To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - VR4 by roch_27

roch_27 - 10-03-2009, 16:47

... a może tak podwójny wydech zrobić :D

pozdro

pawliku - 10-03-2009, 17:19

roch_27 napisał/a:
a może tak podwójny wydech zrobić
oo to dopiero by był dzwięk V6 :twisted:

jak tak patrzę na tą szafkę co stoi za tłumikiem , to ten tłumik wydaje się oooooogromny ;)

a tak wogóle to zmiecił by się podwójny wydech??

tosztotomasz - 10-03-2009, 18:10

roch_27 napisał/a:
a może tak podwójny wydech zrobić

Jeśli tylko by się dało, wcale bym się nie zastanawiał. Właściwie to już od jakiegoś czasu chodzi mi coś takiego po głowie w moim autku.

atsar - 11-03-2009, 13:25

no Piotrek, brakuje Ci jeszcze tylko uzywanej choinki o zapachu kokosowym od malucha :D BTW wydeszek pierwsza klasa :mrgreen: ,a twoj stary wydeszek slyszalem ze idzie do mojego micha :twisted: pozdro
roch_27 - 11-03-2009, 13:29

atsar napisał/a:
no Piotrek, brakuje Ci jeszcze tylko uzywanej choinki o zapachu kokosowym od malucha :D
szybciej używanej opony od Stara :D
atsar napisał/a:
a twoj stary wydeszek slyszalem ze idzie do mojego micha :twisted:
chciałbyś :P
atsar napisał/a:
wydeszek pierwsza klasa :mrgreen:
dokładnie :thumbright:

pozdro

pawela - 11-03-2009, 17:22

roch_27, a masz miejsce w zderzaku na wydech po dwóch stronach? Jak nie trzeba dużo psuć to.... :D
roch_27 - 11-03-2009, 22:57

pawela napisał/a:
roch_27, a masz miejsce w zderzaku na wydech po dwóch stronach?
miejsce może by się znalazło ale trzeba by było wycinać w dolnej części zderzaka :wink:
Wyglądało by to mniej więcej tak

Jednak u mnie zostaje pojedynczy exhaust 8)

pozdro

KowaliK - 12-03-2009, 14:24

Roch, jak będziesz jechał do Wrocławia, to przy okazji zapraszam do Żmigrodu na kilka zdjęć... :D
roch_27 - 23-03-2009, 09:37

KowaliK napisał/a:
Roch, jak będziesz jechał do Wrocławia, to przy okazji zapraszam do Żmigrodu na kilka zdjęć... :D
hehe dzięki za propozycję - będę o tym pamiętał ;)

pozdro

pawela - 23-03-2009, 11:33

i masz rację, zostaw pojedynczy wydech ;)
Anonymous - 15-05-2009, 22:31

Wpadł do nas w odwiedziny dziś...około 9. Wyjechał pewnie też niewiele przed 21.
Nysan dał radę 8) - podmieniliśmy ori wydech na taki bardzo męski rozmiar 76 w przelocie na dwóch tłumikach. Przyjechała śpiąca-ziewająca królewna a wyjechał kocur - mruczy pięknie a gdy trzeba to pokazuje pazur - ''wszystkim się zdawało, że Wojski przestał grać a to echo grało" :mrgreen:

roch_27 - 16-05-2009, 16:25

autoR napisał/a:
Wpadł do nas w odwiedziny dziś...około 9. Wyjechał pewnie też niewiele przed 21.
dokładnie prawie 12 godzin walki ale było warto bo wydech naprawdę wymiata :twisted:
autoR napisał/a:
Nysan dał radę
dał dał - kawał dobrej roboty odwalił :thumbright: Eryk jesteś the best
autoR napisał/a:
mruczy pięknie a gdy trzeba to pokazuje pazur
mruczy, nawet strzela przy odcięciu i do tego pędzi jak szalony :D :supz: Co nie Eryk :lol:

Reasumując jestem bardzo zadowolony z wydechu by autoR :thumbleft: - z całą pewnością polecam wszystkim. Pełen profesionalizm.

pozdro

NYSAN - 16-05-2009, 18:07

No w końcu się odezwałeś , bo już my z Autorem mieli złe przeczucia tfu tfu :wink:
Gal w końcu ma czym pierdnąć, a przy tym naprawdę fajnie mruczy .
Co do osiągów to przez to, że to automat to w aucie przeciążeń aż tak dużych się nie czuje ( chociaż w fotel już wgniata ) , ale miałem okazję widzieć jak się katapultowałeś na wyjeździe od nas , wygląda to rewelacyjnie . :twisted: wymiata jak wściekły .

roch_27 - 16-05-2009, 19:45

NYSAN napisał/a:
No w końcu się odezwałeś , bo już my z Autorem mieli złe przeczucia tfu tfu :wink:
jak wracałem w okolicach Konina na autostradzie widziałem już białe myszki i zjechałem na parking na drzemkę dwugodzinną bo już nie dawałem rady :? Wolałem nie ryzykować
NYSAN napisał/a:
miałem okazję widzieć jak się katapultowałeś na wyjeździe od nas , wygląda to rewelacyjnie . :twisted: wymiata jak wściekły .
hehe :D :toothy7:
Eryk wielkie dzięki za super wydech :thumbright:

ps. Przy okazji wymiany wydechu vr4 otrzymał nowe światło przeciwmgielne :D

pozdro

Matejko - 16-05-2009, 20:14

no no no no, musze napisac ze mialem okazje posluchac, ale pewnie lipny glosnik w telefonie nie przekaze tego co uslysze osobiscie, gratulacje Piotr :)