[97-04]Galant EAxA/W - Soczewki w galancie EA
Jokusan - 22-01-2013, 17:37
Witam.
Ma ktoś może zamontowane soczewki w światłach mijania z zachowanym (nie pomalowanym na czarno) odbłyśnikiem oraz zamontowaną postojówką w oryginalnym miejscu i mógłby wrzucić zdjęcie z zapaloną tylko żarówką postojową ?
Interesuje mnie właśnie to wygląda. Z góry dzięki za zdjęcie.
wyderka - 22-01-2013, 18:19
raczej jest to nie wykonalne
Jokusan - 22-01-2013, 20:47
Wiem, że przy montażu soczewek z allegro P&P, gniazdo postojówki zostaje nienaruszone, więc czemu jest to nie wykonalne ?
swinks_UK - 22-01-2013, 21:37
wyderka napisał/a: | raczej jest to nie wykonalne |
Wykonalne.
U mnie działało dopóki nie machnąłem odbłyśników na czarny mat. Zdjąć niestety brak.
Jokusan - 22-01-2013, 22:13
swinks_UK, a jak to wyglądało ? tzn jakbyś to ocenił wizualnie ?
Bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić właśnie światła dookoła soczewki. Mam wrażenie, że jakoś głupio by to wyglądało, ale może to tylko głupie przeczucie Dlatego chciałbym zobaczyć jakieś foto
ALEX-77 - 07-08-2013, 20:28
swinks_UK napisał/a: | wyderka napisał/a: | raczej jest to nie wykonalne |
Wykonalne.
U mnie działało dopóki nie machnąłem odbłyśników na czarny mat. Zdjąć niestety brak. |
Tomku a jakie soczewki według ciebie świecą lepiej ,te od mijania czy od drogowych ? bo widzę po różnych twoich zdjęciach że do mijania zawsze były te same i do drogowych też .
Hugo - 29-11-2013, 08:02
Mam pytanko gdzie chowacie przetwornice HID-ów w EA?
Zhan - 29-11-2013, 08:29
Hugo, ja trzymam w piwnicy
A tak serio to jak jeździłem na HID-ach to miałem przykręcone do błotników, podobnie jak zbiorniczek spryskiwacza.
komarsnk - 29-11-2013, 08:38
Moje leżą gdzie popadnie
Hugo - 29-11-2013, 09:09
Zhan napisał/a: | jak jeździłem na HID-ach to miałem przykręcone do błotników, podobnie jak zbiorniczek spryskiwacza | To do podłużnicy górnej? Przecież po otwarciu maski piesek zanim zobaczy silnik to ujrzy łądną, polerowaną przetwornicę
komarsnk - 29-11-2013, 09:21
Hugo napisał/a: | Zhan napisał/a: | jak jeździłem na HID-ach to miałem przykręcone do błotników, podobnie jak zbiorniczek spryskiwacza | To do podłużnicy górnej? Przecież po otwarciu maski piesek zanim zobaczy silnik to ujrzy łądną, polerowaną przetwornicę |
Hubert - jak będzie Ci chciał zabrać dowód za xenon to zabierze bez otwierania maski. To Ty możesz chcieć mu udowodnić, że się myli i otworzyć maskę (oczywiście tego nie zrobisz ).
Przetwornice trzeba gdzieś przymocować bo drgania nie są wskazane ale schować ich nie schowasz. Nawet jeśli schowasz gdzieś to widać co z tyłu lampy wyłazi
Hugo - 29-11-2013, 10:01
W ogóle kiepsko z miejscem tam w Galancie.
misjonarz. - 30-11-2013, 09:19
ja to się zastanawiałem żeby przedłużyć przewod i schować przetwornice gdzieś. Na razie mam je odłączone, bo psiarnia czepiała się. Ale mam plana, tylko on na razie nabiera mocy urzędowej.
Marcino - 30-11-2013, 10:59
misjonarz. napisał/a: | Na razie mam je odłączone, bo psiarnia czepiała się. |
A jednak jest ktoś do kogo się przyczepili..:)
radek79 - 30-11-2013, 11:21
Marcino napisał/a: | misjonarz. napisał/a:
Na razie mam je odłączone, bo psiarnia czepiała się.
A jednak jest ktoś do kogo się przyczepili..:) |
jak to w życiu 100 razy się uda za 101 już nie misjonarz., też masz założone soczewki
|
|
|