To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA

gulgulq - 14-02-2014, 22:52

piękna bezchmurna ciepła noc :) z prawie pełnią :twisted:
Bizi78 - 15-02-2014, 06:39

fergul11, trzymaj się futryny, coby cię nie wywiało z wysp :D .

zaraz czeka mnie skrobanie szyb w miśku :( .

jacek11 - 15-02-2014, 07:55

wieje jeszcze bardziej...ale idę :P co będzie,to będzie :P
mjsystem - 15-02-2014, 09:10

fergul11 napisał/a:
.ale nigdzie nie moge znalezc informacji czy to sa dane usrednione ....
'...globem mozna poruszac'

Fajna rzecz :)
jacek11 napisał/a:
wieje jeszcze bardziej...ale idę co będzie,to będzie

Jacek z Twoim avatarem? Dasz radę :mrgreen:

Bizi78 - 15-02-2014, 17:25

mamy trzeci złoty medal :D .
Brawo Zbigniew Bródka =D> .
:wav:

Tomek - 15-02-2014, 20:42

Cytat:

mamy trzeci złoty medal :D .

czwarty !!!

mjsystem - 15-02-2014, 20:49

Kamil jest niesamowity!!! Jeszcze jutro Justysia :mrgreen:
Bizi78 - 15-02-2014, 20:50

mamy czwarty złoty medal :D .
Brawo Kamil =D> .
:wav:

Tomek - 15-02-2014, 20:57

mjsystem napisał/a:
Jeszcze jutro Justysia :mrgreen:

jutro??

a nie za tydzień?

gulgulq - 16-02-2014, 11:24

jutro jeszcze drużynowe skoki :)
mjsystem - 16-02-2014, 14:06

tomek84 napisał/a:

mjsystem napisał/a:
Jeszcze jutro Justysia

jutro??

a nie za tydzień?

A bo to jednym uchem mi wchodzi a drugim wychodzi. Jasne, że w sobotę za tydzień :oops:

Uwex - 16-02-2014, 19:23

... nie mogę już słuchać naszych "wspaniałych" komentatorów w studio ! Dodatkowo to ich pieprzenie (za przeproszeniem) zajmuje powoli więcej czasu niż transmisje z olimpiady. Szkoda, że tym razem Eurosport nie obsługuje IO.
mkm - 16-02-2014, 19:52

Uwex, bałem się napisać to co w tej chwili napisałeś, bo myślałem, że się czepiam, ale mam dokładnie takie same odczucia... a orgazmy i wzywanie wszystkich świętych łamiącym sie głosem gdy mamy szansę na złoto jest żenujące :roll: .
fergul11, na wyspach podobnie czy tylko nasze leśne dziadki tak dają czadu?

JCH - 16-02-2014, 21:24

mkm napisał/a:
a orgazmy i wzywanie wszystkich świętych łamiącym sie głosem
Tak, Piotr "Matko Jedyna" Dębowski przeszedł sam siebie :lol: Darujmy mu, Igrzyska są raz na 4 lata ;)

Ale nie chcę wiedzieć co się dzieje w Programie 1 Polskiego Radia - tam rządzi Tomasz "Rozbujajmy wszystkie dzwony" Zimoch:

"Rozbujajmy wszystkie dzwony w kraju! Niech proboszczowie biją w dzwony nie tylko na Anioł Pański.
I za tymi dzwonami niech rozbrzmiewa wiadomość, że Justyna Kowalczyk na pierwszym miejscu.

Jesteś zagadką, jesteś szaradą, ale pamiętaj, człowiek szczęśliwy szczęściem powinien dzielić się z innymi, więc my ci z tego kombinezonu, z tego biegu, z tych twoich tytanowych rąk i nóg zabieramy troszkę szczęścia.
Jest cudowna, jest tulipanem, pobiegła dziś w czerwonym kombinezonie, a tulipan bez słońca to tak jakby makowiec bez maku, a dziś Justyna pokazała, że i makowiec był z makiem, a i ten tulipan miał dużo żaru i promieniu słonecznych, miał dużo ognia w sercu naszej królowej śniegu.
"

To jest odjazd :lol: Makowiec bez maku.... :roll: Co on brał to ja nie wiem.... :roll:

Marcin-Krak - 16-02-2014, 21:40

JCH napisał/a:
Ale nie chcę wiedzieć co się dzieje w Programie 1 Polskiego Radia - tam rządzi Tomasz "Rozbujajmy wszystkie dzwony" Zimoch:

Jak skakał w sobotę Stoch, to chciałem posłuchać co mówi i ... był Tomaszewski Bohdan, nie ten, co zatrzymał Anglię, a teraz w polityka się bawi :wink: