To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

tomasek - 06-12-2010, 08:16

To znaczy że do wiosny jeżdzisz mpk :shock: jak ty wytrzymasz tyle miesięcy bez miśka :lol: :P
Andrew - 06-12-2010, 08:17

Dobrze, że ja nie mam takich problemów :)
tomasek - 06-12-2010, 08:20

Ja też do przedszkola już nie chodzę :lol:
Seichan - 06-12-2010, 08:24

Hehehe, może aż tak źle nie będzie ;) Zawsze zostaną mi sobotnie dojazdy na zajęcia, wtedy nie ma problemów z zaparkowaniem.
Ale teraz to jest porażka. Tak jak w jedym miejscu zawsze mogły zaparkować spokojnie 4 samochody, teraz jest tam usypana wielka góra śniegu i tylko wbicie się w zaspy zamrożonego śniegu pozwoliłoby na "zaparkowanie". Tyle, że potem trzeba jeszcze z tego wyjechać, a to już zupełnie inna bajka :?

winnipool - 06-12-2010, 12:35

Jakby się dało wjechać to i dałoby się wyjechać :) I tak w nawiązaniu… w sobotę wyszedłem sobie rano odkopać wyjazd z parkingu, jako, że miałem później jechać samochodem to nie chciałem tego robić przed samym wyjazdem. Pomachałem trochę łopatą i sprawdziłem czy już wyjadę. Gdy się zbierałem już do domu podchodzi do mnie pewien Pan (widziałem, że dwa samochody obok odśnieżał się szufelką) i zagaduje, że on to chyba nie będzie próbował wyjeżdżać i co ja o tym sądzę. Zerknąłem na jego samochód (golf kombi), a tam pryzma śniegu sięgająca na całej szerokości auta do wysokości tylnej wycieraczki. Gość nie żartował, naprawdę rozważał próbę staranowania tej pryzmy. Zasugerowałem mu, że pożyczę mu łopatę, na co on odpowiedział, że nie musi jeszcze wyjeżdżać więc poczeka, bo może stopnieje.
Andrew - 06-12-2010, 13:58

A śnieżek dalej pada :?
Jaro1974 - 06-12-2010, 14:17

A u mnie w robocie właśnie zabrali się za wymianę okna :shock: no i już mnie telepie pięknie z zimna choć dziś na dworze nie ma tak dużego mrozu. Jak zwykle wszystkie dziwne prace odkładane na koniec roku :roll:
winnipool - 06-12-2010, 14:23

U mnie okien nie wymieniają (chociaz by się przydało), ale za to malowanie trwa w najlepsze.
Andrew - 06-12-2010, 15:11

A ja dziś zaczynam malowanie w domu :)
tomasek - 06-12-2010, 15:48

No to ja w czwartek zaczynam wymieniać okna ale dachowe :lol: oj się będzie działo :lol:
Seichan - 06-12-2010, 15:56

Jaro, pewnie nie wymieniali okien wcześniej, bo nie wiedzieli czy im wystarczy na to $$. A teraz pewnie zapas finansowy został, trzeba wykorzystać do końca roku i wymieniają okna w takich warunkach :shock:
Ale skąd pomysł na malowanie? :mrgreen: Co Was tak w ogóle na zimowe remonty wzięło?
U mnie w domu trwający od maja remont skończył się szczęśliwie w sierpniu i póki co nic w tym zakresie się nowego nie szukuje :mrgreen:

tomasek - 06-12-2010, 16:17

Nie mów HOP jedna dobra imprezka i jazda na całego,i Sławek by się nie nudził :lol: a że tak zapytam co jest ze Sławkiem,zapadł w sen zimowy :wink:
Seichan - 06-12-2010, 16:47

tomasek6 napisał/a:
Nie mów HOP jedna dobra imprezka i jazda na całego,i Sławek by się nie nudził :lol:

Hehehe, mozesz go zaprosić na wymianę okien :mrgreen: Pewnie chętnie by znów z wkrętarką poszalał :badgrin:

tomasek6 napisał/a:
a że tak zapytam co jest ze Sławkiem,zapadł w sen zimowy :wink:

Pracuje ciężko od rana do nocy :doubt: I też coś go choróbsko bierze :doubt:

tomasek - 07-12-2010, 10:47

Czy wy też mieliście wczoraj wieczorem problem z forum,bo u mnie wcale nie wchodziło :(
Andrew - 07-12-2010, 10:48

Ja też nie mogłem włączyć. Sądząc po postach rano chyba wszyscy mieli ten problem :)