To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

sieegurd - 20-06-2010, 19:03

Marcin-Krak napisał/a:
sieegurd napisał/a:
Niedługo wstępne wyniki wyborów :)

Odczuwam lekki niepokój :|

Wyniki TVP/POLSAT:

Frekwencja 54,4%/58%

Komorowski - 40,7%/46,2%
Kaczyński - 35,8%/32,8%
Naperalski - 14%/12,4%

No to czeka Nas II tura.

Rozbieżność z POLSATEM i TVN duża :D

Morfi - 20-06-2010, 19:22

Mi jak skradli telefon (poza granicami kraju) po zgłoszeniu na policji nie musiałem nic płacic za duplikat w orange :)
I czesi zablokowali bez problemów, polacy też.

Co do wyborów to ciesze się z przewagi Komorowskiego.
U mnie w lokalu wyborczym by ły młode dziewczyny z plakietkami tvp, ale nie wszystkich pytały na kogo głosowalismy.

rosomak1983 - 20-06-2010, 20:54

Morfi napisał/a:
U mnie w lokalu wyborczym by ły młode dziewczyny z plakietkami tvp, ale nie wszystkich pytały na kogo głosowalismy

A Ciebie Morfii ???? :D :wink:

Jackie - 20-06-2010, 21:58

Hubeeert napisał/a:
DUPEK :!:

Żadna to nowość ;)
Hubeeert napisał/a:
Piwo wypiło się samo.

Uuuuu i tu zrobiło się szkoda...Samotne piwo wywołuje kaca... ;) Sorry, się poprawię ;)
rosomak1983 napisał/a:
Jackie, trzym sie ziom jestemy z Toba cokolwiek by to oznaczało w tym kontekscie :wink:

No to jak jesteście ze mną to Wam cholernie współczuję ;) Nie mam lekko ostatnio ;)
rosomak1983 napisał/a:
Jestem dumny z tego ze po sprowadzeniu hama na beton nie rozwaliłem mu łba... o ten beton...

Nie no dajże spokój, rozwalisz łeb durniowi a odpowiadasz jak za człowieka...Życia szkoda, do chamów należy mieć dystans i telefony do innych chamów ;)
A tak na serio - wiem czym jest cup de grace (tu rozumiane jako powstrzymanie się od faktycznego dobicia fizycznego, bo to mniej boli chama niż dobicie fizyczne :D )
i sam parę razy byłem z tego dumny (choć może nie w fizycznych konfrontacjach ;) )
Zdravim ;)

j-rules - 20-06-2010, 22:16

a ja bym prał aż by puchło - bandytów trzeba po bandycku..
Hubeeert - 20-06-2010, 22:22

j-rules napisał/a:
bandytów trzeba po bandycku..
1. Czym róznisz się wtedy od niego?
2. Przekroczenie obrony koniecznej to cos za co pójdziesz siedzieć. Warto?

j-rules - 20-06-2010, 22:34

AD1. Honorem - nie atakuje ludzi w bandycki sposób, jedynie się w taki bronie.
AD2. Nie wierze, ze bandyta pojdzie na policje - oczywiscie moze sie taki trafic, jednak ryzykuje mocno swą "hardkorową" reputację.
Ot, takie osiedlowe kodeksy postepowania ;) Zeby nie bylo - nie szerzę takiego zachowania, kazdy ma swoj rozum

Hubeeert - 20-06-2010, 22:38

Nie rozumiałem - spojrzałem w profil na pozycję data urodzin i zrozumiałem.

Honor to możesz sobie wsadzić w buty - postepujesz jak bandyta = jesteś bandytą.
Nie musisz wierzyc - uszkodzenie ciała jest ścigane z urzędu. A jak będzie niezdolny do pracy albo polezy w szpitalu to możesz trafić do aresztu.

rosomak1983 - 20-06-2010, 22:41

A powiem ze dodatkowa satysfakcja jest ze zrobiłem to co ja chcialem (obrona i zakończenie bezkrawawe jedynie pare butów sprowadzajacych na ziemie) . Tłum podjudzał pózniej (wulgarnie) uderz go czy cos chcac dalszego widowiska... hehe mam gdzies ich puste głowy, nic nie musze udowadniac.

Co do wyborów to zagłosowałem na Kaczora. Moim zdaniem uczciwy człowiek który swoje zycie całkowicie odda ojczyznie

PS ale wyniki sie zmieniaja drastycznie :P :P :P

koszmarek - 21-06-2010, 05:52

Hubeeert napisał/a:
spojrzałem w profil na pozycję data urodzin i zrozumiałem

toż mi pojechał ;)

a ja chciałam nieśmiało zauważyć, że znowu jest poniedziałek i tylko 5 dni do egzaminów w ilości hurt :/

sieegurd - 21-06-2010, 06:25

koszmarek napisał/a:
a ja chciałam nieśmiało zauważyć, że znowu jest poniedziałek i tylko 5 dni do egzaminów w ilości hurt :/

Nie martw się Martyna :) Nie Ty pierwsza, nie ostatnia masz sesję :) Na pewno dobrze się uczysz i sobie poradzisz :P 3mamy kciuki :)

Maretzky85 - 21-06-2010, 06:29

:D :D :D :twisted:
Morfi - 21-06-2010, 07:22

rosomak1983 napisał/a:
Moim zdaniem uczciwy człowiek który swoje zycie całkowicie odda ojczyznie
piszesz powaznie czy sie nabijasz ??
I Mnie panie z tvp nie pytały.

Jassmina - 21-06-2010, 07:23

rosomak1983 napisał/a:
Co do wyborów to zagłosowałem na Kaczora. Moim zdaniem uczciwy człowiek który swoje zycie całkowicie odda ojczyznie

I ja również mam taką nadzieję i z nią zrobiłam X przy pozycji nr 2 na liście :)

Jackie - 21-06-2010, 08:43

rosomak1983 napisał/a:
człowiek który swoje zycie całkowicie odda ojczyznie

No cóż, nawet jeśli masz rację to IMO wartość ta nie powala na kolana ;) Ale od tego mamy demokrację, żeby każdy mógł mieć własne zdanie ;)
Pozdrawiam

P.S. proponuję zakończyć wątek awantur osiedlowych - niczemu nie służy a atmosferę psuje, z góry dzięki.