Nasze Miśki - VR4 by roch_27
roch_27 - 10-03-2009, 16:47
... a może tak podwójny wydech zrobić
pozdro
pawliku - 10-03-2009, 17:19
roch_27 napisał/a: | a może tak podwójny wydech zrobić | oo to dopiero by był dzwięk V6
jak tak patrzę na tą szafkę co stoi za tłumikiem , to ten tłumik wydaje się oooooogromny
a tak wogóle to zmiecił by się podwójny wydech??
tosztotomasz - 10-03-2009, 18:10
roch_27 napisał/a: | a może tak podwójny wydech zrobić |
Jeśli tylko by się dało, wcale bym się nie zastanawiał. Właściwie to już od jakiegoś czasu chodzi mi coś takiego po głowie w moim autku.
atsar - 11-03-2009, 13:25
no Piotrek, brakuje Ci jeszcze tylko uzywanej choinki o zapachu kokosowym od malucha BTW wydeszek pierwsza klasa ,a twoj stary wydeszek slyszalem ze idzie do mojego micha pozdro
roch_27 - 11-03-2009, 13:29
atsar napisał/a: | no Piotrek, brakuje Ci jeszcze tylko uzywanej choinki o zapachu kokosowym od malucha | szybciej używanej opony od Stara
atsar napisał/a: | a twoj stary wydeszek slyszalem ze idzie do mojego micha | chciałbyś atsar napisał/a: | wydeszek pierwsza klasa | dokładnie
pozdro
pawela - 11-03-2009, 17:22
roch_27, a masz miejsce w zderzaku na wydech po dwóch stronach? Jak nie trzeba dużo psuć to....
roch_27 - 11-03-2009, 22:57
pawela napisał/a: | roch_27, a masz miejsce w zderzaku na wydech po dwóch stronach? | miejsce może by się znalazło ale trzeba by było wycinać w dolnej części zderzaka
Wyglądało by to mniej więcej tak
Jednak u mnie zostaje pojedynczy exhaust
pozdro
KowaliK - 12-03-2009, 14:24
Roch, jak będziesz jechał do Wrocławia, to przy okazji zapraszam do Żmigrodu na kilka zdjęć...
roch_27 - 23-03-2009, 09:37
KowaliK napisał/a: | Roch, jak będziesz jechał do Wrocławia, to przy okazji zapraszam do Żmigrodu na kilka zdjęć... | hehe dzięki za propozycję - będę o tym pamiętał
pozdro
pawela - 23-03-2009, 11:33
i masz rację, zostaw pojedynczy wydech
Anonymous - 15-05-2009, 22:31
Wpadł do nas w odwiedziny dziś...około 9. Wyjechał pewnie też niewiele przed 21.
Nysan dał radę - podmieniliśmy ori wydech na taki bardzo męski rozmiar 76 w przelocie na dwóch tłumikach. Przyjechała śpiąca-ziewająca królewna a wyjechał kocur - mruczy pięknie a gdy trzeba to pokazuje pazur - ''wszystkim się zdawało, że Wojski przestał grać a to echo grało"
roch_27 - 16-05-2009, 16:25
autoR napisał/a: | Wpadł do nas w odwiedziny dziś...około 9. Wyjechał pewnie też niewiele przed 21. | dokładnie prawie 12 godzin walki ale było warto bo wydech naprawdę wymiata autoR napisał/a: | Nysan dał radę | dał dał - kawał dobrej roboty odwalił Eryk jesteś the best
autoR napisał/a: | mruczy pięknie a gdy trzeba to pokazuje pazur | mruczy, nawet strzela przy odcięciu i do tego pędzi jak szalony Co nie Eryk
Reasumując jestem bardzo zadowolony z wydechu by autoR - z całą pewnością polecam wszystkim. Pełen profesionalizm.
pozdro
NYSAN - 16-05-2009, 18:07
No w końcu się odezwałeś , bo już my z Autorem mieli złe przeczucia tfu tfu
Gal w końcu ma czym pierdnąć, a przy tym naprawdę fajnie mruczy .
Co do osiągów to przez to, że to automat to w aucie przeciążeń aż tak dużych się nie czuje ( chociaż w fotel już wgniata ) , ale miałem okazję widzieć jak się katapultowałeś na wyjeździe od nas , wygląda to rewelacyjnie . wymiata jak wściekły .
roch_27 - 16-05-2009, 19:45
NYSAN napisał/a: | No w końcu się odezwałeś , bo już my z Autorem mieli złe przeczucia tfu tfu | jak wracałem w okolicach Konina na autostradzie widziałem już białe myszki i zjechałem na parking na drzemkę dwugodzinną bo już nie dawałem rady Wolałem nie ryzykować NYSAN napisał/a: | miałem okazję widzieć jak się katapultowałeś na wyjeździe od nas , wygląda to rewelacyjnie . wymiata jak wściekły . | hehe
Eryk wielkie dzięki za super wydech
ps. Przy okazji wymiany wydechu vr4 otrzymał nowe światło przeciwmgielne
pozdro
Matejko - 16-05-2009, 20:14
no no no no, musze napisac ze mialem okazje posluchac, ale pewnie lipny glosnik w telefonie nie przekaze tego co uslysze osobiscie, gratulacje Piotr
|
|
|