Nasze Miśki - The Fart - Mała angielska historia motoryzacji by Swinks
pepi - 25-06-2011, 12:19
Krzyzak napisał/a: | robertdg napisał/a: | wentylator włacza się w czasie jazdy |
to mi się jeszcze nie zdarzyło
deejay napisał/a: | Darku to raczej niemozliwe wręcz dziwne , bo w moim E33 wiatrak wieje w strone silnika |
hmmm - czyli możliwe jest, że podczas stłuczki 12 lat temu, ktoś źle zamontował wtyczkę itp...? - muszę to sprawdzić |
nie koniecznie ktoś zle zamontował wtykę, i faktycznie moze obracać sie w innym kierunku przecząc fizyce ale pod jednym warunkiem
nie dam sobie głowy uciac bie nie znam starszych gali ale : na rajdy Evo miały wpisany w soft tzw "sahara setup" dziala to tak ze jesli auto staje to odpalają sie 2 dodatkowe wiatraki ktore wieja odwrotnie niz inne , alaczego ? bo nie maja opory powietrza w czasie jazdy
moge sie mylic ale moze tu tez tak jest ze w czsie jazdy wentylator sie nie włącza bo nie ma takiej potrzeby . ale na postoju zaczyna wyciągać powietrze
pozdrawiam
Krzyzak - 25-06-2011, 22:43
ok - nie jeździłem bordowym od 10 dni i nie miałem okazji sprawdzić
BTW - Tomku, czy może gdzieś tam w UK nie znalazłbyś dla mnie kierownicy do rekina? - w moim kombiaku jest w opłakanym stanie, pomimo małego w sumie przebiegu (180 tkm) - sypie się skóra...
chętnie bym zmienił
swinks_UK - 25-06-2011, 23:22
W garażu u Paula się wala i kurzy kompletna derwniana nardi Torino. W ostatnią sobotę się o nią wywróciłem. Jeszcze mam kompletną MOMO, którą Krzysiek (wszyc) chciał do swego projektu, ale coś mi się wydaje, ze może kiera mu nie będzie potrzebna .
Wszyc - 26-06-2011, 00:16
Jeszcze nie napisałem że nie chce jak oficjalnie będę wiedział co z trupem to powiem heh
Krzyzak - 26-06-2011, 00:26
a nie masz może takiej normalnej? - obszyta skórką, jak w roczniku 2001-2003
może być bez poduszki, to swoją bym przełożył
swinks_UK - 26-06-2011, 09:30
Krzyzak napisał/a: | a nie masz może takiej normalnej? - obszyta skórką, jak w roczniku 2001-2003
może być bez poduszki, to swoją bym przełożył |
Ależ wybrzydza...
Popytam na CVR4 może ktoś kasuje vr4. Ale to będzie Nardi Torino i poduche też musisz mieć bo zwykłą ponoć nie pasuje. Nie wiem czym się różnią...
swinks_UK - 26-06-2011, 09:32
Wszyc napisał/a: | Jeszcze nie napisałem że nie chce jak oficjalnie będę wiedział co z trupem to powiem heh |
To było celem zmotywowania do ciężkiej pracy nad E5xx. Bez obaw Krzychu.
Krzyzak - 26-06-2011, 12:39
he he - podoba mi się kiera jak z aukcji:
http://allegro.pl/galant-...1654241427.html
ale jest za droga
300 zł to wolę wydać w inny sposób
szukam normalnej kiery, skórzanej, bez poduszki, do max. 80 zł
Juiceman - 26-06-2011, 16:04
Hehe a nie chcesz od prelifta zwykłej skórzanej ?xD
swinks_UK - 26-06-2011, 16:59
Nie ma amatora na drewniaka Nardi, to pewnie spytam się i wystawię w "Sprzedam"
Wszyc - 26-06-2011, 17:29
te Nardi są zimne i za chude siedziałem w kumpla galu z taką kierownicą taka sobie wygląda fajnie w trzymaniu szału nie robi żeby jeszcze reszta deski była w galu z prawdziwego drewna nie z plastiku to jo
Juiceman - 26-06-2011, 20:11
swinks_UK napisał/a: | Nie ma amatora na drewniaka Nardi, to pewnie spytam się i wystawię w "Sprzedam" |
Amatorów jest sporo tylko nie koniecznie siedzą na forum xD
fj_mike - 26-06-2011, 21:05
Wszyc napisał/a: | siedziałem w kumpla galu z taką kierownicą |
Napisz przecież, że u mnie
deejay - 26-06-2011, 21:07
Krzyzak napisał/a: | szukam normalnej kiery, skórzanej, bez poduszki, do max. 80 zł |
Pasuje taka ? , ale tylko poduszka Nardi Torino pasuje do niej , bo to kiera od VR4 z ładną skórką oddychającą i mam ją na zbyciu

gigant87 - 26-06-2011, 23:38
Czy kierownica z Gala podejdzie do Carismy?
Widziałem, że niektóre Carismy miały kierownice Nardi, ale nie wiem czy taką samą jak w Galu.
Może ktoś już przerabiał ten temat?
|
|
|