To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.

Bzyk_R1 - 25-03-2018, 13:12

Życie ;-) to ja w takim razie ide przepalić moto ;-)
mkm - 25-03-2018, 22:39

:mrgreen:
Ale dobrze, że ktoś tęskni za spotem.

Teraz już święta, więc poświętujmy, ale po świętach jakiś spontan by się przydał.

Marcin-Krak - 28-03-2018, 17:44

mkm napisał/a:
Teraz już święta, więc poświętujmy, ale po świętach jakiś spontan by się przydał.

Akurat za 9 miesięcy będzie po Bożym Narodzeniu :D :P

Bzyk_R1 - 28-03-2018, 19:35

Ano niektórzy tęsknią. Świętokrzyskie umarło więc śledzę sąsiednie województwa i czekam na spot co by Wasze mordki zobaczyć pogadać pośmiać się zjeść coś dobrego w fajnym gronie. Niektórzy tego nie rozumieją, wolą siedzieć i kisić się w domu lub na fb. Kontakty międzyludzkie są bardzo ważne i 100 km nie powinno być przeszkodą. Zapraszam od razu na zlot JDM w Katowicach 14.04 ;-)
Marcino - 29-03-2018, 11:51

Bzyk_R1 napisał/a:
to ja w takim razie ide przepalić moto

Wczoraj przepalałem skuter i młody pośmigał..:)
Dziś jade do Ciężkowic do rodziców. Jak bedzie pogoda w miare to też wyciagamy rometa.
A jak się uda to zabieram swoją WSK do Tcz do renowacji.

Wojciech Bogacz - 31-03-2018, 14:20

Bzyk_R1 napisał/a:
Ano niektórzy tęsknią. Świętokrzyskie umarło więc śledzę sąsiednie województwa i czekam na spot co by Wasze mordki zobaczyć pogadać pośmiać się zjeść coś dobrego w fajnym gronie. Niektórzy tego nie rozumieją, wolą siedzieć i kisić się w domu lub na fb. Kontakty międzyludzkie są bardzo ważne i 100 km nie powinno być przeszkodą. Zapraszam od razu na zlot JDM w Katowicach 14.04 ;-)

Sam bym chętnie się spotkał ale z czasem krucho więc jakby w Krk to jest szansa - w inny, wypadku wątpię :( (

ergo - 01-04-2018, 12:28

Witam. Może zamiast gdybac i kombinować to zrobimy jakis spocik w Krakowie? Godzinka, dwie nikogo nie zbawia. Ktoś wstepnie chetny? :)
Wojciech Bogacz - 01-04-2018, 22:04

ergo napisał/a:
Witam. Może zamiast gdybac i kombinować to zrobimy jakis spocik w Krakowie? Godzinka, dwie nikogo nie zbawia. Ktoś wstepnie chetny? :)

Jutro ? Może miałbym momencik...

Bzyk_R1 - 01-04-2018, 23:20

Ja odpadam. Zwiedzam Zagłębie jutro. Ale jak zwykle obserwuje temat.
Wojciech Bogacz - 02-04-2018, 07:04

U mnie jeszcze brak planu bo poza krk jestem ale jakyśmy wrócili w miarę wcześnie to kto wie :)
ergo - 02-04-2018, 11:27

Myslalem bardziej po swietach, jakos w czwartek. Teraz to ja mam Galanta rozebranego na warsztacie i naprawy pozakupowe robie :D Trzeba bedzie rozruszac towarzystwo troche
Bzyk_R1 - 24-04-2018, 23:01

Żyjemy? Kiedy aktywujemy Krokusa? Nie sądzicie że 5 miesięcy to za długo na pierwszy spot?
Marcino - 25-04-2018, 09:05

Kto był w sobote czarnym galantem sedanm KTA.... w Zoborowicach w Spiżarni na jedzeniu popołudniu?
Spotkałem tam też srebrne kombi DJA.... rozmawiałem i własiciel mieszka w Krakowie, ale nie udziela się na forach.

leszekh - 03-06-2018, 15:21

Marcino, W spiżarn jestem na jedzonku często Avance to jeden z moich trzech galantów. Szkoda że nie poszukałeś właściciela fajnie było by pogadać. Pozdro. jestem również na innych grupach Leszek Hołda
marcink - 10-06-2018, 20:15

Hej, dawno nie było żadnego spotu ;)
Co powiecie na najbliższą sobotę? Ewentualnie niedzielę, jeśli znajdziemy dość duży, otwarty parking?