To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

macior - 11-10-2010, 06:56

Mr V napisał/a:
Pewien jesteś, że szary ?
no tak, stoi między Mogilską a parkingiem "prostopadłym" przed MDKiem, a Twojego Białasa nie widziałem, bo z Grunwaldzkiej zjeżdżam między 14 a 17 więc może nie miałem okazji - nie mniej Pozdrawiam
wolo - 11-10-2010, 20:05

pozdrowienia dla "sasiada" prawdopodobnie z tego samego bloku^^ na ul.Kluczborskiej na krowodrzy,który posiada szara/srebrna carii 1.8 GDI ii jekko przytartym z prawej str. tylnim błotnikiem..;p
ps. tak właśnie myslałem,że to będize ktoś z MM^^ ii okazuje sie ze tak, tylko nie wiem dokładnie kto..
p.s.2 to teraz na parkinku bedą dwie carii ;d lol jedna srebrna druga czerwona/bordowa jak kto woli :)

Marcin-Krak - 11-10-2010, 20:35

wolo napisał/a:
carii 1.8 GTI

To by było coś ciekawego - ale podejrzewam, że to tylko GDI.
A co do właściciela do przychodzi na myśl Mykus - ale to chyba nie do końca te rejony hmmm :roll:

wolo - 11-10-2010, 20:47

sorry, już poprawiłem^^
aa wszystko przez to że GTI to GTI^^ ale GDI też daje radę.. :D

Mr V - 12-10-2010, 11:01

pozdrawiam Maciora, który właśnie stoi na Grunwaldzkiej za blisko przejścia dla pieszych ;)
macior - 14-10-2010, 12:07

Mr V, dziękuję, ja niestety nie widziałem Ciebie, a co do przejścia - teraz też stoję, na razie nie ścigają za to w tym miejscu :roll:
gres - 14-10-2010, 13:22

wolo napisał/a:
pozdrowienia do posiadacza białej lancerki z spoilerem z tyłu,który dziś stala obok KFC na krowodrzy ok. godziny 13-14..
tylko nie wiem czy to jest ktos z forum.. bo obszedełm auto do okoła i nie było żadenj naklejki..tylko dopatrzylem sie wgniecenia styłu na zderzaku..
:) :)

chodzi ci o stare evo właścicielki tego sklepiku na przeciwko kfc ? :P

mystek - 14-10-2010, 16:12

ja z kolei pozdrawiam granatowe Evo 8 widziane z bike'a przed 30minutami skręcające w os. Albertyńskie od strony Carrefoura. Kolesia już kiedyś pozdrawiałem, ale on chyba nie siedzi na forum. Nie widzialem żadnych nalepek, nawet Evo.org.
wolo - 14-10-2010, 20:09

gres napisał/a:
chodzi ci o stare evo właścicielki tego sklepiku na przeciwko kfc ?

wiesz co,to nie było najstarsze evo,ani najmłodsze. może to była VIII-ka..? nie wiem.. albo VI..(ale chyba nowsze od 6ki..)
a co do wlascicielki sklepu to nie wiem..;p stalo na chodniku tuż przed dzwiami KFC(po tej samej str.) ^^

Mr V - 15-10-2010, 10:16

macior, Bo mój misiu na razie stoi w warsztacie bo wymieniam skrzynię i chwilowo prowadze się chryslerem. Czemu nie masz naklejki mitsumaniaków ? :>
gres - 15-10-2010, 10:49

wolo napisał/a:
gres napisał/a:
chodzi ci o stare evo właścicielki tego sklepiku na przeciwko kfc ?

wiesz co,to nie było najstarsze evo,ani najmłodsze. może to była VIII-ka..? nie wiem.. albo VI..(ale chyba nowsze od 6ki..)
a co do wlascicielki sklepu to nie wiem..;p stalo na chodniku tuż przed dzwiami KFC(po tej samej str.) ^^

5 tka :P Jak jeszcze do podstawówki autobusem jeździłem to ono już tam było... jest starsze niż najstarsze bloki na osiedlu :D

mystek - 15-10-2010, 11:01

Pozdrawiam Volvo KarolaGT widziane w standardowym miejscu przy wyjeździe z Armii Krajowej na Bronowicką przy Onecie :) . Widzę, że w końcu wróciłeś na swoje miejsce :P
macior - 15-10-2010, 19:19

Mr V napisał/a:
Czemu nie masz naklejki mitsumaniaków ? :>
bo mi jakoś nie po drodze na spot w niedzielny wieczór
bajdełej: na "naszym" odcinku Grunwaldzkiej ostatnio jakiś lancerek kombi parkuje (taki z przodem od renault thalia :lol: )

Jackall - 16-10-2010, 11:35

pozdrowienia dla ciemnoszarego Galanta EA3W stojącego dziś koło 9.30 na chodniku przy ulicy Kalwaryjskiej. Kolega chyba bardzo lubi silnik GDI skoro na jednym boku ma aż dwa znaczki :P
wolo - 16-10-2010, 17:57

gres napisał/a:
5 tka Jak jeszcze do podstawówki autobusem jeździłem to ono już tam było...

to niech bedzie ii 5-ka ja tam nie wiem... :biggrin: