Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
galantfanradom - 17-03-2012, 20:10
Fajnie, że tak szybko są fotki. I ja też dziękuję za super spocik. Mówiłem, że jak się zrobi ciepło, to i frekwencja wzrośnie. Na kolejny zapraszamy niezdecydowanych. Pozdrawiam gości z Wa-wy i Kielc.
martuśka - 17-03-2012, 20:37
Właśnie dotarliśmy do domu
Pobawiliśmy się trochę na torze off-roadowym i stwierdzamy jedno: u Was jest fajniej niż u nas
Wielkie dzięki dla Emila i Dominika za wyprowadzenie z manowców
m6riano - 17-03-2012, 20:46
Czy takie spoty(kawiarni+kolumna+szamka) będą cykliczne?
Bo szczerze mówiąc bardziej to do mnie przemawia niż tylko kawiarnia....po za tym moim zdaniem taka co miesięczna kolumna może zachęcić nowym, niepozyskanych forumowiczów/klubowiczów...;-)
galantfanradom - 17-03-2012, 20:52
martuśka napisał/a: | u Was jest fajniej niż u nas | No to zapraszamy częściej, a w dalszej perspektywie, może przeprowadzka do Radomia, to będziecie mieli bliżej na nasze spoty. Miło słyszeć takie komplementy, mam nadzieje, że to żadna kurtuazja z waszej strony. Pozdrawiamy
martuśka - 17-03-2012, 21:20
Żadna kurtuazja, poprostu jest więcej możliwości spędzenia wspólnie czasu i miejsc do spotkania a przy torze miejscówka na grilla, do której wszystkim da rade dojechać
Metoda3 - 17-03-2012, 21:46
Również uważam że spocik był bardzo fajny. Nażarliśmy się jak świnie heh.
Zaczynamy tworzyć całkiem fajną ekipę. I może będzie nas więcej jak będziemy tak latać po mieście w tyle furek z logiem diamentów
endrju003 - 18-03-2012, 14:30
Tak tak było super, razem z pogodą. Fajnie by było żeby na każdym spocie była taka kolumna, no i w sumie "szamka" również. Idę teraz na rower wyjeździć to obżarstwo.
Ps. Pozdro dla wszystkich uczestników spotu
koszmarek - 18-03-2012, 17:20
a nam się nie udało wygospodarować kaski na przyjazd Nic to, next time będziemy na 99%
Metoda3 - 18-03-2012, 18:34
endrju003 napisał/a: | Fajnie by było żeby na każdym spocie była taka kolumna |
Popieram, wtedy łatwiej zwrócić uwagę na naszą ekipę. I zwiększymy szansę że inne mitsumaniaki się dołączą.
koliber124 - 18-03-2012, 23:36
Cieszy mnie bardzo, że i was cieszy...
Spocik super za co wszystkim bardzo dziękuję. Można by rzec, że odnieśliśmy kolejny sukces i takich sukcesów nam wszystkim życzę. Trochę późno odpiuję bo zaraz po spocie zalałem głowę hehe z tej radości.
Dziękuję również naszym gościom z Wawy i Kielc za przybycie
Dziękuję motke za włożony trud w wizytówki, przy najbliższej okazji należy Ci się bronek
Dzięki gawronowi za foty
Dzięki bardzo mojemu kumplowi Sebkowi (miłośnik SAAB&VOLVO) za poświęcony czas i uwiecznienie naszej kolumny w ruchu - dla Ciebie też bronek
Dzięki nowo przybyłym radomiakom, miło było poznać i zapraszamy ponownie
Pozdrawiam i zapraszam przypadkowego na spocie właściciela fioletowego galanta z fajną skórą w środku z Pionek.
[ Dodano: 18-03-2012, 23:43 ]
m6riano napisał/a: | Czy takie spoty(kawiarni+kolumna+szamka) będą cykliczne? |
martuśka napisał/a: | a przy torze miejscówka na grilla, do której wszystkim da rade dojechać |
dokładnie, świetna myśl.
Kawiarnia(miejsce przy off road)+kolumna(która musi tam dotrzeć)+szamka(np. grill) - rewelacja, po prostu rewelacja
[ Dodano: 18-03-2012, 23:49 ]
Bo...↓
motke - 19-03-2012, 08:30
koliber124 napisał/a: | Dziękuję motke za włożony trud w wizytówki, przy najbliższej okazji należy Ci się bronek |
ten włożony trud zajął mi jakieś 15 min, więc bez przesady. na następny zlot też dorobię, cały Radom będzie w wizytówkach
Co zrzutka będzie na browarek Jeszcze na niego mnie stać, sam po zlocie sobie postawiłem
Podziękowania należy się górze za bardzo trudną decyzję zezwolenia na wydruk.
Dzięki wszystkim za spocik. Podobało mi się. Knajpa dobra, zbankrutować tam nie idzie. Mam nadzieje że pojedziemy tam na następny spot, chyba że ktoś grilla kombinuje
Metoda3 - 19-03-2012, 09:37
To która sobota w kwietniu?? Ja to chętnie już bym polatał kolumną po mieście.
koliber124 - 19-03-2012, 12:39
motke napisał/a: | Podziękowania należy się górze za bardzo trudną decyzję zezwolenia na wydruk. |
...no co fakt to fakt
motke napisał/a: | ten włożony trud zajął mi jakieś 15 min, więc bez przesady. na następny zlot też dorobię, cały Radom będzie w wizytówkach
Co zrzutka będzie na browarek Jeszcze na niego mnie stać, sam po zlocie sobie postawiłem |
Skromny aż do bólu hehe no ale niech Ci będzie
[ Dodano: 19-03-2012, 12:41 ]
motke napisał/a: | chyba że ktoś grilla kombinuje |
no przyznam szczerze, że na następnym spocie przy odrobinie pogody szamnął bym kiełbaskę z grila z ketchupem mniam
Metoda3 - 19-03-2012, 12:50
A jakby tak koło sklepu endrju zmontowac grilla?? Grill może być jednorazówka za 10 pln, jakies krzesełka turystyczne itp itd. Nie byłoby źle myślę. Tylko nie wiem jak to wygląda prawnie heh czy wogóle wolno tam grilla rozpalić.
gawron - 19-03-2012, 14:55
Trochę jak kloszardzi byśmy wyglądali:) to może przed kawiarnią by parasol postawili i od razu by była kawka?
|
|
|