i Renata by nas do porządku nie przywoływała
Seichan - 21-02-2012, 11:22
Jaro1974 napisał/a: | Od was z Lublina wychodzi 256 kilometrów i czas przejazdu 4.40 h. |
Jarku, nie wziąłeś pod uwagę:
1. popsucia się w różnych miejscach 3 posiadanych przez naszą kolumnę gps-ów, a przez to:
- zwiedzania parkingu w Przysusze
- próby podjętej przez gps, abyśmy zrobili kółeczko (a i tak ok. 20 km nadłożyliśmy)
- zatrzymywania się celem ustalenia dalszego kierunku jazdy (i te doły, w które nas wpakował gps, gdzie nie dało się jechać więcej niż 10-20 km/h)
- przejazdu przez Bełchatów (znów ten gps), a mieliśmy to miasto minąć bokiem
2. ruchu wahadłowego gdzieś na trasie
3. przystanków na tankowanie, dotankowanie, dokarmianie itp.
4. omijania Opoczna ze względu na przebudowę dróg
5. powrotu w samym środku pokazów lotniczych w Radomiu
6. kamyka, który trafił w szybę Sonera
Możliwe, że cos pominęłam
Jaro1974 - 21-02-2012, 11:48
Seichan napisał/a: | Jarku, nie wziąłeś pod uwagę:
1. popsucia się w różnych miejscach 3 posiadanych przez naszą kolumnę gps-ów, a przez to:
- zwiedzania parkingu w Przysusze
- próby podjętej przez gps, abyśmy zrobili kółeczko (a i tak ok. 20 km nadłożyliśmy)
- zatrzymywania się celem ustalenia dalszego kierunku jazdy (i te doły, w które nas wpakował gps, gdzie nie dało się jechać więcej niż 10-20 km/h)
- przejazdu przez Bełchatów (znów ten gps), a mieliśmy to miasto minąć bokiem
2. ruchu wahadłowego gdzieś na trasie
3. przystanków na tankowanie, dotankowanie, dokarmianie itp.
4. omijania Opoczna ze względu na przebudowę dróg
5. powrotu w samym środku pokazów lotniczych w Radomiu
6. kamyka, który trafił w szybę Sonera
Możliwe, że cos pominęłam |
Renato w tym roku nie przewidujemy takich atrakcji jak zabłądzenie. Wahadeł teraz też nie ma dodatkowo jest obwodnica Opoczna która znacznie skraca czas przejazdu a i Bełchatów też wielokrotnie objeżdżałem więc problemu nie będzie. Zostaje samo dotankowanie pojazdów. A i pokazów w tym roku nie ma w Radomiu. Więc myślę że w granicach 4.30 jesteśmy w stanie zrobić.
[ Dodano: 21-02-2012, 13:53 ]
No i cicho się zrobiło
Seichan - 21-02-2012, 14:51
Ja już siedzę w zaciszu domowym
Młody siedzi na chorobowym w domu. Dziś sobie samodzielnie przystrzygł grzywkę, bo uznał, że była za długa Nie muszę dodawać, że włosy obciął przy samej skórze, a ja się teraz głowię, jaką mu fryzurę zrobić, żeby nie było widać jego fryzjerskiej działalności
plecho1 - 21-02-2012, 14:52
Witam Wszystkich.
Ciekawy artykuł:
Przedsiębiorca z Piotrkowa Trybunalskiego: “Wypowiedziałem umowę ZUS-owi”
http://www.bibula.com/?p=52258
Yoshiko - 21-02-2012, 14:57
Seichan napisał/a: | jaką mu fryzurę zrobić, żeby nie było widać jego fryzjerskiej działalności |
na gel na gel
swoją drogą chyba nie ma takiego dziecka które by sobie nie obcięło samodzielnie grzywki
Mario - 21-02-2012, 15:28
Renato nie jest źle, ja pamiętam chciałem się ogolić (mając jakieś 5-7 lat )
I ogoliłem sobie pół brwi
radek79 - 21-02-2012, 17:20
dzień dobry w końcu wolne
Seichan - 21-02-2012, 17:41
plecho1 napisał/a: | Witam Wszystkich.
Ciekawy artykuł:
Przedsiębiorca z Piotrkowa Trybunalskiego: “Wypowiedziałem umowę ZUS-owi”
http://www.bibula.com/?p=52258 |
Ciekawa jestem, jaki będzie tego finał. Bo nie wierzę, że takie "wypowiedzenie" odniosło jakikolwiek skutek w postaci nie naliczania składek dla tego przedsiębiorcy. To są postulaty de lege ferenda, a bez zmiany prawa niewiele da się zdziałać.
patriotazz - 21-02-2012, 18:37
Dobry wieczór wszystkim, a i ja juz w domowym może nie zaciszu ale napewno w domku:)
matunio20 - 21-02-2012, 19:39
Siemka
Mam pytanie do was, czy w Lublinie jeżdżą jeszcze jelcze m11??
o takie o:
Bardzo lubie te autobusy, a z Zamościa wycofali ostatnie dwie sztuki, zostały podobne, ale to nie jest to samo....
są czy nie? bo na wakacjach może przyjade na spota, to bym się też tą komunikacją przejechał...
u nas niestety nowe many wyparły te wozy ;p
_Slawek_ - 21-02-2012, 19:54
matunio20 Nie interesujemy się komunikacją miejską dopóki nie zaczną tam jeździć takie autobusy:
PS
Twoje ulubione jelcze jeszcze się trafiają
matunio20 - 21-02-2012, 19:56
_Slawek_ napisał/a: | Nie interesujemy się komunikacją miejską dopóki nie zaczną tam jeździć takie autobusy: |
nie no takim by pośmigał
_Slawek_ napisał/a: | Twoje ulubione jelcze jeszcze się trafiają |
;] to dobrze. dzięki bo w Zamościu sprzedali ostatnie...
winnipool - 21-02-2012, 20:24
Lubelskie MPK posiada jeszcze 33szt. Jelcza M11. Biorąc pod uwagę fakt, iż ostatnim rokiem produkcji M11 był chyba 1990, począwszy od bodajże '58 to pewnie będą coraz mniej wykorzystywane.
plecho1 - 21-02-2012, 20:41
Seichan napisał/a: |
Ciekawa jestem, jaki będzie tego finał. Bo nie wierzę, że takie "wypowiedzenie" odniosło jakikolwiek skutek w postaci nie naliczania składek dla tego przedsiębiorcy. To są postulaty de lege ferenda, a bez zmiany prawa niewiele da się zdziałać. |
Raczej też nie wróżę mu powodzenia ale jak napisał, chce być kamyczkiem rozpoczynającym lawinę...
|
|
|