Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
sieegurd - 19-06-2010, 19:39
...że zabrałem żonę na "Wesele Figara" W.A. Mozarta w wykonaniu moich byłych kolegów i koleżanek z PSM II st im. Wł. Żeleńskiego z Krakowa Koncert na zamku w Nowym Wiśniczu - bawiliśmy się przednio
harpagan - 19-06-2010, 20:28
| Jassmina napisał/a: | A niedaleko mojej pracy na ruchliwym skrzyżowaniu (Powązkowska-Okopowa o 8-ej) NA PASACH! samochód potrącił śmiertelnie człowieka |
O 7.05 widziałem tam już czarny worek.
Z tym, że nie samochód a jadący na zielonym tramwaj potrącił przebiegającego na czerwonym starszego mężczyznę
Jassmina - 19-06-2010, 20:55
Ja tam szłam o 8-ej i ten człowiek nadal leżał....
Czytałam, ze to tramwaj linii 27 właśnie, nie samochód, potrącił...
Najgorsze jest to że ludzie którzy tam stali pstrykali zdjęcia komórkami...Nie rozumiem takiego zachowania. Co to ma być? Słitaśna focia na Naszą Klasę? Żenada.....
Jackie - 19-06-2010, 22:40
....że tak bardzo brakuje mi czasu na odrobinę własnego życia, że nie wiem czy kiedykolwiek je odzyskam.... Nie wiem co się dzieje ale nigdy nie byłem tak zapętlony w codzienne "pierdułki" i nie bardzo ogarniam tę kuwetę (dziś zrobiłem strajk i, UWAGA, wyłączyłem telefon i jestem z siebie bardzo dumny, choć teraz boję się go włączać... )
Pozdrawiam
Hubeeert - 19-06-2010, 22:43
| Jackie napisał/a: | | dziś zrobiłem strajk i, UWAGA, wyłączyłem telefon | DUPEK
Piwo wypiło się samo.
Kaucz - 20-06-2010, 01:31
Rok akademicki prawie się już zakończył... 3 egzaminy ( w sumie 2 już były, ale wyników nie ma jeszcze ) i 2 zaliczenia ( wpisy ) i 'wakacje'. Specjalność na przyszły rok już wybrana .
W końcu więcej będzie czasu na znalezienie lepszej pracy jeśli chodzi o zarobek
rosomak1983 - 20-06-2010, 02:54
Jackie, trzym sie ziom jestemy z Toba cokolwiek by to oznaczało w tym kontekscie
mialem dzis trudny dzien jak sie okazało ... na koniec dnia bardzo wymuszone starcie...
Dawno juz mnie nikt nie zaatakował a dzis... Jestem dumny z tego ze po sprowadzeniu hama na beton nie rozwaliłem mu łba... o ten beton.... troche psychologicznie a po trochu fizycznie doprowadziłem ten napad na mnie zupelnie bezkrawie... Najlepsze jest to ze koles ze skreconym nadgarstkiem i zupełnie bezbronny odgrażał mi sie
Wyszło zupelnie bezkrwawo choc pare razy na beton padł i choc mogła byc rzeznia nie miałem serca... dobic... Kocham sport, nienawidze agresjii brzydze sie nia....
Ostanio miałem tyle adrenaliny jak mi obili ryja w 4 osoby bez powodu dwa lata temu złamany nos krwiak itp... Nie moge zasnac aderenalina krazy po zyłach...
Zycie ... jest piekne.... pomimo wszelkiego zła to jest dar zawsze.... Alleluja i do przodu... joł !!!!
Marcin-Krak - 20-06-2010, 09:39
| rosomak1983 napisał/a: | | nienawidze agresjii brzydze sie nia. |
| rosomak1983 napisał/a: | | Jestem dumny z tego ze po sprowadzeniu hama na beton nie rozwaliłem mu łba... o ten beton |
Hmmm
A ja się dokształcam właśnie z Corela i tak nie bardzo wiem co może mi być potrzebne
koszmarek - 20-06-2010, 11:00
Ja pojechałam na egzam dziś i się okazało, że skoro ja się zachowałam fair w stosunku do babki i oznajmiłam tydzień temu, że mnie 19ego nie będzie i kiedy mogę, to 20ego miałam pisać a się okazało, że ma mnie głęboko i szeroko :/ Nie wiadomo kiedy będę pisała :/
rosomak1983 - 20-06-2010, 11:24
| Marcin-Krak napisał/a: | Hmmm
|
Rozumiem Marcin ze Ty bys sie nie bronił... przed debilem.
Marcin-Krak - 20-06-2010, 11:31
rosomak1983, skoro taki pacyfista jesteś, to nie bardzo rozumiem te teksty o dobijaniu, wykręconym nadgarstku. Obrona rozumiem, ale jakoś jedno z drugim nie idzie mi w parze
Hubeeert - 20-06-2010, 11:34
Marcin-Krak uwierz mi, że to sa sprawy drugorzędne - gdyby mu złamał rękę i tak ważne by było, że się obronił.
Marcin-Krak - 20-06-2010, 11:37
| Hubeeert napisał/a: | | Marcin-Krak uwierz mi, że to sa sprawy drugorzędne - gdyby mu złamał rękę i tak ważne by było, że się obronił. |
Nie no to jasne, to nie o to chodzi.
Może źle zrozumiałem ton wypowiedzi rosomak1983, bo odebrałem to, że brzydzi się agresji - ale jest jednak bardzo zadowolony że zrobił mimo wszystko kuku.
Ważne, że prawowitym obywatelom jakąkolwiek od dziś będziemy mieli RP nic poważnego się nie stało
pamar - 20-06-2010, 11:43
| vendetta napisał/a: | | Ukradli mi telefon ... Kit z nim |
Agati, przecież to się (teoretycznie) da namierzyć, zgłaszałaś?
robertdg - 20-06-2010, 11:47
Mi tam się wydaje że kolega rosomak1983, jest zadowolony z tego powodu że mógł się obronic, zachowując umiar, nie sklepując twarzy napastnika, ograniczył się do samoobrony
|
|
|