Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Cloe - 24-02-2013, 21:46
Morfi napisał/a: | Własnie gdzie moje zdjęcie jak tańcze z mAGDĄ |
No niestety ale cenzura nie dopuściła zdjęcia do obrotu
mjsystem - 24-02-2013, 21:48
Cloe napisał/a: | No niestety ale cenzura nie dopuściła zdjęcia do obrotu |
ja to zdjęcie chętnie przygarnę, dowody zbrodni zbieram
Jackall - 24-02-2013, 22:10
mjsystem napisał/a: | No tak mi się wymskło, ten niedobry Samsung... | Tobie się zdjęcie wymskło, a Agnieszce "o przepraszam" jak weszła do pokoju i nas z Kubą zobaczyła
mAGDA - 24-02-2013, 22:25
Łobuzy, księdza przegrali, pili, hulali, w dzień postny smalec jedli a dowody na grzecznych ludzi chcą zbierać.Nie ładnie ...system nie ładnie.
Aga - 24-02-2013, 22:56
Jackall napisał/a: | Aga napisał/a: | a swoją drogą żadnych rewelacji tam nie widzę więc, moim zdaniem, nie ma czego ukrywać | A jakich "rewelacji" się tam spodziewałaś?
Aga napisał/a: | grzeczni byliście | Nie widziałaś wszystkich zdjęć... |
a skąd takie przypuszczenie?
oczywiście że widziałam
tyle, że po spotkaniach w Zaborzu moje granice przyzwoitości znacznie się poszerzyły
mAGDA - 24-02-2013, 23:14
Aga, ha ha ha racja ta impreza to było jak kółko różańcowe
Morfi a zdjęcie,którego szukasz ja mam ... Grzeczne jest bardzo
Wojciech Bogacz - 24-02-2013, 23:17
Aga napisał/a: | po spotkaniach w Zaborzu moje granice przyzwoitości znacznie się poszerzyły |
Oj... coś mi się widzi, że też się muszę dokształcić
mAGDA napisał/a: | Aga, ha ha ha racja ta impreza to było jak kółko różańcowe |
No wiem.... za poważny byłem
Jackall - 25-02-2013, 19:00
Aga napisał/a: | a skąd takie przypuszczenie?
oczywiście że widziałam |
Oczywiście, że nie widziałaś... A moja pewność jest stąd, że nie wszystkie moje zdjęcia znalazły się na ftp
Wojciech Bogacz - 26-02-2013, 21:03
Jackall napisał/a: | nie wszystkie moje zdjęcia znalazły się na ftp |
Też zrobiłem minimalną selekcję - pewne rzeczy lepiej niech zostaną tam gdzie są a nie "pływają" po sieci heh.
sveno - 26-02-2013, 21:08
ja protestuje, wrzuciłem całą zawartość karty bez selekcji, usunąłem tylko przypadkowe zdjęcia podłogi i czyjegoś palca.
Precz z cenzurą, dawać wszystkie fotki, po to jest ten ftp a nie wrzucanier na publiczne serwery!!!!
Cloe - 26-02-2013, 21:20
Wojciech Bogacz napisał/a: | No wiem.... za poważny byłem |
Co widać prawie na każdym zdjęciu
[ Dodano: 26-02-2013, 21:31 ]
Krzysiek nie wrzucił tylko tych zdjęć na których ja wyglądam źle i myślę że na taką cenzurę to sobie mogę pozwolić?
mjsystem - 26-02-2013, 23:10
Cloe napisał/a: | Krzysiek nie wrzucił tylko tych zdjęć na których ja wyglądam źle i myślę że na taką cenzurę to sobie mogę pozwolić? |
A możemy tez to ocenić??? Może mamy inne zdanie
Bizi78 - 26-02-2013, 23:33
Proponuję wybrać kilka - kilkadziesiąt fotek (normalnych) i wstawić na Picasse w ramach reklamy przyszłorocznego zlotu w Wierchomli .
sveno - 26-02-2013, 23:45
Bizi78 napisał/a: | Proponuję wybrać kilka - kilkadziesiąt fotek (normalnych) i wstawić na Picasse w ramach reklamy przyszłorocznego zlotu w Wierchomli | dobry pomysł, ta pójdzie na czołówkę
Wojzi dasz jakiś artykuł/relacje na stronę mitsumaniaki.com?
wojzi - 27-02-2013, 00:01
sveno napisał/a: | Wojzi dasz jakiś artykuł/relacje na stronę mitsumaniaki.com? |
Dam. Dam. Dam.
Tylko może zrób wcześniej jakiś filmik z tego, coby go od razu na stronę też wrzucić.
Sobotę mam wolną więc jak do wtedy będzie filmik to wtedy napiszę
[ Dodano: 27-02-2013, 00:14 ]
Ewentualnie ktoś może przygotować pokaz slajdów, ale z nimi jest czasem problem na stronie.
Aha ja proponuję jako otwarcie imprezy zdjęcie DSC05019 a zakończenie DSC05204 . Oba od Jackalla
|
|
|