To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy)

wysmok - 19-04-2013, 08:33

Krzyzak napisał/a:
Piotr Kreft 505 522 955

Dzięki. A masz może też adres? Bo generalnie wolę najpierw pojechać, pokazać o co chodzi, co i gdzie, i przynajmniej wstępnie się dogadać co do możliwości, zakresu, czy ceny. W takich sprawach zawsze lepiej pokazać paluchem, niż nawijać przez telefon, gdzie potem może wyjść "inaczej to sobie wyobrażałem". :)

Krzyzak - 19-04-2013, 09:48

W Kolbudach przy rondzie jest tesco - zaparkuj tam, on mieszka dokładnie naprzeciwko tesco
to raczej sztukmistrz niż taki typowy blacharz - nie robi tego tylko dla pieniędzy :)
fajne jest to, że jak przyjeżdżam, to jakbym Toma Hanksa widział a jego zięć jak Grzegorz Skawiński z Kombi :)

radomir - 29-06-2013, 22:05

Hej,

Widzę że wątek jest długi i z długą brodą. Potrzebuję w miarę aktualnej informacji na temat gdzie robiliście w waszych Lancerkach rozrząd w 3mieście, za ile i czy fachowo?

Z innej beczki, mam do zamontowania kamerkę cofania. Może ktoś z was montował? Fajnie by było gdyby montownik już znał temat a nie wyrywał klipsy osłon i lutował przewody.

Dzięki

Krzyzak - 29-06-2013, 22:33

jaki lancer, jaki silnik?
radomir - 30-06-2013, 10:12

Krzyzak napisał/a:
jaki lancer, jaki silnik?

D-ID, 2.0, 2008

fj_mike - 30-06-2013, 18:55

radomir, nie wiem kogo polecić ale chyba nie będzie problemu ze znalezieniem fachofca do silinika VW :wink:
radomir - 01-07-2013, 00:24

fj_mike napisał/a:
radomir, nie wiem kogo polecić ale chyba nie będzie problemu ze znalezieniem fachofca do silinika VW :wink:

haha :) czyli nie to forum ;P
tak czy inaczej to że jest ich pełno wcale nie ułatwia sprawy :)

a z tą instalacją kamery cofania to nikt z was nie przerabiał tego tematu? chyba mi będzie dane samemu ten szlak przecierać

Krzyzak - 01-07-2013, 07:32

radomir napisał/a:
nikt z was nie przerabiał tego tematu?
tu sami "miszczowie" kierownicy - parkujemy na twardziela, bez czujników i kamer :)
daboss - 01-07-2013, 10:50

Ja jak parkuję tyłem to na kulkę od haka :D
artkol222 - 25-07-2013, 15:10

Jeśli ktoś szuka porządnego warsztatu to polecam ANRO na Brzeźnie. Naprawy, ubezpieczenia, blacharka i lakiernictwo. Od 3 lat tylko tam oddaję samochód i nigdy się nie zawiodłem.

Dla chętnych: www.anro.info

fj_mike - 25-07-2013, 15:18

artkol222, mam nadzieję, że nie zarejestrowałeś się tylko dla reklamy.
Zapraszam na spoty regionalne :wink:

artkol222 - 30-07-2013, 10:35

Pewnie, że nie :) wpadnę kiedy tylko będę mógł :D
slapie - 08-08-2013, 07:11

Witam
To juz pytam na regionalnym:
szukam dobrego mechaniora do outka 2T... do zrobienia mam tuleje gumowe na tylnim moscie... w serwisie mowia ze trzeba wymienic wszystkie 5, na forum czytam ze wystarczy gumy podmienic, bylem juz w 3 miesjcach i wszedzie papraki... oczywiscie wymieniacze z autoryzowanego odpadaja...

maxell121 - 27-09-2013, 23:05

Felgi malowane proszkowo, gdyby ktoś byl zaintresowany mozna pytac

freez - 07-10-2013, 22:36
Temat postu: Renowacja i zabezpieczenie ramy nośnej w L200 - kto robi?
Witam,

Dołączę się do tematu gdyż zauważyłem niepokojąco wyglądającą korozję zjadającą mojego już prawie 4 letniego L200.
Ramę chciałbym poddać przeglądowi a następnie piaskowaniu i kilkustopniowemu zabezpieczeniu antykorozyjnemu (w/g info z forum - z podkładem epoksydowym) - najlepiej łącznie z zamontowanie inhibitora antykorozyjnego.

Prośba o podanie informacji kto na pomorzu środkowym coś takiego robił i robi.

Samochód jest użytkowany do pracy i nie wyobrażam sobie nic innego jak właśnie L200 - co przesądziło o tym że chciąłbym go doinwestować i odpowiednio zabezpieczyć. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.