Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg
Lechfan - 05-09-2010, 13:17
ale za to mój jest do Ciebie!
tommay - 07-09-2010, 23:21
he he
Owczar - 08-09-2010, 09:17
Robicie OT Robertowi Ale może w końcu on sam coś napisze o swoim Galancie
robertdg - 08-09-2010, 21:35
Galant jeździ, co prawda rekreacyjnie w okolicach 1200km miesiecznie, tak regularnie, co by nie stał, gdyz auta które stoją się psują (bo ujeżdżam inne szmelcwageny, żabojady i hamerykańce ), od czasu kiedy miałem ziaziu, w zasadzie nic się nie zmienia, poza tym, że trzeba od czasu do czasu zatankować, dolac, płynu do spryskiwaczy, przed zimą bedzie wymiana oleju i filtrów.
No czym ja mogę zaskoczyć z nowości, zrobiłem kompletne oświetlenie wnetrza auta, znaczy przyciski, schowki, climatronic etc.,
Teraz się świeci wydaje mi się, że wszystko co fabryka zaplanowała do tej wersji, czyli:
- guziki swiateł przeciwmgielnych tył i przód
- rolka regulacji poziomowania świateł
- przycisk świateł awaryjnych
- cały klimatronic
- popielniczka
- zapalniczka
- pojemnik na kubki
- schowek w podłokietniku
- schowek po stronie pasażera
Jezeli coś mi się jeszcze nie swieci a powinno, to dajcie znać
Normalnie bajucha
Wszyc - 08-09-2010, 21:42
robertdg napisał/a: | No czym ja mogę zaskoczyć z nowości, zrobiłem kompletne podgrzewanie wnetrza auta, znaczy przyciski, schowki, climatronic etc., |
Masz podgrzewane przyciski schowek i panel climatronika? wypas możesz podgrzewać jedzenie w schowku
robertdg - 08-09-2010, 21:45
Wszyc, spaliłeś dowcip, musisz tak dokładnie czytać Byłyby jaja, jakby dopiero na nastepnej stronie ktos się odezwał, że coś tu nie tak
Psikus - 09-09-2010, 17:57
robertdg, w dalszym ciągu nie świeci Ci w schowku na monety
robertdg napisał/a: | rekreacyjnie w okolicach 1200km miesiecznie | to tyle co mój normalnie. Daj jakieś foto nowe bo się na żywo nie doczekam obejrzeć
robertdg - 17-09-2010, 20:18
Psikus napisał/a: | Daj jakieś foto nowe bo się na żywo nie doczekam obejrzeć |
Trzymaj, ale juz dzisiaj widzialeś, co prawda przelotnie
Pod daszkiem
Psikus - 17-09-2010, 20:41
No widziałem tylko dupcie bo za szybko przez stacje przejeżdżasz
robertdg - 17-09-2010, 20:48
Wcale nie, ja zaczynam się rozpedzać na wyjeździe ze stacji, aby nie stać jak baran i czekać, aż łaskawa pulbiczność drogowa zechce mnie wpuścic (bynajmniej tam nikt nie postawił znaku STOP - ale sam dobrze wiesz, że niektórzy maja spore problemy z właczeniem się do ruchu, zaczynają myszkować, a ja wtedy robie z siebie idiote takiego, jakim jest ten przedemną, bo nie chce ryzykować, że przy moim manewrze baran będzie chciał ruszyć razem ze mną - przy założeniu, że ja szybko podejmuje decyzje, a poprzedzający reaguje z opóźnieniem, przez co może utrudniać manewr startu), wjeżdżam na krajówke z taka prędkością, że nikogo nie zwalniam
ApAcHoS - 19-09-2010, 10:37
Auto pasuje na blachy WWL lub WPR
Ekstra sie prezentuje
robertdg - 19-09-2010, 11:35
ApAcHoS napisał/a: | Auto pasuje na blachy WWL lub WPR | Znaczy mam myśleć nad przeprowadzką
ApAcHoS - 19-09-2010, 18:11
Nie no chodziło mi że czarne i takie w sumie na wołomin lub pruszków by sie nadawało
luckyluck - 20-09-2010, 20:58
ApAcHoS napisał/a: | Auto pasuje na blachy WWL lub WPR
Ekstra sie prezentuje |
Dokładnie, typowo gangsterska fura...
Robert ode mnie masz 3 x , super!
robertdg - 20-09-2010, 22:22
ApAcHoS, luckyluck, jak to powiadają hamerykańskie gangsta "Make it rain, I'm makin it snow"
|
|
|