Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Bartek - 03-06-2010, 10:27
Zalało nas . Woda na podwórku prawie do kolan, w garażu do połowy łydek. Masakra, do tego zalało stację transformatorową i nie mamy prądu od burzy. Rano trochę lepiej - woda do kostek w domu, ale prądu dalej brak więc wodę wylewamy taczkami.
i_Lolek - 03-06-2010, 11:32
| Rafal_Szczecin napisał/a: | ze wlasnie kupilem najdrozsza w moim zyciu kapuste .
kosztowala 200zl i 5 pkt |
jak za kapuste to sie nie opłaca
ja dałem co prawda pińcet ale za truskawki. nie pamiętam już ile punktów, bo to było rok temu.
trzy dni mi się odbijały.
| Bartek napisał/a: | Zalało nas . Woda na podwórku prawie do kolan, w garażu do połowy łydek. Masakra, do tego zalało stację transformatorową i nie mamy prądu od burzy. Rano trochę lepiej - woda do kostek w domu, ale prądu dalej brak więc wodę wylewamy taczkami. |
ja mieszkam na górce, to akórat tego typu problemy mi sie nie zdarzyły. ale i tak mam buty mokre, bo trawy nie ma kiedy skosić.
Morfi - 03-06-2010, 12:10
.. że udało mi sie wkońcu upić Blondi oczywiscie z pomocą Kuzyna.
Po raz pierwszy w życiu sie tak spiła wkońcu zycie zaczyna się po .... należało jej sie, a Ja sie zaopiekowałem impreza (zwykle jest na odwrót)
Współczuje zalanym i tym którzy stracili pieska
sieegurd - 03-06-2010, 12:22
...że nigdy w życiu nie przeżyłem takiej stypy jak wczoraj Pożegnaliśmy babcię godnie, a ja jeszcze nie wytrzeźwiałem do końca
Współczuję zalanym, również tym po imprezach, tym co stracili kogoś bliskiego i tym co kupują drogą kapustę
gulgulq - 03-06-2010, 18:38
| Bartek napisał/a: | Zalało nas . Woda na podwórku prawie do kolan, w garażu do połowy łydek. Masakra, do tego zalało stację transformatorową i nie mamy prądu od burzy. Rano trochę lepiej - woda do kostek w domu, ale prądu dalej brak więc wodę wylewamy taczkami. |
współczuje Bartku - wiem co to za ból
jak coś trzeba to pisz
koszmarek - 03-06-2010, 18:53
| gulgulq napisał/a: | | jak coś trzeba to pisz |
otóż to. Jak będzie jak to moje dwie łapki są w pogotowiu
gulgulq - 03-06-2010, 19:44
u mnie właśnie rozpętała się burza - pada tak ze świata nie widać
znów nieprzespana noc i czekanie czy będzie fala czy nie
koszmarek - 03-06-2010, 19:45
u nas już z godzine leje
sieegurd - 03-06-2010, 19:51
| gulgulq napisał/a: | | u mnie właśnie rozpętała się burza - pada tak ze świata nie widać |
U nas niedługo się zacznie :/ Z satelity już sygnał nie dochodzi - za czarne chmurzyska
3majcie się tam na zagrożonych terenach!
pawliku - 03-06-2010, 19:53
ech nie straszcie ulewami bo nademną też sie czarno robi ale jeszcze wszystko działa ...
Krzyzak - 03-06-2010, 20:26
zapraszam nad morze - u nas dziś 20 stopni, lekka bryza, jedną małą chmureczkę gdzieś na horyzoncie widziałem...
podobna pogoda na najbliższe dni jest zapowiadana
Cezar - 03-06-2010, 20:28
ze grill moge uznac za udany - jestem najedzony i porzadnie spity
Rafal_Szczecin - 03-06-2010, 20:44
| Cytat: | zapraszam nad morze - u nas dziś 20 stopni, lekka bryza, jedną małą chmureczkę gdzieś na horyzoncie widziałem...
podobna pogoda na najbliższe dni jest zapowiadana |
potwierdzam, wlasnie wrocilem z malej wycieczki z dziwnowka
Marcin-Krak - 03-06-2010, 21:39
Leje... znowu... i to tak, jakby ktoś wiadrami z nieba wodę wylewał
Znowu woda pojawiła się w piwnicy, a już udało się wysuszyć
koszmarek - 03-06-2010, 22:07
coś mi się widzi, że ja dzisiaj nie pośpię... ze dwie burze mi krążą nad osiedlem... :/ a ja mam schizę
|
|
|