Nasze Miśki - Galant EA2A Tomii'ego
robertdg - 16-11-2014, 09:56
Tomii napisał/a: | robertdg napisał/a: | Tak z ciekawości co to za pryszcze co w szczególności rzucaja sie w widoku błotnika, nie wygląda to jak krople wody? |
Tak Robercie to właśnie krople wody auto spłukane czystą wodą.
| Chciałem sie doinformować bo wyglądało to jakby z koła coś wyrzuciło i sie do lakieru poprzyczepiało, jedynie dziwiło mnie ze tak imitowało kolor auta a w okolicy nie bylo widac plamek po wodzie - moze za słabo sie przyglądałem
Tomii - 16-11-2014, 10:25
robertdg napisał/a: | Tomii napisał/a: | robertdg napisał/a: | Tak z ciekawości co to za pryszcze co w szczególności rzucaja sie w widoku błotnika, nie wygląda to jak krople wody? |
Tak Robercie to właśnie krople wody auto spłukane czystą wodą.
| Chciałem sie doinformować bo wyglądało to jakby z koła coś wyrzuciło i sie do lakieru poprzyczepiało, jedynie dziwiło mnie ze tak imitowało kolor auta a w okolicy nie bylo widac plamek po wodzie - moze za słabo sie przyglądałem |
Resztę kropelek zdmuchło
Sunderland86 - 16-11-2014, 11:13
Jeszcze z tyłu zderzak od Avance'a i jest kozak.
prelud - 19-11-2014, 14:07
Tomii tyle lat juz w Twoich rekach i nadal zadbany i piekny.bardzo lubie wchodzic w Twoj temat i nacieszyc oko moim bylym galantem
pozdrawiam
Tomii - 19-11-2014, 14:52
prelud napisał/a: | Tomii tyle lat juz w Twoich rekach i nadal zadbany i piekny.bardzo lubie wchodzic w Twoj temat i nacieszyc oko moim bylym galantem
pozdrawiam |
Witaj Pawle, miło Cię słyszeć dzięki, staram się utrzymywać auto w stanie "im starszy tym lepszy"
Lipa - 06-12-2014, 12:11
Autko wypasione, bardzo mi się podoba
Spoiler dodaje smaczku,też mam chrapkę na taki co tam masz za ledy
A stronę z zestawami do kosmetyki którą podawałeś wcześniej też polecam, trafiłem do nich kiedyś z kosmetykaaut.pl , chociaż ostatnio idzie się pogubić w tych produktach.
Tomii - 06-12-2014, 12:28
Lipa napisał/a: | Autko wypasione, bardzo mi się podoba
|
A gdzie, to tylko GLS
Światła do jazdy dziennej to Philips DRL4 ale z modułem pod stacyjkę. Właśnie ostatnio dziwnie się zachowują po zostawieniu auta na światłach postojowych, oświecają się same po czym gasną i tak cały czas.
Tomii - 10-01-2015, 12:49
Jesss i ona:
Momo
Mniejsza na średnicy od oryginału o około 1,5cm, cieńsza, cięższa, niebieska nić.
Przy okazji czy ktoś z Was próbował może ten środek tonujący do kierownicy:
http://showcarshine.pl/16...acy-czarny.html
warto ? jak długo farba się utrzymuje ? ile to schnie ? czy może nie ma się co bawić tylko ewentualnie obszyć na nowo ?
eremita - 10-01-2015, 13:24
Poszalałeś
Że mniejsza to super, ale jest jeszcze cieńsza?
Mnie denerwuje że moja jest taka cienka.
Ale wygląd na plus
I jeszcze jeden plus z tego co widzę klakson pod paluchami
prelud - 10-01-2015, 17:53
Tomii teraz kiera przezentuje sie naprawde suuuuuperrrrrr
robertdg - 10-01-2015, 18:38
Hmmm, ciekawe czy by pasowała do mojego
Tomii - 10-01-2015, 19:31
eremita napisał/a: |
I jeszcze jeden plus z tego co widzę klakson pod paluchami |
trzeba będzie się przyzwyczaić
prelud napisał/a: | Tomii teraz kiera przezentuje sie naprawde suuuuuperrrrrr |
no ba tylko muszę ją trochę dopieścić bo po porządnym czyszczeniu zostało na niej niewiele czarnego koloru
robertdg napisał/a: | Hmmm, ciekawe czy by pasowała do mojego |
Czemu nie, u Ciebie by nawet lepiej pasowała
robertdg - 10-01-2015, 19:36
Przyjade, przymierzymy, jak będzie pasiła to tak zostawimy OK
Tomii - 10-01-2015, 19:40
robertdg napisał/a: | Przyjade, przymierzymy, jak będzie pasiła to tak zostawimy OK |
hehe nie, nie, przymierzać nie będziemy
robertdg - 10-01-2015, 19:54
To skąd będe wiedział czy pasuje Kupił byś auto bez jazdy próbnej
|
|
|