To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

mabda - 05-03-2011, 16:07

zameczylam go na smierc :D na szczescie jeszcze gwarancja jest. i mam nadzieje, ze obejmuje takie przepadki :]
jacek11 - 06-03-2011, 09:18

mabda napisał/a:
zameczylam go na smierc :D

męczywołek jakiś :D

sieegurd - 06-03-2011, 20:26

...że wracam powoli do świata rzeczywistego :) Tydzień poświęciłem na nowy projekt, dzień i noc :? Mam tylko nadzieję, że urządzenie będzie śmigało, bo to mój debiut w nowej dziedzinie chłodnictwa :P
Yoshiko - 06-03-2011, 20:55

... że w sklepach jakieś wariactwo - cukru nie ma drugi dzień - w Piotrze i Pawle cena 4,29 i puste półki ... :evil: spekulacje,spekulacje, spekulacje bo nie sądzę żeby go zabrakło w cukrowniach :evil: :evil: :evil:
koszmarek - 06-03-2011, 20:59

że kaczucha łoterpróff odbiera radio zet i radio pogodę pod moim prysznicem :D
Prezent dla Marka udany :)

fj_mike - 06-03-2011, 21:25

Yoshiko napisał/a:
... że w sklepach jakieś wariactwo - cukru nie ma drugi dzień - w Piotrze i Pawle cena 4,29 i puste półki ... :evil: spekulacje,spekulacje, spekulacje bo nie sądzę żeby go zabrakło w cukrowniach :evil: :evil: :evil:

Chciałem ostatnio kupić cukier dla babci, chciała większą ilość :D - w Lidlu pustka, w Biedronce jeszcze był :mrgreen:

Anonymous - 06-03-2011, 21:27

Właśnie - co jest z tym cukrem? Wczoraj w Kauflandzie widziałem NAJTAŃSZY za 6,99 zł! :shock: :shock: :shock: Tydzień temu w Tesco był po 2,79...
Maretzky85 - 06-03-2011, 21:28

koszmarek napisał/a:
Prezent dla Marka

koszmarek napisał/a:
pod moim prysznicem

ciekawostka :P

koszmarek - 06-03-2011, 21:33

Ty już dobrze wiesz gdzie jutro trafisz z tą kaczką :P
Aga - 06-03-2011, 21:48

co z tym cukrem?
oj, studenci Politechniki... oraz pozostali - trzeba troszkę czytać co się dzieje w gospodarce :)

40-procentowe podwyżki cen cukru to efekt regulacji produkcji przez Komisję Europejską.
Do tego doszły: na świecie susze i pożary, w Polsce powodzie.
Limity przyznane Polsce są tak małe, że nie zaspokajają rosnącego popytu wewnętrznego.
Jako że globalny popyt rośnie, a produktu na rynku jest coraz mniej, notowania cukru wystrzeliły w górę.

Trzeba przestać słodzić herbatki :)

vendetta - 06-03-2011, 21:51

Ja nie słodzę i cukru nie kupuję :D
Kaucz - 06-03-2011, 21:52

Muszę schowac cukier przed współlokatorami w takim razie. Mają brzydki zwyczaj 'pożyczania' sobie jak nie patrzę...

Weekend się kończy i dobrze. Mimo, że kolejny przedmiot do przodu i miałem miłe wczorajsze popołudnie to jednak jedno wydarzenie przyćmiło pozytywy ;/.

robertdg - 06-03-2011, 22:11

Aga napisał/a:
40-procentowe podwyżki cen cukru to efekt regulacji produkcji przez Komisję Europejską.
Do tego doszły: na świecie susze i pożary, w Polsce powodzie.
Limity przyznane Polsce są tak małe, że nie zaspokajają rosnącego popytu wewnętrznego.
Jako że globalny popyt rośnie, a produktu na rynku jest coraz mniej, notowania cukru wystrzeliły w górę.
Nie wierz we wszystko co media nagłaśniają, to samo niby z węglem, jeżeli to prawda, to Alena Seredova jest moją siostrą :lol:
Aga - 06-03-2011, 22:13

oj Robert - naprawdę dobrze Ci się żyje z tym wiecznym sceptycyzmem?

.......ale za to masz piękną siostrę :)

Yoshiko - 06-03-2011, 22:17

Aga napisał/a:
Do tego doszły: na świecie susze i pożary

ciekawe, w Niemczech cukier cały czas jest po 65 centów :( :( :( ale co tam nas stać kupić go za 7 zł/kg