To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Opony letnie-zimowe - Lancer CYxA

Uwex - 21-10-2014, 10:03

rondzik napisał/a:
taniej sa na InOpony.pl, za 312 PLN + 40pln dostawa

kupowałem opony czy felgi w kilku sklepach internetowych i jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, żeby płacić za dostawę jeśli kupuje się komplet (4 szt.).

rondzik - 21-10-2014, 10:09

Uwex napisał/a:

kupowałem opony czy felgi w kilku sklepach internetowych i jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, żeby płacić za dostawę jeśli kupuje się komplet (4 szt.).

No niestety. Co jeszcze bardziej ciekawe to to, ze jak wrzucilem do koszyka opony i felgi, to doliczylo dwa razy 40 pln za dostawe. Moze to ich sposob na to zeby w rezultatach zapytan stron jak Ceneo wyskoczyc wyzej, podajac cene bez dostawy.

Uwex - 21-10-2014, 10:11

rondzik- jeszcze można zadzwonić z tekstem - biorę ale dostawa w cenie - często działa :)
apikus - 21-10-2014, 10:29

rondzik napisał/a:
Super, dzieki za opinie. A testowal ktos Nokiany w 'extremalnych' warunkach?

To znowu ja :lol:
Nokiany na śniegu radzą sobie bardzo dobrze (mam WR D3 na i30-tym jeździmy na narty). W innych warunkach też nic im zarzucić nie mogę.

rondzik - 21-10-2014, 11:55

apikus napisał/a:

Nokiany na śniegu radzą sobie bardzo dobrze (mam WR D3 na i30-tym jeździmy na narty). W innych warunkach też nic im zarzucić nie mogę.

Okay, no widze ze nie mam wyjscia. Trzy pozytywne opinie o Nokianach na forum, sprzedane :)

fargo - 21-10-2014, 12:07

rondzik napisał/a:
A testowal ktos Nokiany w 'extremalnych' warunkach?

Ja już 4 sezony testuje WR G2 w bardzo extremalnych warunkach i złego słowa nie powiem :rolleyes:

mjsystem - 21-10-2014, 12:20

fargo napisał/a:
Ja już 4 sezony testuje WR G2 w bardzo extremalnych warunkach i złego słowa nie powiem

Ja od czterech sezonów :wink: Na śniegu i błocie są super, na śliskim szału nie robią, miewałem lepsze :P

lobuzek - 21-10-2014, 12:23

"Te Alutec'y wygladaja spoko, popatrzylem w Google Images jak sie prezentuja na autach i jest ok. A w kolorze grafitowym beda pasowac do mojego grafitowego Miska."

Wczoraj zaordynowałem przekładkę kół i efekt jest niesamowity. Lancer w kolorze G17 (titanium grey) w połączeniu z tymi Alutecami wygląda jak rzeźba na kołach. Polecam.

rondzik - 21-10-2014, 13:50

lobuzek napisał/a:
Wczoraj zaordynowałem przekładkę kół i efekt jest niesamowity. Lancer w kolorze G17 (titanium grey) w połączeniu z tymi Alutecami wygląda jak rzeźba na kołach. Polecam.

Moze wrzucisz fote? Ja mam model STONE GREY ale mysle ze tez bedzie spoko

[ Dodano: 22-10-2014, 10:52 ]
Uwex napisał/a:
rondzik- jeszcze można zadzwonić z tekstem - biorę ale dostawa w cenie - często działa :)

A co powiesz na dodatkowa oplate za odbior osobisty? WTF?

Koszt płatności 0.00 zł
Rodzaj płatności Gotówka w siedzibie, Kraków
Koszt dostawy 20.00 zł
Rodzaj dostawy Odbiór osobisty

Pozdrawiam

Jarulas - 29-10-2014, 15:04

Czy ktoś montował 215/60 R16?
Mieści się? Nic nie ociera?
Teoretycznie wielkość koła jest podobna do seryjnie montowanych 18-tek...

Model, który planuję nabyć nie jest produkowany w "naszym" rozmiarze...

rondzik - 24-11-2014, 21:51

lobuzek napisał/a:

W piatek w koncu zmienilem kola na zimowe (Alutecy i Nokiany) i rzeczywiscie, auto wyglada fajnie :) Dzieki @lobuzek za sugestie

lobuzek - 24-11-2014, 21:55

Proszę bardzo :D
To już jest nas dwóch na takim ogumieniu.

Arczi89 - 24-11-2014, 22:01

Ja też zakupiłem nokiany ;)
Ciekawe jak się będą zachowywać na śniegu ;)

Teraz na lato muszę coś wykombinować ;)

brylekVFR - 24-11-2014, 22:10

ale który model nokiana założyliście? Ja mam w drugim autku WR G2 i jestem z nich zadowolony, jak na razie czyli 2 zimy mnie jeszcze nie zawiodły
Arczi89 - 24-11-2014, 22:19

Ja kupiłem WR D3 ;)