Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
akbi - 03-12-2007, 10:36
inferno napisał/a: | A coś mi mówiło, że lepiej nie brać tego służbowego samochodu z letnimi oponami |
inferno, ...fajnie, że nadal żyjesz i że możesz nadal stukać w klawisze ... a teraz zapodaj jakieś fotki tego utka z letnimi oponami
Anonymous - 03-12-2007, 17:17
Widziałem dziś rano Sigmę z pierdzącym (o, pardon: sportowym) tłumikiem...
Anonymous - 03-12-2007, 18:32
Aga napisał/a: | detlef napisał/a: | fajnie macie, śpicie sobie razem.. a co to jest "PT" ? |
chyba "pod tytułem" |
a tak, już BUBU zmienił posta.. jakiś niedomyślny jestem ostatnio..
inferno - 03-12-2007, 21:34
akbi napisał/a: | inferno napisał/a: | A coś mi mówiło, że lepiej nie brać tego służbowego samochodu z letnimi oponami |
inferno, ...fajnie, że nadal żyjesz i że możesz nadal stukać w klawisze ... a teraz zapodaj jakieś fotki tego utka z letnimi oponami |
Akbi: też się cieszę (mimo wszystko). A oto fosa, w którą wpadłem i winowajca, który mnie później wyciągał.
A stąd leciałem
akbi - 04-12-2007, 08:51
inferno napisał/a: | A oto fosa, w którą wpadłem i winowajca, który mnie później wyciągał |
Nie zauważyłeś na drodze tak wielkiej koparki
inferno - 04-12-2007, 09:12
Haha - wery fany Koleś wyjechał z jakiegoś pola i zaczął sobie dłubać w tym prawym rowie, więc spokojnie zacząłem hamować (wszak wiedziałem, że ślisko, a to czerwone gówienko ma letnie kapcie i nie jechałem szybko - na pewno poniżej 100 km/h ) no i przez jakieś 150 metrów leciałem sobie jak na lodowisku (co zresztą częściowo widać na jednym ze zdjęć). Najbardziej zdziwił mnie fakt, że samochód z 2003 r. nie ma ABS-u - ale wtedy akurat już było za późno na refleksje.
saphire - 04-12-2007, 18:43
BEZ ZIMÓWEK o tej porze roku??????????
inferno - 04-12-2007, 18:59
saphire napisał/a: | BEZ ZIMÓWEK o tej porze roku?????????? |
Akurat na to wpływu nie miałem. A musiałem jechać tak czy inaczej. Przy czym tak jak pisałem na początku - czułem w kościach, że tak będzie. Grunt, że nie jest tak źle jak mogłoby być. Mam tylko nadzieję, że ten uraz kolana nie okaże się fatalny w skutkach.
Koton - 04-12-2007, 19:50
Pewnie żadnej koparki nie było, a opony były zimowe. I żeby wstydu się nie najeść że na prostej drodze się wyłożył to dołożył w fotoshopie kopareczke i jest git
Z tym kolanem, to co tak dokładnie się stało?? Coś poważnego?? Masz już diagnoze i zalecenia??
inferno - 04-12-2007, 20:49
Koton, Twoja przenikliwość mnie przeraża
Jeszcze nie wiem dokładnie (na razie najogólniej rzecz biorąc jest to skręcenie kolana). Jutro czeka mnie kolejne badanie. Na razie udało mi się pozbyć tego cholernego gipsu (poszedłem za radą znajomego rehabilitanta) i mam teraz śliczną ortezę połączoną z tzw. tutorem, w której wyglądam jak terminator (ew. Forest Gump ).
Jackie - 04-12-2007, 22:11
....że nasz zawodnik wygrał w Cage Rage swoją pierwszą walkę w MMA. Robert (Paczków) wygrał szybko (1m 43s) i to nie z byle kim bo Mc Sweeny'm (mistrz Europy w kick-boxingu). Strasznie się cieszę, bo bałem się, że nam chłopaka tam zabiją a tu proszę jak fajnie Podobno ma już kolejne propozycje walk w MMA. Trzymajcie kciuki, być może będzie godny reprezentant Polski w MMA
Pozdrawiam
arekp - 04-12-2007, 23:20
... zbyt czesto czytam szybko, tzw. 'z pamieci' przeskakujac znaczace dla kontekstu wyrazy, co niesie za soba jakies niedomowienia w moich odpowiedziach.
Anonymous - 05-12-2007, 10:01
... zie końcie dzisiaj dwa miesiącie i cziaś wymienić mój avatal
Anonymous - 05-12-2007, 13:07
Akbi przestań wklejać swoje fotki i zapodaj Juniora
Krzyzak - 05-12-2007, 17:33
arekp napisał/a: | ... zbyt czesto czytam szybko, tzw. 'z pamieci' przeskakujac znaczace dla kontekstu wyrazy, co niesie za soba jakies niedomowienia w moich odpowiedziach. |
... ze mam to samo
|
|
|